Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Τρελαίνομε να διαβάζω-ακούω βαρύμαγκες εκκολαπτόμενους παντρεμένους.

Γουστάρουν την κιλότα και το στηθόδεσμο της γυναίκας λευκά και μυρωδάτα λέμε.

Γιαυτο τα πλένουν μόνοι τους στη σκάφη με πράσινο σαπούνι .: P

Της χώνουνε και τα μπινελίκια της : Αν με ξαναχτυπήσεις μωρή μπροστά στους φίλους μου, δεν ξανασφουγγαρίζω : P

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jpavly

Ρεεεε καθίστε καλά, η ξαδέρφη μου η Μαιρούλα είναι αεροσυνοδός και είναι σπιτάκι της αρραβωνιασμένη κλπ. Μπουρλότο θα ρίξω :hehe:

υπαρχουν και εξαιρεσεις φιλαρακ δεν ειναι και ολες ετσι...και μενα κολλητος ειναι παντρεμενος με αεροσυνοδο και ολα ειναι μια χαρα και πολυ σωστη γυναικα...

αλλα ως επι το πλειστον ειναι λιγο αντε γεια

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 17:21]

Της χώνουνε και τα μπινελίκια της : Αν με ξαναχτυπήσεις μωρή μπροστά στους φίλους μου, δεν ξανασφουγγαρίζω : P

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :slap: :slap:

Βρε παιδια, κατι blu ray ταινιες που κυκλοφορουν για κατεβασμα είναι δυνατόν να έχουν ίδια ποιότητα με το αυθεντικό bluRay δισκάκι ;

1920x1080 δεν θα πρέπει να είναι ; Τι βλακεις 720p γραφουν. ??

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Για να τα λές αυτά κάτι θα ξέρεις.

Πολύ πετυχημένο

Λογικα rip πρεπει να είναι, αφού το τελικό αρχείο *.mkv είναι γύρω στα 5-6Gb. Αρα χάνει αρκετή ποιότητα, έτσι δεν είναι ;

btw πόσο πάνε τα bluray players για το σαλονάκι ;:p

Να κάνω μία ερώτηση στα γρήγορα;:o

Έχω ένα συστηματάκι χύμα πάνω στο γραφείο.. Για να ανοίξω το pc, "βραχυκυκλώνω" τη μητρική με ένα κατσαβιδάκι. Το θέμα είναι όμως ότι επειδή κάτι έχει χαλάσει, δεν έχω εικόνα στην οθόνη, οπότε για κλείσω το pc, βγάζω το καλώδιο του τροφοδοτικού από την πρίζα. Υπάρχει κανένας άλλος πιο ασφαλής τρόπος για να το κλείσω;

Ευχαριστώωω!:daisy:

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 18:53]

Ρητορικές οι ερωτήσεις σου πιστεύω.

http://www.matroska.org/technical/guides/playback/windows/index.html

http://www.skroutz.gr/c/431/dvd_players.html?keyphrase=blu-ray

Και σε ποιοτητα απεικόνισης , χαρακτηριστικά απέχουν πολύ απο ενα ps3 ας πουμε της ιδιας τιμής ? :D

Αρχική απάντηση από Athens2004

Και σε ποιοτητα απεικόνισης , χαρακτηριστικά απέχουν πολύ απο ενα ps3 ας πουμε της ιδιας τιμής ? :D

Καλη ερωτηση.. ΧΜ ;

Το PS3 συστηνεται ανεπιφυλακτα για αυτη τη χρηση(συν οτι ηταν το η πιιο οικονομικη συσκευη στην αγορα μεχρι προτινος)

Ενα ακομα πλεονεκτημα του ειναι οτι αναβαθμιζεται συνεχως,ενω πχ μια ανεξαρτητη συσκευη Samsung θα παιζει οπως οταν την αγορασες

Παντως η λυση HTPC κερδιζει συνεχως εδαφος στο home cinema,γιατι τα κανει ολα και αρκετα οικονομικα μαλιστα(προσεχως και BR/HD-DVD αναπαραγωγη με χαμηλο κοστος)

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Ξέρεις όμως ότι θα προκαλέσω όταν με προκαλέσουν.Δεν είμαι τρελός να αρχίζω έτσι μόνος μου ;)

Το κατα πόσο προκαλώ γενικώς βέβαια..δεν ξέρω....αλλά ότι πράγματα που δεν αρέσουν σε κάποιους και τα λέω δημόσια....αυτό το ξέρω.

Η παρούσα υπογραφή ας πούμε.

Το πρώτο σκέλος...το μαύρο :p

Προκαλεί εν μέρη...χωρίς όμως αυτού που δεν γνωρίζουν να ξέρουν για τι πράγμα μιλάω.

Δεν με προκάλεσαν για να το γράψω?

Όχι δεν σε προκάλεσαν...μόνος σου το έβαλες απο αντίδραση.

Όταν δεν βάζεις τίποτα στο ban σαν λόγο στο πετάει αυτόματα το "Κανένας"

Ξεκόλλα ρεει με την υπογραφή σου.βάλε μια εικόνα ή μην βάζεις τίποτα.

Απο την άλλη, εμένα το Overclockers Wannabe Team Signature πάλι σε ειρωνία με προδιαθέτει άμα θυμηθώ απο πότε και πώς προήλθε.

Θα μπορούσα και εγώ να βάλω μια sig με μια εικόνα έχει την φωτογραφία του hipro και απο κάτω να λέει : "Είναι ο καλύτερος από όλους σας και δεν θα τον περάσετε ποτέ παραμόνο αν τα παρατήσει"...αλλά λέω να μην προκαλώ.....

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Μπορώ να το κάνω υπογραφή ?

respect

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.