Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Βρε τον βρωμοBill Gates, με τα τρύπια Windows του...

Ε6600 σε μητρική Asrock: κατεβάζει ό,τι είναι να κατεβεί, τρέχει Skype, παίζει ταινίες, έχει τα shares του δικτύου και το κυριότερο, τρέχει BOINC 24/7 100% CPU usage :hehe:

post-129-1416073323,549_thumb.jpg

καλα το πας πετραν...

εγω στο λαπτοπ αυτη τη στιγμη ειμαι 5βδομαδες και 1 μερα...

με κυνηγαει ο holyavenger :p

Αρχική απάντηση από Chosen

Βρε τον βρωμοBill Gates, με τα τρύπια Windows του...

Ε6600 σε μητρική Asrock: κατεβάζει ό,τι είναι να κατεβεί, τρέχει Skype, παίζει ταινίες, έχει τα shares του δικτύου και το κυριότερο, τρέχει BOINC 24/7 100% CPU usage :hehe:

[sotiris-linux4evah]

αν ηξερες Linux δεν θα το εκανες καν θεμα:hehe:

[/sotiris-linux4evah]

:D

μολις τσακισα μια βασιλοπιτα μονος μου και δεν βρηκα ουτε φλουρια ουτε τιποτα μαλλον εδν το πηρα χαμπαριν

Αρχική απάντηση από gbak -> μολις τσακισα μια βασιλοπιτα μονος μου και δεν βρηκα ουτε φλουρια ουτε τιποτα μαλλον εδν το πηρα χαμπαριν
Αρχική απάντηση από cptkoulis -> Αν ειχε φλουρι τελικα, αργα η γρηγορα θα το καταλαβεις :whistling
:hehe: :hehe: για τις ατάκες ο διάλογος....

Μόλις ανακάλυψα ότι το internet που κλέβω μέσω Wifi από το γείτονα πιάνει δίπλα στο τζάκι...

Τι καλύτερο να σερφάρεις με τσάμπα internet και να έχεις τη φωτίτσα να σιγοκαίει...:smoke:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Σας έλειψα?

Παλι ban??

:hehe:

'μερες...

Διημερο αδειουλα και εγω...και μετα σουκου....just perfect..

31/12 δουλεια μεχρι τις 5.30...2/1 το ιδιο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.