Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

εγω σαν ασχετος , να ρωτησω ποιος νικησε ; μιας και σημερα εμαθα οτι παιζει παναθηναικος - ολυμπιακος :p

edit : χμμμμμ πως το παθανε ; 1-1.....lol

Μα να χάσουν (για μένα σαν ήττα μετράει..) οι μ@λ@κ3ς.. 1-3 τουλάχιστον έπρεπε να έρθει.. Τέσπα, την Τετάρτη:D

Αρχική απάντηση από elefsinaras

άγιο είχαμε άγιο.........

Ο γνωστός άγιος με το μαύρο σορτσάκι ή άλλαξε ο Προστάτης των Γαύρων πρόσφατα; :hehe:

Με το 2ο τετ-α-τετ που έχασε ο Ντοι, από τις φωνές πήγα να λιποθυμήσω...δεν καταφέραμε να κερίσουμε τον χειρότερο οσφπ της τελευταίας 10ετίας. δεν μπορώ άλλο :mad:

Αρχική απάντηση από Winters

Μη λες μεγαλα λογια...

οτι και να λετε εγω 8α την βγαλω την φανελα

εδιτ: εεεεεεε φανταστικοι admins kai mods αφηστε τα ποστ μου ησυχα

Αρχική απάντηση από gbak

παντως αλλοι στην ηλικια σου τα σπανε στην κυριολεξια λεμε...ολα μεσα στο κεφαλι μας ειναι...απλα βαζουμε αριθμους αυτο ειναι το λαθος

ολοι οι χαραχτηρες δεν ειναι ιδιοι μηχανικε μου:(

Αρχική απάντηση από Chosen

Ο γνωστός άγιος με το μαύρο σορτσάκι ή άλλαξε ο Προστάτης των Γαύρων πρόσφατα; :hehe:

Μπα....Δεν θα το ελεγα Πετραν. Μετρια προς κακη διαιτησια (φυσικα οχι σε σημειο να υποστηριζω πως θα αλλαζε το σκορ!!!)

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Μπα....Δεν θα το ελεγα Πετραν. Μετρια προς κακη διαιτησια (φυσικα οχι σε σημειο να υποστηριζω πως θα αλλαζε το σκορ!!!)

Μια χαρά διατησία ήταν. Και το παιχνίδι εμένα προσωπικά μου φάνηκε ωραίο. Ανοίχτο παιχνίδι με πολλές φάσεις...

(Παόκι εδώ :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.