Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 04:14]

Αυτό σε μάρανε, αλλά τα 20 posts για αμάξια, ενώ υπάρχουν σχετικά threads...

LOL κι εσύ μοδ δεν είσαι?
  • Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από nasos99 [Χθες, στις 23:49]

Παιδια εχω ενα προβλημα...

Πριν απο ενα χρονο πηρα εναν Η/Υ της vero.

Μαζι με όλα αυτα τα αχριστα που ειχε, ειχε και μια καρτα γραφικων 512MB (δεν ελεγε πια ηταν)...

28 δεκεμβρη με την ευγενική χορηγία του fragou14 που μου εδωσε το gpu-z μου διχνει οτι πανω υπαρχει μια 7300GS 256...

τα πηρα λιγο αλλα ενταξει...

αν παω και κανω φασαρια θα βρω το δικαιο μου??

http://www.smartcomputers.gr/content/view/27/

δεν έχεις δίκιο για να το βρείς :(

η κάρτα με 1GB μνήμη συστήματος και 256 on-board με ενεργοποιημένο το Turbocache έχει συνολική μνήμη 512ΜΒ, ότι λέει και η διαφήμιση.

Αρχική απάντηση από gbak [Χθες, στις 15:45]

οχι μονο αυτο ειναι και πιο βαρυ στην πραξη εχει κοψει στα 0-100 απο οτι δειχνει..στα χαρτια παραμενει ιδιο..αλλα εμενα μου αρεσει σε μαυρακι ειναι διαολακι και χει και πολυ space εσωτερικο το καινουργιο

Eιναι τελειως διαφορετικό το 06+ , απο ποιοτητα εσωτερικού [νομιζω και χωρους . ] Προσέξανε πολύ το εσωτερικό οι japan Που το ειχαν παραμελλημένο . Aν ξαναγόραζα αυτοκίνητο αυριο παλι αυτο θα έπαιρνα [ αντε το type-r :p ] . Το αυτοκίνητο εχει πολύ καλο τρίο πάντως τιμόνι-πενταλ-σασμαν και ειναι ευχάριστο . Το μόνο που λειπει ειναι να βγάλουν οι all japan tune ενα καλο κιτάκι να πετάξουμε πάνω . :D

dsc01221qx2.th.jpg

Καλημέρες :)

καλημερα,καμια γυναικα να παντρετουμε ρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα:daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy:

Αρχική απάντηση από Athens2004

Oσο το κυνηγας τοσο θα φευγει πέρα . Chill out και θα παντρευτεις . XD

ασε τον προλογο,τα φαγαμε στην μαπα 40 παμε:p

Αρχική απάντηση από LevelOne

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ;;;;;;;;;;

Ναι.. αν και για να ακριβολογώ η Ρένα είναι θεία μου, η χήρα του. Δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση ωστόσο, αλλά ο πρώτος μου ξάδερφος ήταν μέρα παρά μέρα στου Χρήστου.

τραγικό story.

Αρχική απάντηση από jpavly

Ναι.. αν και για να ακριβολογώ η Ρένα είναι θεία μου, η χήρα του. Δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση ωστόσο, αλλά ο πρώτος μου ξάδερφος ήταν μέρα παρά μέρα στου Χρήστου.

τραγικό story.

Ρε μάν, ημουν κάθε μέρα στο μαγαζί για κάποιο διάστημα, οταν εφτιαχνα το αμαξι μου στον Πολιτάκο (μεσοτοιχία με το στισσιμο) και καναμε απίστευτο χαβαλέ, και με τον Σάκη που δούλευε εκει, αλλα και με τον θείο σου... Ειχε απίστευτες γνώσεις και πολύ μεράκι και δεν σου κρύβω οτι ενα μέρος του πάθους που έχω αποκτήσει για τα τετράτροχα και το μικρόβιο της βελτίωσης οφείλεται στον θείο σου... Συζητάγαμε ωρες ατελείωτες για οτι μπορεις να φανταστείς, ηταν καλός άνθρωπος.

Τραγικό στόρυ όντως, οταν μαθαμε τα νεα πεσαμε ολοι απο τα συννεφα...

Τουλάχιστον πήγε κανοντας αυτό που αγαπούσε.

Αρχική απάντηση από def

ασε τον προλογο,τα φαγαμε στην μαπα 40 παμε:p

παντως αλλοι στην ηλικια σου τα σπανε στην κυριολεξια λεμε...ολα μεσα στο κεφαλι μας ειναι...απλα βαζουμε αριθμους αυτο ειναι το λαθος

μετάφραση

--->τα περιφερειακά του υπολογιστή<---

στα αγγλικά(όχι τα περιφερειακά ένα ένα)

thx

computer parts? computer peripherials?

Μπορείς να προσπαθείς πάντως να ζητάς ευγενικά κάτι και με τρόπο ευκολονόητο την επόμενη φορα.

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 18:25]

computer parts? computer peripherials?

Μπορείς να προσπαθείς πάντως να ζητάς ευγενικά κάτι και με τρόπο ευκολονόητο την επόμενη φορα.

συγγνώμη, αλλα βιάζομαι λίγο:(

ευχαριστώ για τις απάντησης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.