gbak Ιανουάριος 8, 2008 #33961 Ιανουάριος 8, 2008 γιατι ρε σεις αντε και σας τα ειπε...θα την πιστεψεις?
GoMaR Ιανουάριος 8, 2008 #33962 Ιανουάριος 8, 2008 εγω θελω να μαθαινω γιατι ετσι μαθαινω τι χαρακτηρας μπορει να ειναι και τι μπορει να περιμενω απο αυτην...
perp Ιανουάριος 8, 2008 #33963 Ιανουάριος 8, 2008 Εγω ξέρω οτι η συμπεριφορα του καθενος ειτε αντρα είτε γυναίκας εξαρτάται απο ποιον /ποια εχεις απεναντι σου.... αν ετυχε σε μαμάκες στο παρελθόν, κατα πασα περιπτωση θα ακουσεις μαμακίες οτι εκανε ή στο πως φερθηκε... τα ιδια θα ακουσει και αυτη αν ρωτήσει πχ τις πρωην σου....Οι σχεσεις για μένα βασιζονται αρχικα στην καλη χημεια... απο εκει ξεκινάει και το καλο σεξ, η επικοινωνια, η κατανοηση κτλ κτλ Αμα δεν ξερει ο αλλος να χειριστει μια γκομενα επειδη δεν ταιριαζουν τα χνώτα τους, δεν φταιει απαραίτητα η γκομενα και το ιδιο ισχύει και για εμας βέβαια....
RootX Ιανουάριος 8, 2008 #33964 Ιανουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από DJD Έχω να ρίξω βαρύ θέμα στο τραπέζι η οποία προέκυψε μετά από μια κουβέντα με φίλο. Μετά από κουβέντα με φίλο προέκυψε το θέμα ή γνώρισες καμία σουρτούκο και δεν ξέρεις τι background θα σου ξημερώσει ?
DJD Ιανουάριος 8, 2008 #33965 Ιανουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από RootX Μετά από κουβέντα με φίλο προέκυψε το θέμα ή γνώρισες καμία σουρτούκο και δεν ξέρεις τι background θα σου ξημερώσει ? Ε φυσικά η κουβέντα για γυναίκα ξεκίνησε Αλλά η συζήτηση ήταν καθαρά φιλοσοφικού περιεχομένου.. πρέπει ή δε πρέπει να ξέρεις;!
perp Ιανουάριος 8, 2008 #33966 Ιανουάριος 8, 2008 Εξαρταται την περιπτωση και την δικη σου και της γκομενας... τον συνδυασμο δηλαδη και παλι....Αν βλεπεις οτι εισαι με σωστη γυναικα (για σένα πάντα) και πετυχες διανα δεν χρειάζεται να μάθεις, το νιωθεις εξάλλου...μου κανεις, σου κάνω, κολλαμε και ολα καλα... εισαι μαζι της και ξερεις οτι περνας καλα....Αν εισαι απλα με μια απο το σωρο χωρις απαραίτητα να ταιριαζεις απλα για να εχεις σχεση, σεξ, γιατι πρεπει να παντρευτεις, γιατι δεν μπορεις να σε λενε μπακουρο ο κοσμος και οχι εργενη και μετρας την γνωμη των αλλων (οπως πάντα εκανες στην ζωή σου πιθανον) και προκειται να κανεις και για αυτην που εχεις διπλα σου, θα κατσεις να ακουσεις (αρχικα) και μετα να μάθεις και απο την ιδια και απο τους γυρω σου μεχρι και με ποιον φασώθηκε στην 5ημερη το 1ο βραδυ που μεθυσε.....Εξάλλου οι σχεσεις ειναι σαν τα αμοιβαία κεφάλαια... η αποδοση τους στο παρελθον δεν αξασφαλιζει τις μελλοντικες αποδοσεις... αντε και εμαθες και?εισαι με μια γυναικα για το παρελθόν της Η για το παρων και μελλον μαζι της?
DJD Ιανουάριος 8, 2008 #33967 Ιανουάριος 8, 2008 Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα μαζί σου. Όταν ξεκινάς κάτι -αν τελικά το ξεκινήσεις- δε νομίζω ότι κοιτάς κάτι παραπέρα από το να είσαι και να περνάς καλά με τον άλλον.
def Ιανουάριος 8, 2008 #33968 Ιανουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από DJD Έχω να ρίξω βαρύ θέμα στο τραπέζι η οποία προέκυψε μετά από μια κουβέντα με φίλο. Θα σας ενδιέφερε το παρελθόν μιας γυναίκας που βγαίνετε (κι εν συνεχεία θα σας επηρέαζε); Εντάξει δε μιλάω αν έχει κάνει φυλακή.. αλλά γενικότερα. (μεγάλο θέμα άνοιξα.. behave ε; ) θανατος.........................
