AN7 OverClocker Ιανουάριος 12, 2008 #34141 Ιανουάριος 12, 2008 [αποθυμένο mode]Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους που απλά επειδή έχουν λεφτά πάνε και πέρνουν αυτοκίνητα σαν το Clio Sport(ναι,αυτό με τα 200PS) και να κάνουν να το παρκάρουν γύρω στο 5 λεπτο...αλλά όχι να το παρκάρουν κανονικά...απλά να το βάλει παράλληλα με το πεζοδρόμιο...γιατί μπροστά δεν είχε αυτοκίνητο στο σημει που πήγαινε να το βάλει...μόνο πίσω είχε...και το τελικό αποτέλεσμα ήταν η πίσω ρόδα του να ακουμπάει στο πεζοδρόμιο και η μπροστά να είναι κυριολεκτικά μισό μέτρο απ το πεζοδρόμιο...Αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος ειλικρινα....γιατί πήρε αυτό το αυτοκίνητο?’μα δεν ξέρει να το παρκάρει δεν ξέρει και να το οδηγεί...και δεν εννοώ να πηγαίνει με 200 στην μεσογείων.Αλλά δεν καταλαβαίνω αφού ρε μάστορα δεν το κατέχεις το άθλημα...πάρε το clio 1200cc να είσαι άρχοντας..και να μην φοβάσαι να στο τρακάρουν και να το παρκάρεις όπως γουστάρεις.[/αποθυμένο mode]
Bigi Ιανουάριος 12, 2008 #34142 Ιανουάριος 12, 2008 alfa156, δε νομίζω πως μπήκε μυαλό.Μακάρι δηλαδή, αλλά εγώ είμαι απογοητευμένος από την οδηγηκή μας και όχι μόνο παιδεία.Δεν πιστεύω ότι πρόκειται ποτέ να γίνουμε άνθρωποι.Ο καθένας μας καβαλάει 4 ρόδες και νομίζει ότι ο δρόμος του ανήκει στην κυριολεξία.Τώρα τα χριστούγεννα κατάπινα την ψυχή μου κάθε φορά που έβγαινα στο δρόμο.Προσωπικά πάντως δεν τρέχω, ποτέ.Ούτε και με το τάπερ (την κόντρα δεν την έκανα εγώ, συνοδηγός ήμουν ).Μία μία.Είναι πολλά τα αυτοκίνητα πλέον, ακόμα περισσότεροι οι μακάκες, οι δρόμοι πονεμένη ιστορία, ε μην προκαλούμε και το πεπρωμένο μας. ΑΝ7 OverClocker, ε όλοι μας έχουμε βιώσει παρόμοιες καταστάσεις.Δε μπορείς να κάνεις κάτι.Από τη στιγμή που μπορεί ο άλλος να αποκτήσει ό,τι μοντέλο θέλει γιατί να μην το αποκτήσει;Δε θέλει και τη σχετική άδεια και ούτε είναι λογικό.Το καλύτερο θα ήταν εξαρχής να μη γβαίνουνε στο δρόμο τέτοιοι οδηγοί γιατί πολύ απλά ποτέ δε θα έπαιρναν δίπλωμα.Και κάτι τελευταίο.Δεν ξέρεις ποιος το αγόρασε και ποιος το οδηγεί.Πχ λέω ένα παράδειγμα.Ο σύζυγος παίρνει ένα ταχύτατο σπορ αυτοκίνητο.Η σύζυγος δεν το πολυκατέχει ας πούμε και δεν τη νοιάζει να το κατέχει το θέμα.Αν δεν κάνει μλκς στο δρόμο δεν πρέπει να το πάρει επειδή δεν παρκάρει με μία κίνηση και χειρόφρενο;
Samael Ιανουάριος 12, 2008 #34143 Ιανουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Πρόσεχε το haldex ...(απ όλες τι απόψεις....γιατί άμα αποδημήσει να περιμένεις κανένα 5χίλιαρο) Δε μασαει ρεεεεεε Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [αποθυμένο mode]Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους που απλά επειδή έχουν λεφτά πάνε και πέρνουν αυτοκίνητα σαν το Clio Sport(ναι,αυτό με τα 200PS) και να κάνουν να το παρκάρουν γύρω στο 5 λεπτο...αλλά όχι να το παρκάρουν κανονικά...απλά να το βάλει παράλληλα με το πεζοδρόμιο...