ΓιαγκΤ Ιανουάριος 5, 2008 #33841 Ιανουάριος 5, 2008 Τρελαίνομε να διαβάζω-ακούω βαρύμαγκες εκκολαπτόμενους παντρεμένους.Γουστάρουν την κιλότα και το στηθόδεσμο της γυναίκας λευκά και μυρωδάτα λέμε. Γιαυτο τα πλένουν μόνοι τους στη σκάφη με πράσινο σαπούνι .: PΤης χώνουνε και τα μπινελίκια της : Αν με ξαναχτυπήσεις μωρή μπροστά στους φίλους μου, δεν ξανασφουγγαρίζω : P
gbak Ιανουάριος 5, 2008 #33842 Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly Ρεεεε καθίστε καλά, η ξαδέρφη μου η Μαιρούλα είναι αεροσυνοδός και είναι σπιτάκι της αρραβωνιασμένη κλπ. Μπουρλότο θα ρίξω υπαρχουν και εξαιρεσεις φιλαρακ δεν ειναι και ολες ετσι...και μενα κολλητος ειναι παντρεμενος με αεροσυνοδο και ολα ειναι μια χαρα και πολυ σωστη γυναικα... αλλα ως επι το πλειστον ειναι λιγο αντε γεια
deninho Ιανουάριος 5, 2008 #33843 Ιανουάριος 5, 2008 δεν κάνουν όλοι το ίδιο λάθος (παντρειά) ΓιαγκΤ :P
Athens2004 Ιανουάριος 5, 2008 #33844 Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 17:21] Τρελαίνομε να διαβάζω-ακούω βαρύμαγκες εκκολαπτόμενους παντρεμένους. Γουστάρουν την κιλότα και το στηθόδεσμο της γυναίκας λευκά και μυρωδάτα λέμε. Γιαυτο τα πλένουν μόνοι τους στη σκάφη με πράσινο σαπούνι .: P Της χώνουνε και τα μπινελίκια της : Αν με ξαναχτυπήσεις μωρή μπροστά στους φίλους μου, δεν ξανασφουγγαρίζω : P :laughing: :laughing: :slap:
Dr.Paneas Ιανουάριος 5, 2008 #33845 Ιανουάριος 5, 2008 Βρε παιδια, κατι blu ray ταινιες που κυκλοφορουν για κατεβασμα είναι δυνατόν να έχουν ίδια ποιότητα με το αυθεντικό bluRay δισκάκι ; 1920x1080 δεν θα πρέπει να είναι ; Τι βλακεις 720p γραφουν. ??
spresv Ιανουάριος 5, 2008 #33846 Ιανουάριος 5, 2008 Μην και διπλα στο "Blu ray" γραφει και ενα "rip"?
VIL Ιανουάριος 5, 2008 #33847 Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Τρελαίνομε να διαβάζω-ακούω βαρύμαγκες εκκολαπτόμενους παντρεμένους.Γουστάρουν την κιλότα και το στηθόδεσμο της γυναίκας λευκά και μυρωδάτα λέμε. Γιαυτο τα πλένουν μόνοι τους στη σκάφη με πράσινο σαπούνι .: PΤης χώνουνε και τα μπινελίκια της : Αν με ξαναχτυπήσεις μωρή μπροστά στους φίλους μου, δεν ξανασφουγγαρίζω : P Για να τα λές αυτά κάτι θα ξέρεις. Πολύ πετυχημένο
Dr.Paneas Ιανουάριος 5, 2008 #33848 Ιανουάριος 5, 2008 Λογικα rip πρεπει να είναι, αφού το τελικό αρχείο *.mkv είναι γύρω στα 5-6Gb. Αρα χάνει αρκετή ποιότητα, έτσι δεν είναι ; btw πόσο πάνε τα bluray players για το σαλονάκι ;
astrolabos Ιανουάριος 5, 2008 #33849 Ιανουάριος 5, 2008 Ρητορικές οι ερωτήσεις σου πιστεύω.http://www.matroska.org/technical/guides/playback/windows/index.htmlhttp://www.skroutz.gr/c/431/dvd_players.html?keyphrase=blu-ray
Cuore Sportivo Ιανουάριος 5, 2008 #33850 Ιανουάριος 5, 2008 Να κάνω μία ερώτηση στα γρήγορα; Έχω ένα συστηματάκι χύμα πάνω στο γραφείο.. Για να ανοίξω το pc, "βραχυκυκλώνω" τη μητρική με ένα κατσαβιδάκι. Το θέμα είναι όμως ότι επειδή κάτι έχει χαλάσει, δεν έχω εικόνα στην οθόνη, οπότε για κλείσω το pc, βγάζω το καλώδιο του τροφοδοτικού από την πρίζα. Υπάρχει κανένας άλλος πιο ασφαλής τρόπος για να το κλείσω; Ευχαριστώωω!:daisy:
Athens2004 Ιανουάριος 5, 2008 #33851 Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 18:53] Ρητορικές οι ερωτήσεις σου πιστεύω. http://www.matroska.org/technical/guides/playback/windows/index.html http://www.skroutz.gr/c/431/dvd_players.html?keyphrase=blu-ray Και σε ποιοτητα απεικόνισης , χαρακτηριστικά απέχουν πολύ απο ενα ps3 ας πουμε της ιδιας τιμής ?