DJD Ιανουάριος 8, 2008 #33969 Ιανουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από def θανατος......................... Τι έπαθες ωρέ μαύρε πάλι;
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 8, 2008 #33970 Ιανουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 21:54] Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα μαζί σου. Όταν ξεκινάς κάτι -αν τελικά το ξεκινήσεις- δε νομίζω ότι κοιτάς κάτι παραπέρα από το να είσαι και να περνάς καλά με τον άλλον. Το να είσαι και να περνάς καλά με τον άλλον, είναι μια ουτοπία. Οι σχέσεις έχουν τα πάνω τους, και τα κάτω τους. Οι αντοχή τους έγκειται στο κατά πόσο οι συμβαλλόμενοι αντέχουν ο ένας τον άλλον στα κάτω. Αν μπορείς να συμβιώσεις εν ολίγοις με τα ελαττώματα του άλλου.Όσο για το αν θέλεις να μάθεις το παρελθόν της, δεν είναι δική σου υπόθεση. Αν έχει επενδύσει επάνω σου, θα θέλει να στο πει , και είσαι υποχρεωμένος να ακούσεις την δική της έκδοση. Επειδή στο μέλλον μπορεί να προφτάσει να στα πει άλλος, διαφορετικά
def Ιανουάριος 8, 2008 #33971 Ιανουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από DJD Τι έπαθες ωρέ μαύρε πάλι; εριξες καλο θεμα στο τραπεζι
sotiris Ιανουάριος 8, 2008 #33972 Ιανουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από DJD Έχω να ρίξω βαρύ θέμα στο τραπέζι η οποία προέκυψε μετά από μια κουβέντα με φίλο. Θα σας ενδιέφερε το παρελθόν μιας γυναίκας που βγαίνετε (κι εν συνεχεία θα σας επηρέαζε); Εντάξει δε μιλάω αν έχει κάνει φυλακή.. αλλά γενικότερα. (μεγάλο θέμα άνοιξα.. behave ε; ) Τρελό θέμα, έχει συζητηθεί όμως εκτενώς: http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,22781.0 "Όλες ποτάνες είναι"
.38-.45 Ιανουάριος 8, 2008 #33973 Ιανουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 18:15] Θα σας ενδιέφερε το παρελθόν μιας γυναίκας που βγαίνετε (κι εν συνεχεία θα σας επηρέαζε); να αφήσεις τις χαζομάρες, δεν είμαστε για τέτοια τώρα.
ea6gka Ιανουάριος 8, 2008 #33974 Ιανουάριος 8, 2008 μολις γυρισα απο βολο , εφαγα μια ομιχλη απο βελεστινο μεχρι τεμπη αλλο πραμα . τη μυτη μου λεμε , πολυ υγρασια ρε borg πως τη παλευετε εκει στη καρακαμπιλα?
fusion Ιανουάριος 8, 2008 #33975 Ιανουάριος 8, 2008 Καλα πολυ ομιχλη ομως...Ειδικα χθες βραδακι, ειχε ξεφυγει τελειως:toomuchne
ea6gka Ιανουάριος 8, 2008 #33976 Ιανουάριος 8, 2008 ρε σου λεω το αμαξι γυαλιζει τωρα , μιλαμε για πλυσιμο κανονικο1!!
jpavly Ιανουάριος 8, 2008 #33977 Ιανουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από DJDΘα σας ενδιέφερε το παρελθόν μιας γυναίκας που βγαίνετε (κι εν συνεχεία θα σας επηρέαζε); Θα με ενδιέφερε. Δεν θα ρωτούσα, αλλά αν μου έλεγε δεκτό. Ο καθένας μας έχει διαμορφωθεί ήδη από τις εμπειρίες του και πάντα συγκεντρώνει κι άλλες και προχωράει.Ότι παρελθόν και να υπάρχει, είναι απλά ένα bed time story ενός διαφορετικού ανθρώπου από αυτού που σου το διηγείται.
ea6gka Ιανουάριος 8, 2008 #33978 Ιανουάριος 8, 2008 θα την εστελνα αν ηθελα να μαθω το παρελθον της διοτι αυτο θα σημαινε οτι κατι με ξενερωσε και με εβαλε σε υποψιες.
jpavly Ιανουάριος 8, 2008 #33979 Ιανουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από ea6gka θα την εστελνα αν ηθελα να μαθω το παρελθον της διοτι αυτο θα σημαινε οτι κατι με ξενερωσε και με εβαλε σε υποψιες. Παρελθόν γιατί πρέπει να παραπέμπει σε κάτι κακό; Αυτό εννοείτε μόνο; Για κακό μιλάμε; Είναι κανείς εδώ άγιος; Είναι κανείς εδώ μέντιουμ να ξέρει αν τα λάθη θα επαναληφθούν; Πάω για ύπνο, αύριο πάλι
ea6gka Ιανουάριος 8, 2008 #33980 Ιανουάριος 8, 2008 θελεις να μαθεις διοτι κατι σε κανει να μαθεις , 9/10 για κακο ειναι . απο τη δικη μου εμπειρια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.