γιατί μπροστά δεν είχε αυτοκίνητο στο σημει που πήγαινε να το βάλει...μόνο πίσω είχε...και το τελικό αποτέλεσμα ήταν η πίσω ρόδα του να ακουμπάει στο πεζοδρόμιο και η μπροστά να είναι κυριολεκτικά μισό μέτρο απ το πεζοδρόμιο... Αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος ειλικρινα....γιατί πήρε αυτό το αυτοκίνητο?’μα δεν ξέρει να το παρκάρει δεν ξέρει και να το οδηγεί...και δεν εννοώ να πηγαίνει με 200 στην μεσογείων.Αλλά δεν καταλαβαίνω αφού ρε μάστορα δεν το κατέχεις το άθλημα...πάρε το clio 1200cc να είσαι άρχοντας..και να μην φοβάσαι να στο τρακάρουν και να το παρκάρεις όπως γουστάρεις.[/αποθυμένο mode] Αν θεωρεις αυτο αδικια τοτε τι ειναι οταν βλεπεις αυτοκινητα με 400+ αλογα να τα βολταρουν ξανθες διμετρες κ καραφλα μπαρμπαδια?
jpavly Ιανουάριος 12, 2008 #34144 Ιανουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από racer Τα έχει δείξει αυτά..Έχει ο θείος μου ένα S3 , το πήγε τώρα 350 αλογάκια.. ΤΡΕΛΑ!! Τα ίδια μυαλά είχε κι ο δικός μου θείος.. μέχρι που δυστυχώς του χύθηκαν.. όσο σκληρό κι αν ακούγεται. Είχε το Stisimo Asseto και βγήκε έξω με 400 άλογα στην Πειραιώς. Είχε..
AN7 OverClocker Ιανουάριος 12, 2008 #34145 Ιανουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από BigiΑΝ7 OverClocker, ε όλοι μας έχουμε βιώσει παρόμοιες καταστάσεις.Δε μπορείς να κάνεις κάτι.Από τη στιγμή που μπορεί ο άλλος να αποκτήσει ό,τι μοντέλο θέλει γιατί να μην το αποκτήσει;Δε θέλει και τη σχετική άδεια και ούτε είναι λογικό.Το καλύτερο θα ήταν εξαρχής να μη γβαίνουνε στο δρόμο τέτοιοι οδηγοί γιατί πολύ απλά ποτέ δε θα έπαιρναν δίπλωμα.Και κάτι τελευταίο.Δεν ξέρεις ποιος το αγόρασε και ποιος το οδηγεί.Πχ λέω ένα παράδειγμα.Ο σύζυγος παίρνει ένα ταχύτατο σπορ αυτοκίνητο.Η σύζυγος δεν το πολυκατέχει ας πούμε και δεν τη νοιάζει να το κατέχει το θέμα.Αν δεν κάνει μλκς στο δρόμο δεν πρέπει να το πάρει επειδή δεν παρκάρει με μία κίνηση και χειρόφρενο; Απλά είναι η καταναλωτική μανία που μας διακατέχει όλους. Δεν ήταν γυναίκα αυτή που οδηγούσε αλλά άντρας..κανονικά.Απλά άμα δεν ξέρει ούτε να παρκάρει δεν ξέρει ούτε να οδηγεί.Πώς να το πώ αλλιώς?Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί απλά να το βάλει παράλληλα με το πεζοδρόμιο και μετά εγώ να νοιώσω άνετα με αυτόν οδηγό απ την στιγμή που μάλλον ούτε αυτός δεν θα νοιώθει. Αρχική απάντηση από Samael Δε μασαει ρεεεεεε Μασάει,μασάει Αν θεωρεις αυτο αδικια τοτε τι ειναι οταν βλεπεις αυτοκινητα με 400+ αλογα να τα βολταρουν ξανθες διμετρες κ καραφλα μπαρμπαδια? Απλά αυτό μου έκατσε σμρ στον λαιμό... Γκόμενα σε 911 Turbo 996 έχεις δεί? 40άρα να οδηγεί Scubi STi 330? Και πολλά άλα παραδείγματα...απλά ήταν το παράπονο της ημέρας
GoriLLakoS Ιανουάριος 12, 2008 #34146 Ιανουάριος 12, 2008 Samael..αυτό δεν είναι S3 που δείχνεις, είναι A3..
winters Ιανουάριος 12, 2008 #34147 Ιανουάριος 12, 2008 Εγω το δικο μ μολις το εστρωσα (1500km) και ειναι ετοιμο για μεγαλα κολπα...
