Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

το ταρακουνημα που εφαγα εγω στις γιορτες απο την κοπελια ηταν 20R, οποτε αυτο για μενα ηταν ενα κουνηματακι:p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

γμτ

το σκ@το μου παξιμαδι θα κανω παλι,

οτε ηρθε, κοινοχρηστα ηρθαν,

μονο εκεινα τα σκ@το ubuntu δεν ηρθαν.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

γμτ

το σκ@το μου παξιμαδι θα κανω παλι,

οτε ηρθε, κοινοχρηστα ηρθαν,

μονο εκεινα τα σκ@το ubuntu δεν ηρθαν.

μιλας και συ ρε καπιταλα,που μενεις πανοραμα,και κατεβαινεις με την πορσε στην σχολη σου?:p

Αρχική απάντηση από def

το ταρακουνημα που εφαγα εγω στις γιορτες απο την κοπελια ηταν 20R, οποτε αυτο για μενα ηταν ενα κουνηματακι:p

Έτσι για να κάνουμε κουβέντα, με 12 βαθμούς σκέψου τη Γη να ανοίγει στα δύο σαν μια κομμένη ντομάτα :p:D

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 00:30]

μιλας και συ ρε καπιταλα,που μενεις πανοραμα,και κατεβαινεις με την πορσε στην σχολη σου?:p

χαχαχα! ποιος μιλαει! αντε να μην αρχισω λεω για τις βιλες, και τα αεροπλανα! Ολοι ξερουμε οτι για σενα ανοιξανε το αεροδρομιο στο σταυροχωρι, για να πιλοταρεις! :p

υ.γ τωρα που ειπες πορσε ειχε μια κληρωση το conxx για πορσε και ειχα παρει μερος. να παω να δω, ποτε δεν ξες.

Αρχική απάντηση από def

ααααααααα ξεχασα και αυτο μην ζητατε μεταφραση

λεει οτι η mobo Παιρνει 2χ9650 η 2χ9775 cpu

http://www.techsweden.org/index.php?view=C366F1BE

http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_SkullTrail

Ψάρωσα... και SLi support και dual επεξεργαστές... καλό...

Αρχική απάντηση από DJD

:D

Καληνύχτα

:D

Some1 got lucky yesterday :hehe:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

wtf

Τι έγινε πάλι με την υπογραφή μου?

Τι εκανα?

Κανα μήνα την είχα έτσι την υπογραφή μου.

Και κανά χρόνο να την είχες όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν :p

δλδ.......εγώ τι να κάνω τώρα.......?να πάρω gpu block?????και άλλο ψυγείο.....?να πουλήσω το δεύτερο Pc και να πάρω c2d?να περιμένω wolfdale?.....να μην κάνω τπτ?

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

χαχαχα! ποιος μιλαει! αντε να μην αρχισω λεω για τις βιλες, και τα αεροπλανα! Ολοι ξερουμε οτι για σενα ανοιξανε το αεροδρομιο στο σταυροχωρι, για να πιλοταρεις! :p

υ.γ τωρα που ειπες πορσε ειχε μια κληρωση το conxx για πορσε και ειχα παρει μερος. να παω να δω, ποτε δεν ξες.

ρε μην τα βγαζεις ολα στην φορα,υπαρχει και η εφορια και δεν κανω και δηλωση:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.