Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 01:56]

ύπνο?

Μόλις ξύπνησα :hehe:

Μια απο τα ιδια και εδω.... κοιμομουν απο τις 7 το απογευμα.... :hehe:

Τωρα φραπεδάκι, μουσικουλες.....

εγω μολις γυρισα....πηραμε διπλωμα , και γυρναμε τη γυναικα σπιτι...(30' παρκινγκ)

γιαυτο καιγομουν τοσο καιρο να το παρω ;;;;

Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 03:15]

εγω μολις γυρισα....πηραμε διπλωμα , και γυρναμε τη γυναικα σπιτι...(30' παρκινγκ)

Με τον καιρο θα μάθεις οτι το ιδανικο αυτοκινητο για τον άντρα ειναι το μονοθέσιο :hehe:

Αρχική απάντηση από GoMaR

PWNT?

Παγκράτι να δείς....

και 45' να βρείς...

Πάω να την πέσω πάλι αφού κάνω 1 τσιγαράκι...

Αδερφέ Καλλιθέα και αυτοκίνητο = bad idea :hehe: Καλη υπομονή, πολύ γολγοθάς κάθε μέρα..

Καλημέρα από το μαγευτικό ΑκίνητοΌργανο.... Έχουμε ήλιο σήμερα, έτσι για αλλαγή....γιουπιζζζζζζζ

Μέρες, πωπω μούχλεψα.Κοιμήθηκα νωρίς (στις 2) για να σηκωθώ νωρίς και τελικά σηκώθηκα στις 2 το μεσημέρι πάλι! :D

Ρε σεις είχα ακούσει ότι ο ghostrider σκοτώθηκε.Έψαξα όμως λίγο και είδα ότι είναι άλλη μια φήμη όπως και με τον tiesto πριν λίγο καιρό.Τι διάολο δουλειά δεν έχουν να κάνουνε;;;

Και κάτι ψιλοσχετικό: ήμουν πολύ περίεργος να δω πως πηγαίνει το νέο leon cupra r.Τα περιοδικά που είχα κοιτάξει το εκθειάζανε και οι επιδόσεις του φαίνονταν πολύ δυνατές.Ήταν το μόνο από την κατηγορία αυτή που δεν ήξερα πως περίπου θα πήγαινε.Δεν το είχα δει στο δρόμο δηλαδή.Ε, προχθές μου λύθηκε η απόρία.Μετά από στάση στην εθνική κάλιασε ένα και ήταν το πιο εύκολο κλάρισμα που είχαμε ρίξει.Wtf λέω, ρε μπας και δεν ήταν όντως cupra r;Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. :flex:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.