Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

4-22/2 εξεταστική... :( Πρέπει να αρχίσει κι εδώ το διάβασμα, γτ αυτή τη φορά πρέπει να περάσω τπτ...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

το γραφω εδω γιατι πραγματικα πρεπει να πω καπου το πονο μου......

Υστερα απο το σχετικο κραξιμο η αρτμς μου ανακοινωνει

πως δεν της κανω γενικα δωρα και οι πρωην γκομενοι της, της κανανε περισοτερα...

"ετσι εισαι μωρη" σκεφτηκα, "να δεις τι δωρο θα σου κανω τα χριστουγεννα"

καπου εδω ξεκιναει ο πακετο.....

Αυτοκινητο λοιπον το δωρο εκπληξη, χωρις να ξερει τπτ εκεινη.....

Ψαχνω σα το βεγγο (μτχ), παω σε μαντρες παω σε μαγαζια,

τρελλη ξενερα, άλλα βλεπεις στις φωτο και άλλα στην πραγματικοτητα

χρεπια εντελως.... Τελικα βρισκω απο ιδιωτη (γυναικα) ενα 206 σε αριστη

κατασταση... Παω τραπεζα πριν 3 μερες βγαζω το δανειακι...

υποψιν η αρτμς δεν ξερει τπτ, υποτιθεται ειναι εκπληξη....

Ξεκιναω σημερα να κανω τη μεταβιβαση...λολ

Παω εθνικη τραπεζα νεου κοσμου (εκει μενω)

περιμενω 1 ωρα στην ουρα, ερχεται η σειρα μου

λεω στο ταμεια, γεια σας θελω ενα παραβολο για μεταβιβαση αδειας ΙΧ...

"ναιιιι" μου λεει, "αλλα θα πρεπει να εχετε ενα χαρτι απο το ΚΕΠ μπλα μπλα"¨

φευγω απο νεο κοσμο, παω κεπ συνταγμα, τους λεω οτι θελω ενα χαρτι

για να παω στη τραπεζα να μου κοψουν παραβολα, και γυρνανε και μου

λενε οτι πρεπει να εχω μαζι μου την αδεια αυτοκινητου, τους εξηγω οτι

η αδεια ειναι στα χερια του πωλητη, και πως δεν την εχω εγω...

ααααα μου λενε δεν γινεται τοτε....

Αρχιζω το κλαψουρισμα, τελικα με λυπουνται, μου δινουν το χαρτι...

παω πισω εθνικη στο νεο κοσμο, ξαναπεριμενω μια ωρα, ερχεται η σειρα μου

παω του δειχνω το χαρτι, του λεω "παραβολα μαστορα" .....και γυρναει και μου

κανει "λειπει ενας κωδικκος πρεπει να πατε παλι ΚΕΠ"¨.... Μπηζω ενα κραξιμο

στο τυπο, και αρχιζουμε να φωναζουμε ο ενας στον αλλον....

Φευγω, παω παλι πισω στα κεπ στο συνταγμα.... τους λεω για τον κωδικο

και μου απαντανε πως αυτοι στη τραπεζα ειναι μαλακες και πως δε χρειαζεται κωδικος....

επισης μου πανε να παω eurobank εκει διπλα να με εξυπηρετησουν...

Ωντος παω εκει και σε 5 λεπτα ημουν με το παραβολο στα χερια.

Κανω συνταγμα-πειραια 8 λεπτα με τη μηχανη, δεν ξερω πως δε σκοτωθηκα....

παω βρισκω το πωλητη, για να παμε στο εκει κεπ να κανουμε τη μεταβιβαση....

Καθως πηγαιναμε, μου πεταει ενα "ααα ξερεις το αυτοκινητο θα το παρρεις...αυριο γιατι το θελω"

παθαινω εγγεφαλικο υστερα απο οσα μου ειχανε συμβει... της λεω "νταααξ μωρε δε μαμιεται"

παμε κεπ, μπαινουμε μεσα και..... πιπα... το συστημα ητανε offline!!!!

Λεω "μλκ δεν ειναι δυνατον", φευγουμε παμε σε αλλο κεπ, το ιδιο!!!!

φευγουμε παμε εφορια, μας λενε για μεταβιβασεις πατε στον 3ο οροφο, παμε, περιμενουμε,

ερχεται η σειρα μας, και ακουμε "¨ααα πλεον οι εφοριες δεν κανουν μεταβιβασεις" WTF!

και την ωρα που βγαινουμε χτυπαει το τηλ μου, ητανε η αρμτς.... και μου πεταει την αττακα

"ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ‘ΠΗΡΕΣ ΔΑΝΕΙΟ" - μου κοβονται τα ποδια επι τοπου (θυμηθητε υποτιθεται

ητανε εκπληξη), αρχιζω την βριζω, και της κλεινω το τηλεφωνο για το ξεκαρφωμα.