Dr.Paneas Ιανουάριος 5, 2008 #33852 Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από Athens2004 Και σε ποιοτητα απεικόνισης , χαρακτηριστικά απέχουν πολύ απο ενα ps3 ας πουμε της ιδιας τιμής ? Καλη ερωτηση.. ΧΜ ;
dohc161416003179 Ιανουάριος 5, 2008 #33853 Ιανουάριος 5, 2008 Και τα player που κάνουν Upscale σε 720 ή 1080;
cptkoulis Ιανουάριος 5, 2008 #33855 Ιανουάριος 5, 2008 Το PS3 συστηνεται ανεπιφυλακτα για αυτη τη χρηση(συν οτι ηταν το η πιιο οικονομικη συσκευη στην αγορα μεχρι προτινος)Ενα ακομα πλεονεκτημα του ειναι οτι αναβαθμιζεται συνεχως,ενω πχ μια ανεξαρτητη συσκευη Samsung θα παιζει οπως οταν την αγορασεςΠαντως η λυση HTPC κερδιζει συνεχως εδαφος στο home cinema,γιατι τα κανει ολα και αρκετα οικονομικα μαλιστα(προσεχως και BR/HD-DVD αναπαραγωγη με χαμηλο κοστος)
GoriLLakoS Ιανουάριος 5, 2008 #33856 Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Ξέρεις όμως ότι θα προκαλέσω όταν με προκαλέσουν.Δεν είμαι τρελός να αρχίζω έτσι μόνος μου Το κατα πόσο προκαλώ γενικώς βέβαια..δεν ξέρω....αλλά ότι πράγματα που δεν αρέσουν σε κάποιους και τα λέω δημόσια....αυτό το ξέρω. Η παρούσα υπογραφή ας πούμε. Το πρώτο σκέλος...το μαύρο Προκαλεί εν μέρη...χωρίς όμως αυτού που δεν γνωρίζουν να ξέρουν για τι πράγμα μιλάω. Δεν με προκάλεσαν για να το γράψω? Όχι δεν σε προκάλεσαν...μόνος σου το έβαλες απο αντίδραση. Όταν δεν βάζεις τίποτα στο ban σαν λόγο στο πετάει αυτόματα το "Κανένας" Ξεκόλλα ρεει με την υπογραφή σου.βάλε μια εικόνα ή μην βάζεις τίποτα. Απο την άλλη, εμένα το Overclockers Wannabe Team Signature πάλι σε ειρωνία με προδιαθέτει άμα θυμηθώ απο πότε και πώς προήλθε. Θα μπορούσα και εγώ να βάλω μια sig με μια εικόνα έχει την φωτογραφία του hipro και απο κάτω να λέει : "Είναι ο καλύτερος από όλους σας και δεν θα τον περάσετε ποτέ παραμόνο αν τα παρατήσει"...αλλά λέω να μην προκαλώ.....
Dr.Paneas Ιανουάριος 5, 2008 #33857 Ιανουάριος 5, 2008 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=45873 η συνεχεια για τα bluray
TifoziF1 Ιανουάριος 5, 2008 #33858 Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Τρελαίνομε να διαβάζω-ακούω βαρύμαγκες εκκολαπτόμενους παντρεμένους.Γουστάρουν την κιλότα και το στηθόδεσμο της γυναίκας λευκά και μυρωδάτα λέμε. Γιαυτο τα πλένουν μόνοι τους στη σκάφη με πράσινο σαπούνι .: PΤης χώνουνε και τα μπινελίκια της : Αν με ξαναχτυπήσεις μωρή μπροστά στους φίλους μου, δεν ξανασφουγγαρίζω : P Μπορώ να το κάνω υπογραφή ?respect
def Ιανουάριος 5, 2008 #33859 Ιανουάριος 5, 2008 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.