Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

lol...

Κωστακη, αφου γραφεις (Οχι μονο εσυ, ολοι μας) σε δημοσιο χωρο, αυτοματα δεχεσαι το γεγονος οτι θα παρεις κριτικη. Ειτε αυτη ταιριαζει με αυτα που λες, ειτε ειναι εναντια, ειτε ειρωνικη.

Αρχική απάντηση από racer [Σήμερα, στις 15:21]

Έλα, τώρα το 'δα. Αυτό το καλοκαίρι, μέσα Αυγούστου. Μεγάλο ταξίδι, σε 5 χώρες πήγα με το αμάξι:D

Α, μάλιστα.Γιατί είχα πάει πέρισυ το καλοκαίρι κι εγώ εκεί στα πέριξ.Αλλά με γκρουπ και όχι σε 5 χώρες.... :woot:

Να ρωτήξω: άν θέλω να μπω φαντάρος τον Αύγουστο πρέπει να κόψω την αναβολή πριν το Μάιο;

Δέν θύμωσα φίλος για να πιώ ξυδάκι απλά δέν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο αρνητικός μονίμως...

anyway ελπίζω να σου περάσει... :flower:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

lol...

Κωστακη, αφου γραφεις (Οχι μονο εσυ, ολοι μας) σε δημοσιο χωρο, αυτοματα δεχεσαι το γεγονος οτι θα παρεις κριτικη. Ειτε αυτη ταιριαζει με αυτα που λες, ειτε ειναι εναντια, ειτε ειρωνικη.

Για να κριτικάρουμε ο ένας τον άλλο γραφτήκαμε εδώ δηλαδή?και ειδικά στο ποθ?

άλλωστε δέν ενόχλησα κανέναν...

αν θες σχολια και παρατηρησεις για την προσωπικοτητα μου , μπορεις σε πμ. εγω δεν σχολιασα κανεναν αυτη τη στιγμη .

Αρχική απάντηση από F117

άντε άκης να δεις λίγο χαρά με τους AMD ρααααααααα...........

AMD RAW powah :hehe:

Πλάκα πλάκα...o A64@3g έχει μικρότερο response time απο c2d e4400@3g και το καταλαβαίνεις στα windowz

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

AMD RAW powah :hehe:

Πλάκα πλάκα...o A64@3g έχει μικρότερο response time απο c2d e4400@3g και το καταλαβαίνεις στα windowz

Μη λέτε ρε τέτοια το δει κανείς απο AMD και επαναπαυθούν στις δάφνες τους τώρα που..πετάει η ομάδα! :p:hehe:

O Opteron 165 στα 2.6 σε σύγκριση με τον Ε6600 στα 2.4, που ο 2ος τον περνούσε σχεδόν σε όλα τα benches...? (θυμάστε τη σύγκριση FX-60 vs E6600 @ default)

Μακράν καλύτερη απόκριση είχε ο Opteron - μακράν. Φαινόταν με γυμνό μάτι, όχι αηδίες τώρα. Ακριβώς ίδιο setup από δίσκους, κάρτες, κτλ, με φρέσκα ΧΡ.

Ο 165 ήταν πιο γρήγορος.

Μέχρι που πήγα τον Ε6600 στα 3.6 και έγινε σεξ :D

Ακομα περιμενω 2mb....Τι θα γίνει πια ; Τώρα ζήτησα να μιλησω με προιστάμενο και περιμένω τηλεφώνημα (ελπιζω οχι για πολυ).

Αρχική απάντηση από astrolabos

αμα σου στείλω 2 δισκέτες των 1,44 Mb θα είσαι οκ; Κράτα και τα ρέστα:p

Σιγα βρε ... θα μου κρυώσει ο Prescott :p:jump:

edit: Με πηρε τηλ πριν απο λιγο, μου ζητησε ο ανθρωπος ευγενικα συγγωμη για την 2μηνη σχεδον καθυστέριση και μου είπε οτι σήμερα το βράδυ - το πολυ αύριο - θα είναι οκ.:D :D :D :D

Αρχική απάντηση από Bigi [Σήμερα, στις 16:06]

Α, μάλιστα.Γιατί είχα πάει πέρισυ το καλοκαίρι κι εγώ εκεί στα πέριξ.Αλλά με γκρουπ και όχι σε 5 χώρες.... :woot:

Να ρωτήξω: άν θέλω να μπω φαντάρος τον Αύγουστο πρέπει να κόψω την αναβολή πριν το Μάιο;

πρεπει να κοψεις την αναβολη σου πριν φυγει η προηγουμενη ΕΣΟ

δλδ για να φυγεις Αυγουστο πρεπει να κοψεις την αναβολη πριν φυγει η ΕΣΟ του Μαιου,κοκ

8εωριτικα παντα μπορεις να την κοψεις κ μερικες μερες πριν κ να σε δεχτουν αν συντρεχει καποιος πολυ σοβαρος λογος και φυσικα εισαι κ λιγο φαρδακι.Αλλα αυτο ειναι "εξαιρεση" και δεν συνησταται σε περιπτωση που εχεις παρει αποφαση το ποτε 8α μπεις

αφηστε ησυχο τον captain,μην γινει εδω του αεροδρομιου το καγκελο:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.