Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Εγω την γλίτωσα λολ . Ημουν κουρασμένος και την έπεσα κατα τις 10 λέω 2 ωρίτσες μέχρι τις 12 και μετά βγαινω εξω.. Αλλά ..... ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζΖΖΖΖΖΖΖ

Μόλις ξύπνησα . . . .

Τι θα κάνω τώρα ?

Κοιμόμουν στον καναπέ με το filmnet ανοιχτό και ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ εχει μια σειρα με χουλιγκανς . Με ξυπνήσαν με τις φωνές τους τα ζα . :hehe:

Καλημέρες .... :flower:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gznp

omg hax0r

κάποιος έριξε το LoD στη Θεσ/νίκη

δε βλέπω απέναντι το γήπεδο στα ~30 μέτρα :hehe:

axaxxaxaxaxa respect............ wtf....... κανέις δεν έχει καμια pci-e για πέταμα ? :p

καλημερα και απο μενα,αντε να βραδυασει για να πιουμε και τιποτε:p

Αρχική απάντηση από def

0ax0ax0ax lol

Αρχική απάντηση από def

Το ποτό δέν έχει ώρες... εγώ έχω μια βοτκίτσα πάνω στο γραφείο κ όποτε μου ρθει κατεβάζω ένα ποτηράκι. :p

Απορία: άμα γυρνάς στις 12μισή κ λές οτι ήπιες απο τί ώρα ξεκινάς?

Αρχική απάντηση από Κωστάκης

Το ποτό δέν έχει ώρες... εγώ έχω μια βοτκίτσα πάνω στο γραφείο κ όποτε μου ρθει κατεβάζω ένα ποτηράκι. :p

Απορία: άμα γυρνάς στις 12μισή κ λές οτι ήπιες απο τί ώρα ξεκινάς?

ΑΠΟ ΤΙΣ 12.20:hehe:

Αρχική απάντηση από astrolabos

μάιστα...

Το πιο σοκαριστικό δεν είναι αυτή η σύγκρουση των Clan.

Τέτοιες μλκίες γίνονται σε καθημερινή βάση και το Lineage για αυτούς τους συγκεκριμένους ήταν απλά μια αφορμή. Δε φταίει το παιχνίδι γι αυτό.

Το σοκαριστικότερο όλων είναι αυτό που είπε μετά:

"And a 20-year old killed his grandmother because he interrupted him from his game, calling him to eat".

Δηλαδή...

Τέτοιες στιγμές είναι που βρίζω τον όποιο Θεό γιατί δεν παρεμβαίνει.

Τέτοιοι ψυχοπαθείς δεν αξίζει να ζουν.

Αρχική απάντηση από gznp

Το πιο σοκαριστικό δεν είναι αυτή η σύγκρουση των Clan.

Τέτοιες μλκίες γίνονται σε καθημερινή βάση και το Lineage για αυτούς τους συγκεκριμένους ήταν απλά μια αφορμή. Δε φταίει το παιχνίδι γι αυτό.

Το σοκαριστικότερο όλων είναι αυτό που είπε μετά:

"And a 20-year old killed his grandmother because he interrupted him from his game, calling him to eat".

Δηλαδή...

Τέτοιες στιγμές είναι που βρίζω τον όποιο Θεό γιατί δεν παρεμβαίνει.

Τέτοιοι ψυχοπαθείς δεν αξίζει να ζουν.

τωρα θα απαντουσα γιατι ΤΟ επιτρεπει ο Θεος ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕ ΛΕΓΑΤΕ................

Γιατί το παιδί φταίει ρε συ; Η οικογένεια του φταίει που δεν του έμαθε τα όρια.

Υ.Γ. Όποιος έχει φτιάξει το software για τους printer της Canon είναι καθυστερημένος. Του λέω greyscale printing και μου λέει δεν υπάρχει αρκετό magenta και cyan για να τυπωθεί :tw:

To ότι ο κάθε άνθρωπος πλάθει το χαρακτήρα του με βάση το περιβάλλον που μεγάλωσε είναι κάτι γνωστό.

Σε καμία όμως περίπτωση δε δικαιολογούνται τέτοιες πράξεις. Μπορεί να μην ξέρω όλο το story, μπορεί να παίχτηκαν πολλά στη μέση (ακόμα και ατύχημα να ήταν) αλλά ο τρόπος με τον οποίο μου ήρθε η πρώτη εικόνα στο νου, μόνο μια δεύτερη έφερε στο νου μου.

Το κρέμασμα.

Αρχική απάντηση από def

τωρα θα απαντουσα γιατι ΤΟ επιτρεπει ο Θεος ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕ ΛΕΓΑΤΕ................

Γιατί μας έφτιαξε ελεύθερους? Και τόσο ελεύθερους, που ακόμα και να μετανιώσει κάποιος ειλικρινά για όσα κακά έπραξε, θα είναι ικανός να σώσει την ψυχή του?

Ένα σύμπαν ολόκληρο για τον άνθρωπο, και όλο αυτό μόνο για να μας κρίνει στο τέλος?

...

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 13:57]

Υ.Γ. Όποιος έχει φτιάξει το software για τους printer της Canon είναι καθυστερημένος. Του λέω greyscale printing και μου λέει δεν υπάρχει αρκετό magenta και cyan για να τυπωθεί :tw:

huh huh . Οτι ναναι . . . κάνε ενα clr cmos και θα στρώσει :tomato:

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 13:57]

Στην Ηp ειναι ακομα χειροτερα.Αν δεν εχεις μελανια δεν δουλευει και το Scanner (πολυμηχανημα).:p

Αρχική απάντηση από DJD

Στον δικό μου για Grayscale εκτύπωση χρησιμοποιεί και τα χρώματα για να βγάλει τις σκιάσεις του γκρι... Θέλει black only για να χρησιμοποιήσει μόνο μαύρο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.