Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από tifozif1 [Χθες, στις 23:38]

Μπορώ να το κάνω υπογραφή ?

Μπορείς, αλλά νομίζω δεν αξίζει τον κόπο, ένα αστείο έγραψα.

Για υπογραφή είναι καλλίτερος ο τίτλος από την ταινία του Καφετζόπουλου : Η Γυναίκα είναι... σκληρός ’νθρωπος

Εγώ πάλι ούτε που τον πήρα χαμπάρι, μέχρι που άκουσα την αδερφή (τέρας ψυχραιμίας) να ουρλιάζει. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα ότι ήταν σεισμός, οπότε σηκώθηκα, της είπα να ησυχάσει-ηρεμήσει, και πήγα να ξανακοιμηθώ :p

Αρχική απάντηση από jpavly

Που πας; :p

γιατι ρε φιλαρακι σε ενδιαφερει? οπου γουσταρο παω:p

μετα απο ενα κουραστικο 4ημερο

(γυναικες-φαγητο-γυναικες-υπνος-γυναικες-καφεδουμπα-γυναικες-ποτα-γυναικες-κλαμποκατασταση-γυναικες)

επανηλθα δριμυτερος:hehe:

Αρχική απάντηση από greekfragma

(γυναικες-φαγητο-γυναικες-υπνος-γυναικες-καφεδουμπα-γυναικες-ποτα-γυναικες-κλαμποκατασταση-γυναικες)

καλα ρε φιλαρακι γιατι δεν μα βαζεις γυναικες εις την τεταρτην και μας κουραζεις?:p

γιατι καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη....δεν μπορουμε να τα βαλουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι:rofl:

καταλαβα.αφησαμε το ανατολικο μπλοκ και πιασαμε παλι ντοπια:p

Ή με πιο απλά λόγια:

γυναίκες-break-γυναίκες-break-γυναίκες-break-γυναίκες-break.... :p :P :p

Αρχική απάντηση από Borg

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=CD-065-LG&groupid=701&catid=10&subcat=314

uber τιμη

δειτε ellada την τιμη ... :)

(www.xe.com)

Πολύ καλό φαίνεται, όταν η τιμή πέσει ακριβώς διά 2, δηλαδή γύρω στις 90-100 λίρες, ήτοι 150-160 euro, θα το σκεφτώ να ψωνίσω. Στα 300 ευρώ το έκανα με τα DVD αλλά τώρα είναι αρκετά νωρίς.

μεχρι και οι σεισμολογοι τρωγονται μεταξυ τους..ελεος πια ...το χω βαρεθει αυτο το κρατος

ειναι πολλα τα λεφτα Αρη....

καπως επρεπε και ο μπαμπας Παπαζάχος να βολέψει και τον γιο.... εφαγε τον Βαρωτσο και το ΒΑΝ καλα καλα και τωρα το παιζει ιστορία.....

ο Βαρώτσος ζει στη συνείδηση των φοιτητών του (του χρόνου που θα τον έχω καθηγητή, θα του στείλω το λινκ αυτού του ποστ :p - έχοντας κάνει εντιτ αφαιρόντας αυτή τη παρένθεση φυσικά)

Η έρευνα που κάνει ο Βαρώτσος είναι ίσως η μοναδική έρευνα που έπρεπε να πέσει όλο το χαρτί πάνω της, αλλά με όλη τη σαπίλα in this country (ξέρω κάποια stuff εκ των έσω) απλά το θάψαμε το όλο ζήτημα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.