Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 06:49]

Πάνο φαντάζομαι πώς τώρα ξύπνησες έ?

Ε ναι... ειπα να επανέλθω σε πιο φυσιολογικους ρυθμους.... να κανω και τις δουλειες μου... :laughing:

καλημερα,παλι προξενειο με κανουνε,επειδη περισευουν 2-3 κοπελες ενδιαφερεται κανενας? και με προικα καλη:hehe:

φραγμα, για σενα το λεω:p

Αν ειναι απο τις καλές που ξερουν να μαγειρευουν να κανουν καφέ και να φέρνουν ενα ποτήρι νερο στην έσχατη προχώρα την φάση. Αν ειναι απο αυτες τις new^age parishiltonwannable klp klp . Πες τες να ερθουν απο Σεπτέμβρη πάλι με τον κηδεμόνα τους :hehe:

Αρχική απάντηση από Athens2004

Αν ειναι απο τις καλές που ξερουν να μαγειρευουν να κανουν καφέ και να φέρνουν ενα ποτήρι νερο στην έσχατη προχώρα την φάση. Αν ειναι απο αυτες τις new^age parishiltonwannable klp klp . Πες τες να ερθουν απο Σεπτέμβρη πάλι με τον κηδεμόνα τους :hehe:

απο τις καλες ειναι,αλλα οχι απο ανατολικο μπλοκ:p

δεχομε8α βιογραφικα κα8ημερινες απο τις 9 μεχρι τις 2 το μεσημερι

α. απαραιτητη φωτογραφια

β. προυπηρεσια δεν μας απασχολει :D

τσι καλημερες μου απο τη συννεφιασμενη Σαλονικη :(

τουλαχιστον ο καιρος βοη8αει το διαβασμα,κατι ειναι και αυτο...

Αρχική απάντηση από gbak

δεν την στελνουν ρε ελλαντα τους ετσειλα mail...αλλα και να την εστελναν

Δεν είπα να την πάρουμε ρει, η τιμή έπεσε στα τάρταρα όμως...

Μπα την ξέρουνε την λυση στην DELL, δεν θα τους μεινει στο ράφι....Αν δεν τσιμπησουν με τις νεες τιμες θα βγάλουνε κανα νέο revision και αυτες θα πλασαριστουν για RMA.... η γνωστή τακτική οπως και στην 2007WFP... ;)

καλημέρα

έχουμε τίποτα σε στιλ (white pages του οτε) για κινητά?

698 είναι το άτιμο:...:

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 13:02]

Δεν είπα να την πάρουμε ρει, η τιμή έπεσε στα τάρταρα όμως...

εγω θελω να την παρω ρει...αλλα μυριζει πακετακι η υποθεση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.