Οι μλκς απο την τραπεζα ειχαν στειλει χαρτι σπιτι, και το βρηκε σημερα η αρμτς καθως πηγαινε στη δουλεια της !!!!!! τρελλη γκαντεμια

κανονιζω με τον πωλητη, να βρεθουμε αυριο, φευγω καταρακομενος παω δουλεια....

χτυπαει το τηλ, ητανε η αρμτς, μου κανει "δε πιστευβ να πηρες δανειο για να μου παρεις δωρο"

την αρχιζω παλι στα καντηλια και της ξανακλεινω το τηλεφωνο.

Βγαζω τα πραματα απο τη τσαντα, ψαχνω να βρω το παραβολο....ΠΟΥΘΕΝΑ το παραβολακι!!!!

το ειχα χασει....165ευρω!!!!. Ζηταω ξανα αδεια σα βλακας, και φευγω απο ρεντη να παω κεντρο να το ξαναπαρω. Τελικα το παραβολο στοιχησε ....330ευρω !!!!!!!! αφου το πληρωσα 2 φορες..

ΤΡΕΛΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ πηγαινε-ελα - ΠΑΡΑΒΟΛΟ που αντι για 165 πληρωθηκε 330 - Δεν καναμε τη μεταβιβαση - και το κερασακι ? η αρμτς με πηρε γραμμη....

ποσο ατυχος μπορει να ειναι ενας ανθρωπος?

μου ρχεται να βαλω τα κλαματα, να κανω εμετο, και να πεσω απο το μπαλκονι....

σορρυ αλλα επρεπε να τα πω καπου.... :(

Όλη η γκαντεμιά εσένα βρήκε... Δεν πήγαινες να της πάρεις ένα ωραίο κόσμημα (ακριβό, εννοείται) σετάκι με κάτι άλλο?

Και έχε γούστο όταν της πήγαινες το αμάξι να σου 'λεγε "δε το θέλω, είναι μεταχειρισμένο!":laughing: :p

Δώσε μου το mail της να της στείλω το post σου, μπας και σε παρηγορήσει ντε καημένε :)

Τι μλκια κι αυτή, να τρέχεις σαν τον τρελό να κάνεις κάτι καλό για το μωρό και να σου πηγαίνουν όλα ανάποδα.

Και όχι τπτ άλλο, αλλά αυτή βλέπει μόνο το αποτέλεσμα, δεν έχει δει τι μπορεί να έχεις τραβήξει εσύ...

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 16:13]

πως δεν της κανω γενικα δωρα και οι πρωην γκομενοι της, της κανανε περισοτερα...

φιλε Zarras δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, δεν ξέρω τι σχεση εχεις και ποσο καιρο ειστε μαζί με την κοπέλα.... αλλα αν γυριζε να μου πει αυτο το πράγμα απλα θα χώριζα....

Αντρα θέλει ή σπόνσορα? Ρητορικη ειναι η ερώτηση.....

Αρχική απάντηση από perp

φιλε Zarras δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, δεν ξέρω τι σχεση εχεις και ποσο καιρο ειστε μαζί με την κοπέλα.... αλλα αν γυριζε να μου πει αυτο το πράγμα απλα θα χώριζα....

Αντρα θέλει ή σπόνσορα? Ρητορικη ειναι η ερώτηση.....

+1

Όποιος είναι έξω από το χορό εύκολα τραγουδάει :p

Μπορεί ο Zar να μην της παίρνει ποτέ δώρο ξέρω γω :p

Ποιος μιλάει θα μου πεις, τέτοια μου έλεγε και η πρώην πριν πάει για βρούβες :hehe:

"μα αφού έχεις το καλύτερο δώρο, εμένα, τι τα θες τα άλλα γλυκιά μου?" :p Προσωπικά, κάτι τέτοιο θα έλεγα. Εδώ δε μας φτάνουν για να πάρουμε ένα φακό της προκοπής, θα κάνω δώρα και στους άλλους; :hehe:

Μπορούσες να πείς και το άλλο... "Η αγάπη μου δε σου φτάνει?":P

"Οι πρώην μου.." Πόσους πρώην είχε?

@racer --> το κοσμημα, το βρισκω λιγο πεταμενα λεφτα. Τουλαχιστον το αυτοκωλοκινητο θα ειναι χρησιμο. Και, ναι, σαφως θα μου πει "Τι ειναι μεταχειρισμενο? Οοοοοοο"

@JPalvy --> σωστο αυτο που λες, άλλα θα της πω (εννοειται) τι τραβηξα εως τωρα...

