Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Κυκλοφορούν πολλά 1600άρια Leon εδώ, πολύ φουσκωμένα και μοιάζουν με Cupra. Μήπως τα έβαλες με 1600άρι?

Ναι, έχουμε ένα ταπεράκι ep3.Του 2003 (προ-facelift).

Όχι βρει, ολόκληρο cupra έλεγε από πίσω.Τον ρώτησα τον αδερφό μου ένα εκατομμύριο φορές μήπως ήταν κανένα με 200.Αλλά αυτό λέγεται fr, όχι cupra.Btw, ντάξει δεν είμαστε μαμάτοι.Είπαμε καλό το ταπεράκι αλλά όχι και τέτοια διαφορά με -40 άλογα... :D

Μια χαρα....γιατι το καινούριο το σκατώσανε...του βάλανε πάλι ιμιάκαμπτο πίσω οι παπαρές...ενώ το δικό σου με την multilink σπέρνει...όπως όλα με Multilink Πίσω.

οχι μονο αυτο ειναι και πιο βαρυ στην πραξη εχει κοψει στα 0-100 απο οτι δειχνει..στα χαρτια παραμενει ιδιο..αλλα εμενα μου αρεσει σε μαυρακι ειναι διαολακι και χει και πολυ space εσωτερικο το καινουργιο

Είναι πιο βαρύ αλλα έχει 1 παραπάνω άλογο :hehe:

Κι όμως...στο topgear που το δοκιμάσανε εκανε μικρότερο χρόνο με τον stig...

Αλλά όμως η multilink είναι πολυ παραμετροποιήσιμη....κάτι που δεν είναι τόσο πολύ ο ημιάκαμπτος

Βigi, νομίζω πως ή δεν ήταν Cupra (πολλοί κάνουν την εμφανισιακή αλλαγή, όπως και με τα Μ3) ή ο τύπος απλά δεν το πάτησε.

Σέβομαι και εκτιμώ βαθύτατα τα Type-R, αλλά με το συγκεκριμένο Turbo σε ευθεία είναι δύσκολα τα πράγματα.

Κι εγώ περίμενα μικρότερες διαφορές να σου πω την αλήθεια.Ότι ήταν cupra πραγματικό δεν το συζητάμε.Τα σπόιλερ τα βάζεις, ολόκληρο μαγκούφι λογότυπο όμως πίσω, το βάζεις και αυτό; Ότι το πάταγε επίσης δε συζητιέται.Ντάξει, όταν έμεινε 40 μέτρα πίσω το άφησε.

Και εμείς δεν είμαστε μαμάτοι ξαναλέω.Αν ήμαστε δε θα είχαμε τύχη.Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί από τα περιοδικά άκουγα διάφορα.Γενικά είχα χτίσει μια εικόνα και τώρα γκρεμίστηκε.Βέβαια θα σου πω το άλλο.Σε τοπική κόντρα, opc (astra) που νομίζω είχε και πρόγραμμα επάνω (δεν παίρνω κ όρκο δεν θυμάμαι, αλλά ας πούμε ότι δεν είχε) έφαγε 2 αμάξια από τάπερ με φίλτρο και εξάτμιση και από ρολαριστά και από στάση.Αν είναι πρώτο στάδιο με καλά πραματάκια επάνω γιατί να μην το κλαρίζεις και το cupra;

Το καινούριο τάπερ μ αρέσει τρελά πάντως εμφανισιακά, εκτός του πίσω μέρους.αλλά το κάνανε σαυρί ρε γαμώτο.

Δεν ξέρω ρε συ, ειδικά για το καινούριο Leon κι εγώ δεν ξέρω πολλά. Με βάση όμως το παλιό Leon Cupra R, που πατούσε κάτω σε ρεπρίζ κάτι Impreza με +35 άλογα και έβγαινε να χάνει στο νήμα από το Type-R στην πίστα (όταν τα υπόλοιπα ήταν 2 secs πίσω), μου φαίνεται "κάπως" το καινούριο να την "πατάει" έτσι.

