Tsakonas Ιανουάριος 8, 2008 #33981 Ιανουάριος 8, 2008 για την ερωτηση του DJD...εννοειται πως και βεβαια μαθαινουμε και κρινουμε απτο παρελθον.. 9/10 φορες οι ανθρωποι επαναλαμβανουν τα λαθη τους εαν εχουν κανει..και στο κατω κατω και ψεματα να σου πει η σκουωου,παρατηρωντας τις εξιδανικευσεις στις οποιες περιπιπτει την μαθαινεις και καλυτερα σαν ανθρωπο... btw ...:ειναι ενα μαθημα στη σχολη μου "Ανακριτικη"...ενδιαφερεται κανεις :p :p ?
Dem Ιανουάριος 9, 2008 #33983 Ιανουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από DJD [Χθες, στις 21:23] ... πρέπει ή δε πρέπει να ξέρεις;! ξερω γω, εσύ πως νιώθεις ξαναδες και αυτό Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:27] σε υποψιες. πραγματικα δεν υπάρχει λόγος και ουσία στο να ξερεις το παρελθον (εφ οσον δεν είναι μελος σε κανα καρτελ η άλλη ) ...ασε που αν το μάθεις όποιο και αν ειναι αυτό, θα σε βαλει σε λάθος σκεψεις και εκτιμησεις για το παρόν το οποιο είναι πιο χρησιμο σ αυτη την περιπτωση.
AN7 OverClocker Ιανουάριος 9, 2008 #33984 Ιανουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από Doom ρε ΑΝ7 δεν σταματάς πια .... Συγγνώμη αλλά γιατί όποτε βρίζω πρέπει να βρίζω κάποιον από εσάς?
greekfragma Ιανουάριος 9, 2008 #33985 Ιανουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 01:45] Δεν μπορώ την ρουφιανιά πια. Ας τον σταματήσει κάποιος Καληνύχτες οποιος σε ενοχλει εκτος thread αλλα σε πμ ή κατι αλλο και δεν το βλεπει αμεσα καποιος απο τη Δ.Ο. μπορεις αντι να ποσταρεις αντιδραστικα στο ΠοΘ ή αλλαζοντας την υπογραφη σου να το συζητησεις σε πμ με τη Δ.Ο. απο κει και περα Ακη βλεπεις οτι δεν παιρνεις το δικιο σου με ανταπαντησεις μεσα στο φορουμ. σου χω πει και παλιοτερα να μην ασχολεισαι αλλο. κι αλλοι σπαζονται με αυτη τη κατασταση αλλα δεν κυνηγανε τη θεια δικη πισω απο καθε ποστ. δεν μπορει πλεον να υπαρξει συνεννοηση.............κοβεις επικοινωνια.ειναι απλο αγοραρε
AN7 OverClocker Ιανουάριος 9, 2008 #33987 Ιανουάριος 9, 2008 Πίπτει ράβδος? Αρχική απάντηση από greekfragma οποιος σε ενοχλει εκτος thread αλλα σε πμ ή κατι αλλο και δεν το βλεπει αμεσα καποιος απο τη Δ.Ο. μπορεις αντι να ποσταρεις αντιδραστικα στο ΠοΘ ή αλλαζοντας την υπογραφη σου να το συζητησεις σε πμ με τη Δ.Ο. απο κει και περα Ακη βλεπεις οτι δεν παιρνεις το δικιο σου με ανταπαντησεις μεσα στο φορουμ. σου χω πει και παλιοτερα να μην ασχολεισαι αλλο. κι αλλοι σπαζονται με αυτη τη κατασταση αλλα δεν κυνηγανε τη θεια δικη πισω απο καθε ποστ. δεν μπορει πλεον να υπαρξει συνεννοηση.............κοβεις επικοινωνια.ειναι απλο αγοραρε Την υπογραφή μου άστην εκεί που είναι...το τραγούδι αυτό είναι γραμμένο για αυτήν την κατάσταση.(περίπου)
Dem Ιανουάριος 9, 2008 #33988 Ιανουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 02:14] Ρε συ, όταν έφυγε εκεινος ο παιχταρας ο Demone1oire γιατί είχε λυσαξει το τηλ.τα καταφερες μονος σου ή σας πηρε η κάτω βολτα?
deninho Ιανουάριος 9, 2008 #33990 Ιανουάριος 9, 2008 καλά να πάθω που εμπιστεύτηκα το ξύπνημά μου στα Windows... Restart για update, και το ξυπνητήρι (της sidebar) είχε απενεργοποιηθεί... Έχασα το πρώτο μάθημα της χρονιάς Το μόνο καλό είναι ότι από κάπου θα πρέπει να βρω σημειώσεις :whistle2: Καλημέρες :flower:
Athens2004 Ιανουάριος 9, 2008 #33991 Ιανουάριος 9, 2008 Mου δώσανε ενα λaptop fujitsu siemens d1845 το μοντέλο . , Θελω να το φορμάρω αλλα δεν βρισκω το μενου της επαναφοράς . Λογικά δεν θα εχει τετοιο feature ? Αν μπορώ με επαναφορά , , γινεται να το φορμάρω με οποιοδηποτε cd win xp @ απο desκtop και μετα αν λειπει καποιος driver να τον κατεβάσω ? thnx & Καλημέρα.