Samael Ιανουάριος 12, 2008 #34149 Ιανουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Samael..αυτό δεν είναι S3 που δείχνεις, είναι A3.. Aν κρινω απ τα δισκοφρενα ναι, αλλα σαν σχεδιο ειναι κατα τα αλλα(με εξαιρεση τους καθρεφτες) ιδιο
fragou14 Ιανουάριος 12, 2008 #34150 Ιανουάριος 12, 2008 ρε σι bigi δεν καταλαβα τελικα ηταν cupra r (225hp)ή cupra (240hp)...........
AN7 OverClocker Ιανουάριος 12, 2008 #34151 Ιανουάριος 12, 2008 προφανώς λέει για το καινούργιο Cupra.
alGaLoRd-VK Ιανουάριος 12, 2008 #34152 Ιανουάριος 12, 2008 Λέω να πάρω αυτές από το πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1026399Αν τους πω στα σχόλια να έχουν Ν δίπλα από το barcode (Micron D9GMH) θα με γράψουν η θα με εξυπηρετήσουν. Έχει κανένας προηγούμενη εμπειρία με παρόμοιο θέμα?
nasos99 Ιανουάριος 12, 2008 #34153 Ιανουάριος 12, 2008 Παιδια εχω ενα προβλημα...Πριν απο ενα χρονο πηρα εναν Η/Υ της vero.Μαζι με όλα αυτα τα αχριστα που ειχε, ειχε και μια καρτα γραφικων 512MB (δεν ελεγε πια ηταν)...28 δεκεμβρη με την ευγενική χορηγία του fragou14 που μου εδωσε το gpu-z μου διχνει οτι πανω υπαρχει μια 7300GS 256...τα πηρα λιγο αλλα ενταξει...αν παω και κανω φασαρια θα βρω το δικαιο μου??http://www.smartcomputers.gr/content/view/27/
jpavly Ιανουάριος 12, 2008 #34154 Ιανουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από alGaLoRd-VK Λέω να πάρω αυτές από το πλαίσιο: .... Έχει κανένας προηγούμενη εμπειρία με παρόμοιο θέμα? Αρχική απάντηση από nasos99 Παιδια εχω ενα προβλημα...
astrolabos Ιανουάριος 12, 2008 #34155 Ιανουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly Help! Δε πατιέται το κουμπάκι!
jpavly Ιανουάριος 12, 2008 #34156 Ιανουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από astrolabos Help! Δε πατιέται το κουμπάκι! Αυτή η νεολέα, όλα στο πιάτο τα θέλει fixed
alGaLoRd-VK Ιανουάριος 12, 2008 #34157 Ιανουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly Sorry έφτιαξα νέο θέμα στο off topic καλά είναι εκεί?
jpavly Ιανουάριος 12, 2008 #34158 Ιανουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από alGaLoRd-VK Sorry έφτιαξα νέο θέμα στο off topic καλά είναι εκεί? Στο μετέφερα στο Τι - Που - Πόσο
Chosen Ιανουάριος 13, 2008 #34159 Ιανουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly Αυτό σε μάρανε, αλλά τα 20 posts για αμάξια, ενώ υπάρχουν σχετικά threads...
LevelOne Ιανουάριος 13, 2008 #34160 Ιανουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly [Χθες, στις 19:26] Τα ίδια μυαλά είχε κι ο δικός μου θείος.. μέχρι που δυστυχώς του χύθηκαν.. όσο σκληρό κι αν ακούγεται. Είχε το Stisimo Asseto και βγήκε έξω με 400 άλογα στην Πειραιώς. Είχε.. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ;;;;;;;;;;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.