Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

άραξε λιγο να πάμε παρέα........θα δούμε......άμα περάσω το μαθημα πάμε μαζί ΜΑΙΟ .........:D αλλιώς αύγουστο

Αρχική απάντηση από Κωστάκης [Σήμερα, στις 09:51]

ναι... το μετάνιωσα ο μλκς αλλα τελος παντων..

λέω να διακόψω και την αναβολή...

Και γω αυτό φοβάμαι.Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου με κοντό μαλλί,απο το γυμνάσιο κοτσίδα τα έχω;)

Μέχρι πότε έχεις αναβολή??Εγώ έχω μέχρι το 2016 αλλά θα πάω νωρίτερα,ίσως σε 2 χρόνια να τελειώνει το ρημάδι.Μετά πάλι μαλλί:D

Αρχική απάντηση από oxide

Μεγαλο λαθος..που κουρευτηκες...ειδικα αν δεν διακοψεις την αναβολη τλκ...

Σιγα ρε παιδια το κακο ... και εγω 9 χρονια μαλλι μεχρι την μεση ειχα και το εκοψα. Μια χαρα και το κοντο. Αν θελω τα ξαναμακραινω, no big deal ;)

Αρχική απάντηση από ea6gka

για τριχες θα λεμε τωρα?

Γιατί σε ανάγκασε κανένας να πάρεις μέρος στην συζήτηση?:unsure:

Τα 8 στα 10 post σου ρε αρχηγέ είναι πάντα επικριτικά,υπάρχει λόγος?Σε ενόχλησε κανείς?εκτος αν ήταν αστείο που δέν κατάλαβα...

Αρχική απάντηση από pontium

Και γω αυτό φοβάμαι.Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου με κοντό μαλλί,απο το γυμνάσιο κοτσίδα τα έχω;)

Μέχρι πότε έχεις αναβολή??Εγώ έχω μέχρι το 2016 αλλά θα πάω νωρίτερα,ίσως σε 2 χρόνια να τελειώνει το ρημάδι.Μετά πάλι μαλλί:D

Εμενα η αναβολή λήγει το 2009 αλλά δέν υπάρχει λόγος να το καθυστερώ, μονο που θα αφήσω την δουλειά μ αλλά κάπoια στιγμή θα γινόταν...

Αρχική απάντηση από Bigi

racer, πότε έιχες πάει Μόντε Κάρλο -Σεντ Τροπέζ;

Έλα, τώρα το 'δα. Αυτό το καλοκαίρι, μέσα Αυγούστου. Μεγάλο ταξίδι, σε 5 χώρες πήγα με το αμάξι:D

Αρχική απάντηση από Κωστάκης

Γιατί σε ανάγκασε κανένας να πάρεις μέρος στην συζήτηση?:unsure:

Τα 8 στα 10 post σου ρε αρχηγέ είναι πάντα επικριτικά,υπάρχει λόγος?Σε ενόχλησε κανείς?εκτος αν ήταν αστείο που δέν κατάλαβα...

χιουμοριστικο ηταν το ποστ μου , επρεπε να βαλω emoticon .

οσο για το αν τα σχολια μου ειναι επικριτικα , καλα κανουν και ειναι, σε ενοχλουν?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.