AN7 OverClocker Ιανουάριος 9, 2008 #33992 Ιανουάριος 9, 2008 XP δεν είχε? Λογικά θα βρείς spare drivers για ΧΡ στο Site της Fujitsu-Siemens όπως κάνουν οι περισσότερες εταιρίες . Για την επαναφορά δεν ξέρω.Κανονικά πρέπει να είχε κάποιο πρόγραμμα μέσα ή να σου έχουν δώσει Recovery CD Καλημέρες
Athens2004 Ιανουάριος 9, 2008 #33993 Ιανουάριος 9, 2008 Xp ναι , recovery cd ? Θα κοιτάξω να το βρω . Για να δουμε Για να δουμε.
jpavly Ιανουάριος 9, 2008 #33994 Ιανουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Δεν μπορώ την ρουφιανιά πια.Ας τον σταματήσει κάποιοςΚαληνύχτες Αυτό λέγεται flame start. Ακόμα κι αν μιλάς για τον γείτονα σου που σφύριξε στον πατέρα σου ότι έκανες πλάκα στο ασανσέρ. Δεν θέλουμε άλλα flames. Τέλος. Last call.Αρχική απάντηση από LevelOne 'Οπου δεν πίπτει λόγος... Αδερφέ θέλεις να έρθεις λίγο στη θέση μου ή να κάνεις λίγο research να δεις σχετικά με το αν έχει πέσει λόγος; Sorry, αλλά ναι, όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος.
AN7 OverClocker Ιανουάριος 9, 2008 #33995 Ιανουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly Αυτό λέγεται flame start. Ακόμα κι αν μιλάς για τον γείτονα σου που σφύριξε στον πατέρα σου ότι έκανες πλάκα στο ασανσέρ. Δεν θέλουμε άλλα flames. Τέλος. Last call. Flame start για ποιον? Το ότι κάποιος πετάχτηκε και νομιζα οτι εβριζα κάποιον κάνει λάθος. Το αν εγώ μπινελίκωνα κάποιον άκυρο απο το lab δεν μετράει ας πούμε? Λίγες φορές έχει γινει στο ΠΟΘ? Γειτονες,μαμακες του δρόμου και τα ρέστα. Τεσπα. As you wish..Post will be deleted και την επόμενη φορά θα γράφω και ποιον βρίζω
jpavly Ιανουάριος 9, 2008 #33996 Ιανουάριος 9, 2008 Ο καιρός είναι περίεργος και το ξέρεις. Από χθες σφάζεστε. Αν θέλεις να βρίσεις τον γείτονα σου, πες ο γείτονας μου είναι τρόμπας or whatever. Δεν θέλω ούτε το παραμικρό υπονοούμενο. Από κανέναν. Δεν είναι μαζί σου προσωπικά το πρόβλημα, απλά όλοι παίζουμε τους ρόλους μας
gbak Ιανουάριος 9, 2008 #33997 Ιανουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από Athens2004 Xp ναι , recovery cd ? Θα κοιτάξω να το βρω . Για να δουμε Για να δουμε. τι να το κανεις το rcovery ρε? φορα του εκει ενα xp pro βρες και τους οδηγους και θα σαι jet ...τοσα χρονια τα λαπτοπ ετσι τα χω και ολα μια χαρα
Athens2004 Ιανουάριος 9, 2008 #33999 Ιανουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 11:28] τι να το κανεις το rcovery ρε? φορα του εκει ενα xp pro βρες και τους οδηγους και θα σαι jet ...τοσα χρονια τα λαπτοπ ετσι τα χω και ολα μια χαρα ιν τε ρε sting .
Dr.Paneas Ιανουάριος 9, 2008 #34000 Ιανουάριος 9, 2008 1 μηνας συμπληρωθηκε πριν απο 1 λεπτο ...ακομα περιμενω αναβαθμιση σε 2mb απο τον ΟΤΕ. Να παρω να βρισω ή οχι ;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.