Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Κοιτα ειχα προσπαθησει απειρες φορες να απαλλαγω απο το αυτοκινητο και να την δω Αγγλος να πηγαινω στην αεροδρομιο με το μετρο... αλλα δυστυχως ο προαστιακος ειναι οπως το πες... αν εχεις κοντα σταθμο και μονο και βέβαια να μην σε βολευουν τα πιο γρηγορα Χ λεωφορεία που ειναι και 24ωρα....

Με το Μετρο που πάει και αυτο στο αεροπορτο.....ουτε λογος...

πολυ ακριβο - αργο - απειρες στάσεις και βολευει μονο τους ταξιδιώτες καθως οι εργαζομενοι εκτος απο αυτους του κεντρικου κτιριου του αερολιμένα, πρεπει να παρουμε εσωτερικα λεωφορεια και να κανουμε ουσιαστικα ενα κυκλο....

Το λεωφορειο για αεροδρομιο ειναι σαφώς πιο γρήγορο, πιο reliable στις ώρες του, σε 24ωρη βάση, πιο φτηνο αλλα δεν ξερεις αν θα βρεις θεση στα σιγουρα....

Οπως κατάλαβες, αυτοκινητο και πάλι αυτοκινητο.... :D

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Το Σαββατο παιρνω ενα midi πιανακι που παρεγγειλα απο πλαισιο.Ενα απλο χωρις πολλα πολλα για την αρχη!Δεν μπορω να περιμένω!

εγώ πάντως, πηγαινοέρχομαι στο ΕλΒενιζέλος, με τον Proastiakos.. Μετεπιβίβαση στην στάση Mall, στον ηλεκτρικό με κατεύθυνση προς ΚΑΤ, και σε 35 λεπτά είμαι σπίτι. Όσο θέλω, δηλαδής, για να πάω και με το τουτού

εγω μια μερα τον περασα τον proastiako σαν σταματημενο με 245..:hehe: τεζαα

στην αττικη οδο προς αεροδρομιο

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Σε περασα για 20 λεπτα :p

που θα παει αυτο ρε Γιαννη αλκολικοι κανταντησαμε:(

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 00:24]

:o :o :o :o :o :o :o τωρα γυρισα

ντροπη σου!

αν δεν ξημερωσει την επομενη φορα να μην εμφανιστεις!:D

τετοια ωρα σχοαλω απο τη δουλεια εγω ρα συ και ξεκινανε οι νυχτερινες κρασοουισκομπιροκατανηξεις :tomato: :devil:

:flower:

διαδρομοι απογειωσης και προσγειωσης ειναι μακρια ρε συ θα τα βλεπεις αλλα οχι τοσο καλα...εχει παντως κανα δυο καφε για αραγμα να βλεπεις εξω... και τα μακ ντοναλντς κοιτανε εξω

Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 03:27]

Ερώτηση Αεροδρομιο #2: Καμια καφετέρια με θέα τους διαδρόμους υπάρχει εκεί; :p:hehe:

Το καλυτερο σημειο για να απολάυσεις ενα καφε και αν εχεις και εξοπλισμο κανεις και planespotting ειναι το Olympus Plaza διπλα στο Leroy Merlin, SHELL, IKEA. Ανεβαίνεις στο 2ο οροφο στο SkyView και εχεις ελευθερη οπτικη προσβαση και στον διάδρομο 03L/21R και τους τροχόδρομους Α και Β ;)

Πάρε freddo τον κάνουν τέλειο.... :hehe:

παιδια βαριεμαι...αυριο 5:30 φευγω παλι για 2ημερο στο εξοχικο μου...u know..κοπελα , τζακι....και πολλα αλλα..γκουχ γκουχ:p

LOL έφυγα, πάω να τον παντρέψωωωωωωωωω! :hehe:

(όχι τον από πάνω, άλλον) :p

να μας ζήσουνε βρε :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.