Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Παλι στο σαλόνι κοιμήθηκα στον καναπε γαμ0 και με ποναει ολο το κορμι :confused:

καλη εβδομάδα .

Παντως για μια ακομη φορά οι μοντς δείξατε μικροπρέπεια . . . ενα θρεντ της προκοπής ητανε με θηλυκές υπάρξεις και το εκβιομηχανοποιήσατε . :hehe:

and the winner isssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Gbak :inlove: :inlove: :inlove: [ αν και φαν της Μονικα πρεπει να πω οτι εχει αρχισει να κρεμάει . ]

στο πα η βραζιλιανα δεν παιζεται...κατα τα αλλα το σκισανε το θρεντ θα μπορουσαμε να το κρατησουμε σε κοσμιο επιπεδο διχως ξεκολα στρινγκ και αλλες τσοντο καταστασεις..συμφωνω με το λουκετο

συμφωνείς....πφφφφφφφφ κακοί ανέραστοι και τραινόβιοι μοντεράτορες......αχχχχχ.......... ίσως το shoot em up να αξίζει μόνο επειδή έχει μόνικα μέσα......... ΑΧ :p

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:31]

ο drogba θα κανει πανηγυρι

Ετσι παει Γιωργο μου...

Hypothesis : Eιναι τραυματιας ο Ετο'ο'ο'ο'ο.

Result : Εχει κεφια ο Drogba

Conclusion : Φερνει βολτες ο φοςμπα

Τι να κανω ρε φιλε...???? Ελα κ εσυ να παρκαρεις στου Ζωγραφου καθε μερα κ μετα τα λεμε....

Γι αυτο που το θελω εγω ειναι το καλυτερο....:snap:

Πλάκα πλάκα...δώξα τον θεό....εδώ αγία παρασκευή δεν έχουμε ακόμα πρόβλημα παρκαρίσματος.

Το βράδυ ειδικά σταντέ θα βρείς το μεσημέρι απλά δύσκολα να βρείς στην Αγίου Ιωάννου.

Winters....... εγώ κάνω μία βόλτα ένα τετράγωνο την γειτονία μου και συνήθως δεν βρίσκω και πάω ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΫΠΟΛΗ και το αφήνω το αυτοκίνητο.........δλδ........ΚΑΘΕ μέρα 10 λεπτά περπάτημα για να το πάρω!ΛΟΛ.......όσο για Καλλιθέα δεν ξέρω.......αλλά για Μοσχάτο....έχει αρχίσει εκει και γίνεται πανικός...... :o kiomwwsssss........ :p

Ρε παίδες εδώ και 20 λεπτά ψάχνω ένα θέμα που από όσο θυμάμαι είχε τίτλο 8800GT VS 8800GTS VS 3870 και σύγκρινε αυτές τις κάρτες ! Που στο καλό είναι ??!! Ούτε ειδήσεις το βρήκα ούτε παρουσιάσεις ούτε στις κάρτες γραφικών !!

Ακη , χαλανδρι που πηγαινω σχεδον καθε μερα , βρισκω με την μια....καλλιθεα που γυρναω ειδικα τα βραδια κατα τις 2 μου παιρνει 30-40 λεπτα ..... τα μεσημερια πιο λιγο αλλα και πιο μακρια

Tι ειναι αυτα που λετε ρε παιδες?!?!

40 λεπτα για να παρκαρεις!?!? Ε δε πατε καλα...ΒΟΥΡ για επαρχεια ρεεεεεεεεεεεεε!!!

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Γαμωτο και ηθελα να παω. Για πες ρε συ oxide λιγα σχολια...

σορι τωρα το ειδα...τα παληκαρια τα εδωσαν ολα...

εκαναν και βιντεοσκοπηση για το dvd τους...

βγηκε μετα ο bob katsionis για φοτο και κουβεντουλα...

μετα απο οσο ξερω την εκαναν για dizzy...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.