Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από cptkoulis

@Zarras

80τοσο τοις εκατο Indigo...σε καταταλαβα απο τη φωνη :p

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

μαλλον δεν με επιασες...μπορει να μην μπορεις να της κάνεις δωρο 3 Χ 8800 ULTRA αλλα αναλογικά μια mobo μπορεις να προσφέρεις και εσυ.... δεν ειναι χαζή πιστευω....

ΔΕΝ περιμένει απο σένα ΟΤΙ η ιδια μπορει να σου προσφέρει (σε υλικα αγαθα πάντα)...αλλα κάτι ανάλογο σιγουρα το περιμένει.... αν της κάνεις δωρα συχνά πχ εστω και πιο απλα απο ενα μονοπετρο σιγουρα θα το εκτιμήσει... αν ομως περιμένει μονοπετρο γιατι αυτη σου εχει προσφέρει δωρο 1.500 εκει παιζει προβλημα...

Γιατι οταν κάνεις δωρο περιμένοντας να παρεις το ιδιο, ειδικα σε θέμα χρηματικής αξιας ή βασιζεται στην τιμη του δωρου για να εκτιμήσεις ή οχι το δωρο του αλλου...ζητω που καήκαμε....

Δεν μετριέται σιγουρα...αλλα οπως και πολλα αλλα ειναι ενδειξη για το αν υπάρχει κάτι ΑΜΟΙΒΑΙΟ ή οχι... το δωρο απο μονο του δεν λεει τιποτα... και οταν λεμε δωρα δεν εννοουμε μονο τα ακριβα....

Το δωρο σαν κινηση κρυβει αλλα πράγματα απο πισω και αυτα βλεπει ο αλλος...τουλάχιστον εγω ετσι λειτουργω... δεν με ενδιαφερει δεν μπα να ειναι και ενα κουτάκι coca cola... η κινηση για μένα μετράει....

αλλα αν πουμε οτι δεν μετράνε και τα τηλέφωνηματα, το καθημερινο ενδιαφέρον, τα δώρα, η κατανόηση, η επικοινωνια, το σεξ, τα κοινα πράγματα και ενδιαφέροντα και ενα καρο αλλα θέματα...

Απλα δεν λεγεται σχέση αυτο που εχει ο καθένας μας.... για να μην πω οτι απλα δεν υπάρχει κοινο σημείο επαφής...

τιποτα δεν ειναι απαραίτητο και ομως ολα χρειάζονται να υπάρχουν....

Ρε παιδιά μην το κουράζουμε το θέμα. Γυναίκα είναι κι έκανε το παραπονάκι της.

Δεν νομίζω να του έβαλε κανένα μαχαίρι στο λαιμό ρε perp.

Από κει και πέρα, άμα δεν είχε λερωμένη τη φωλιά του, δεν θα πήγαινε για 206 κανά φουλάρι θα έπαιρνε κι όλα ΟΚ :hehe:

[Cosmo]

Αφήστε το ζευγάρι ήσυχο :p

[/Cosmo]

Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 18:22]

@Zarras

Πως τολμας!! ?? :mad:

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 18:58]

Δεν νομίζω να του έβαλε κανένα μαχαίρι στο λαιμό ρε perp.

καλά εσύ το παράκανες...τώρα

Αρχική απάντηση από Dem

καλά εσύ το παράκανες...τώρα

Που το παράκα ρε φίλε; Προσέβαλα ή έθιξα κανένα;

Ηρεμώ τα πνεύματα, αν δεν το διακρίνεις :)

Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 18:22]

@Zarras

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 04:00]

γιατι το αποτέλεσμα ηταν 100%

bba37bc1.jpg

:hehe:

perp :daisy:

Ρε συ jpavly δεν ειπα οτι τον απειλησε κιόλας.... :p αυτο για το δωρο πηγαινε στον def....

κατα τα άλλα οπως τα λες.... :hehe:

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 18:58]

Από κει και πέρα, άμα δεν είχε λερωμένη τη φωλιά του, δεν θα πήγαινε για 206 κανά φουλάρι θα έπαιρνε κι όλα ΟΚ :hehe:

@DEM

Ευτυχώς που δεν του μοιάζω.... :p:hehe:

Αμάν αμάν τι βλέπουν τα ματάκια μου... Πρωτότυπο είναι αυτό? Θα κυκλοφορήσει?

Αρχική απάντηση από ΝTG

Παλι ban??

:hehe:

Ναι...αλλά όχι απ τον λάμπη....αλλα απ την ζωή :p

’ρρωστος πάλι ρε γμτττττττττττ

38,5+ εφτασα πάλι...

Είσαι orthos stable εκεί?? :hehe:

Αν όχι, έχεις ακουστα το Analchill??

Είναι σαν το βαποτσίλ αλλα μπαίνει αλλού, για άμεση ανακούφιση :p:hehe:

ε μπηκε το 8 τωρα, τα αστρα μου λενε οτι μπαίνω και μονές ωρες αρκει να ριξω λιγο κολλίανδρο και να το κάψω μαζι με λιγο κοκκινο πιπέρι διαβάζοντας εδάφια απο την καινη διαθήκη... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.