Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Samael

Tι ειναι αυτα που λετε ρε παιδες?!?!

40 λεπτα για να παρκαρεις!?!? Ε δε πατε καλα...ΒΟΥΡ για επαρχεια ρεεεεεεεεεεεεε!!!

Εχω κανει καθημερινη βραδυ με SUV 1 ωρα και 40 λεπτα για να βρω να παρκαρω....

ΠΩΠΩ Βαριεμε εχω να γραψω μαι εκθεση για αγγλικα proficiency και να διαβασω Γλωσσα και Αρχαια(οι εγνοιες ενος μαθητη θα μου πειτε!)

και γω το ιδιο... περνα να γινεις φοιτητης να καθεσαι ολη μερα λενε αλλοι, ουτε να με πληρωνανε... απο 7 το πρωι τωρα ηρθα.

Αρχική απάντηση από Winters

Εχω κανει καθημερινη βραδυ με SUV 1 ωρα και 40 λεπτα για να βρω να παρκαρω....

Tσαμπα το κυκλοφορας τοτε το υπερυψωμενο ναουμ,πεζοδρομιο δεν εβρισκες? :p

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 19:23]

@ Fragma...

Κανα ευχαριστω για το μαιλ δεν ειδα...:p

:D αμα ειχα και εγκατεστημενα τα office καλα θα τανε:D

το smartακι ειναι οτι καλυτερο για μες την πολη..και πατιλικωνει αβερτα το ειχε μια πρωην μου και το χα ξεπατωσει

Αρχική απάντηση από Samael

πεζοδρομιο δεν εβρισκες?

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

εχεις humor...!!!

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 20:51]

το smartακι ειναι οτι καλυτερο για μες την πολη..και πατιλικωνει αβερτα το ειχε μια πρωην μου και το χα ξεπατωσει

Δεν πιστευω να σε εδερνε και να ξεσπουσες στο κάψερο το 3 κύλινδρο . . . :laughing: [ jk :D ]

Μιας και λέγατε για Smart.. Πιστεύω ότι τίποτα δε συγκρίνεται με αυτό..

rzj2y76hnzvkn7ic7fyx_thumb.jpg

Είναι μικρό, τα γκομενάκια ψαρώνουν περισσότερο και από Ferrari και έχει και 120 ίππους -το συγκεκριμένο- :D

Βέβαια έχει ένα μικρό προβληματάκι, ιδίως το χειμώνα... Δεν κλείνει, δεν έχει οροφή....:shifty:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.