Nαι, αλλά το καινούριο σε σχέση με ένα φτιαγμένο παλιό r.Δεν είναι τόσο τραγικό.Απλά η διαφορά με εξέπληξε.Να σου πω τις ρεπρίζ δεν τις πολυκοιτάω.Θα σου πω γιατί: πχ. το type-r το μετράνε 80-110 με τρίτη, το leon επίσης, τη m3 επίσης.Τώρα πόσο αντιπροσωπευτική μπορεί να είναι αυτή η μέτρηση για την επιτάχυνση διαφορετικών αυτοκινήτων όταν αυτά έχουν διαφορετική φιλοσοφία;Θα μετρήσεις στα 80 με τρίτη το cupra.Εντάξει, το καταλαβαίνω.Υποθέτω θα είναι κάπου στις 4 χιλιάδες στροφές και θα ροπιάζει.Το τάπερ θα είναι κάπου παραπάνω πάει κι έρχεται και αυτό.Εκείνο το m3 που θα βαράει 150 με την τρίτη και είναι ατμοσφαιρικό που να το μετρήσεις απ' τα 80;Με καταλαβαίνεις πιστεύω.Όταν θα κάνεις την κόντρα δε θα πεις, α κάτσε να βάλω μια σχέση παραπάνω γιατί έτσι μετράει το περιοδικό, θα βάλεις αυτή που βολεύει το αυτοκίνητό σου.Για μένα η πιο αντιπροσωπευτική μέτρηση είναι 60-160 με αλλαγές.Τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με κλιμάκωση κιβωτίου και αν βγαίνει η δύναμη του αυτοκινήτου στις στροφές που το μετράνε.Το ταπεράκι αυτή τη στιγμή είναι κάτω από τα 10...;) Τα άλλα δίλιτρα ψάξε δες πόσο έχουν στην κατηγορία αυτή.

Λυσσάξατε να μου το βγάλετε κόφα.:p

Ρε δεν ήταν μούφα λέμε! :upside:

Ωραίος κι ο Sτρίος, μ' αρέσει.Samael το δικό σου είναι;

Ωραίος και ο έβος, ωραίοι όλοι.Εγώ πάντως αν έπαιρνα αμάξι τώρα θα 'παιρνα υβριδικό (σοβαρα)! :D

Τα έχει δείξει αυτά..

Έχει ο θείος μου ένα S3 , το πήγε τώρα 350 αλογάκια.. ΤΡΕΛΑ!!

εχθες 9 η ωρα περιφερειακη στο υψος παπαγεωργιου , το παιζανε μαγκες ιδου η καταληξη 6 διαλυμενα αμαξια σκορπισμενα εδω και εκει

ευτηχως ημουν 10 δευτερολεπτα πισω

052ya8.jpg

Αρχική απάντηση από Samael

S3 1o Σταδιο με 310+ ζωντανα κ τετρακουνα.

~44,000ευρω :whistling

Πρόσεχε το haldex :p...(απ όλες τι απόψεις....γιατί άμα αποδημήσει να περιμένεις κανένα 5χίλιαρο)

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 18:28]

εχθες 9 η ωρα περιφερειακη στο υψος παπαγεωργιου , το παιζανε μαγκες ιδου η καταληξη 6 διαλυμενα αμαξια σκορπισμενα εδω και εκει

Δεν πειράζει καλά να πάθουνε (αρκεί να μην είχαν τραυματισμούς). Καιρός είναι να καταλάβουνε ότι καγκουρίες και εξυπνάδες σε δρόμους δεν είναι δυνατόν να γίνονται... Δεν έχω καμία όρεξη να μπαίνει σε κίνδυνο η ακεραιότητά μου και του καθενός άλλου, επειδή ο κάθε *** θέλει να κάνει μαγκίες με την "αυτοκινητάρα" του - εργαλείο του...:whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.