@Perp --> Συμβαινει το ακριβως αντιθετο με αυτο που λες. Εκεινη βγαζει τα φραγκα, εγω παιρνω μισθο του κ*λου. Και παρολα αυτα εκεινη δε παιρνει τπτ, και εγω εχω οτι μου ρθει στο κεφαλι. Σαφως και της οφειλω ενα καλο δωρο

@deninho --> Mετα απο 5χρονια συμβιωσης, τετοιες φτηνες δικαιολογιες -πλεον- δεν περνανε δυστηχως... αυτα τα λεγα το 1ο χρονο λολ

Δεν γνωριζω το ζευγος αλλα υποψιαζομαι οτι η αρτμς δεν απαιτησε ενα καλο δωρο,απλα καποια στιγμη εξεφρασε ενα παραπονο.Και τον χτυπησε στο φιλοτιμο/εγωισμο τον ανθρωπο,γι'αυτο και τραβηξε οσα τραβηξε

Αν το απαιτησε,τοτε ειμαστε στην περιπτωση perp

Παντως το αυτοκινητο ως δωρο ειναι μεν πρακτικο και πολυ χρησιμο αλλα ειναι δυσκολο να πραγματοποιηθει(ειδικα αν εχει μεταβιβασεις,εφοριες και δανεια στη μεση).Καλυτερα να της εφτιαχνες ενα gaming pc(να σου μεινει κι εσενα :p)

Πιστευω πιο πολυ θα της αρεσε μια πετρα στο δαχτυλο παρα ενα αμαξι. Ειδικα 2ο χερι.

Αλλα εσυ την ξερεις, οποτε αν δεν ακουσουμε νεα σου αυριο, θα υποθεσουμε οτι σε πατησε με το 206 ! :rofl:

Οπως και να εχει πάντως φιλε Zarras... το δωρο δεν ζητιέται (ΑΝ εγινε έτσι συμφωνα πάντα με τα λεγόμενα σου, γιατι εγω κατάλαβα οπως το ειπες οτι απαίτησε δώρο) ....

ισως ηταν λαθος σου που δεν εσυ δεν εχεις προσφέρει αναλογικά οτι σου εχει προσφέρει και εκεινη... και μάλλον ετσι οπως τα λες... περισσότερο με reminder τελικα μου κάνει παρα απαίτηση αυτο με το δώρο που σου ειπε...

του στυλ... σε αγαπαω σε εκτιμάω αλλα κοιτα... don't push your luck... ειμαι και εγω εδώ...

ΒΤW Οι γυναίκες δεν θέλουν πιστευω δώρα που τους χρειάζονται... θέλουν δώρα αντικειμενα που επιθυμουν.... και ας μην τα χρειάζονται.... ;)

@cptkoulis --> εχεις πεσει μεσα 100%, αν και γαυρος εχω αρχισει και σε συμπαθω πολυ (ειδικα μετα το crysis λολ)

@ΥDin --> και γω το πιστευω, απλα μετα απο 10μερες θα κατεληγε στο συρταρι. Ενω το βρωμοκουτο θα το τρωει στη μαπα συνεχεια :rofl:

@Perp --> "αναλογικα" δε θα μπορουσα να της κανω αυτα που μου κανει, γιατι βγαζει τα 3πλασια απο μενα :( . σωστο αυτο που λες στο τελος, αλλα ισχυει αυτο που πα και στο γιαννο

1.Φιλαράκο να ξέρεις ότι δέν είσαι ο μοναδικός που μερικές φορές τόν κυνηγάει η ατυχία

2 Εντάξει αλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας

3 Αυτό το ("ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ‘ΠΗΡΕΣ ΔΑΝΕΙΟ") δέν μου άρεσε

4 Και τελευταίο να ξέρεις ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΚΟΤΏΝΕΙ. :)

εγω φιλε ΖΑΡΡΑ την ζωη μου προσφερθηκα να της δωσω και δεν το εκτιμησε, τι αλλο να σου πω.............:(

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 16:13]

το γραφω εδω γιατι πραγματικα πρεπει να πω καπου το πονο μου......

"ετσι εισαι μωρη" σκεφτηκα, "να δεις τι δωρο θα σου κανω τα χριστουγεννα"

καπου εδω ξεκιναει ο πακετο.....

γνωστη ατακα ρε συ...ετσι τις εχουν μαθει και ετσι δρουν...μην μασας το χω ακουσει και γω το σεναριο απο πρωην...παρατα την

προχωρα για αλλα...η μεινε για την παρτη σου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.