Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Πωωωω επιτέλους ξανάγινα ανθρωπος λέμε μετα την χθεσινη κραιπάλη....

(φαγητο mixed grill, κρασιά, 2 ταινιάκια, βοτκες και το ξημέρωμα 1 ζεστό chillout μπανιο με μουσικη και σουφλε σοκολάτας.....)

Χρονια Πολλα σε ολους.... και καλη συνέχεια για το σημερινό βράδυ :hehe:

Αρχική απάντηση από greekfragma

μηπως βγηκες πριν λιγο απο το ''μερος''?:hehe:

Κατι σουβλακια, κατι γαλοπουλες, κατι βαφλες... το ξαναγεμισα το κενο :D

Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ EΓΓΥC

Αντε βρε, η ώρα η καλή... Και εγώ κουμπάρος...

Μονο μια χάρη, αν το παιδί βγει αγόρι θα το ονομάσεις Βλαδίμηρο, και μέχρι τα 8 του να έχει μάθει να λύνει ενα 45άρι σε χρόνο κάτω απο 3'15" :p

J/K Τζωρτζίνο, :flower: να είσαι χαρούμενος και ολα τα άλλα έπονται...

χθες βραδυ ειμαι σταματημενος 1ος στο φαναρι για να στριψω αριστερα απο Πειραιως προς Πετρου Ραλλη.πισω μου ουρα καμια 10αρια αμαξια περιμενουν το ιδιο.......

ξαφνικα βλεπω εναν ταξιτζη σαν κυριος να σκαει απο δεξια λωριδα που ανεβαινε Πειραιως προς Αθηνα να περναει και τους 10.......και να αραζει μπροστα και δεξια μου σαν αρχοντας......

με το που αναβει πρασινο τον προλαβαινω και αρχιζω να κλεινω δεξια........σταματαει μιας και του κοψα το δρομο.....περνανε 4-5 αμαξια.....και ξαναξεκιναω......

στο επομενο φαναρι της Πετρου Ραλλη κατεβαζει παραθυρο και μου λεει.....

Εισαι μαγκακος εσυ τωρα?

του λεω.....

Μιλας κιολας ρε?εισαι και επαγγελματιας?

μου λεει επειδη ειμαι επαγγελματιας να με σεβεσαι.....

Ωπα ρε γιγαντα του λεω......επαγγελματιας μλκας εισαι γιατι δεν σεβεσαι ολους τους υπολοιπους που περιμενουν τοση ωρα το φαναρι κανονικα στη λωριδα τους.

Με το που ακουει την απαντηση αρχιζει τα καντηλια (ενω ειχε και επιβατες μεσα)

Κλεινω το παραθυρο τον προσπερναω και με κυνηγαει αναβοντας μου τα προβολια για να με τυφλωσει.......

του κανω νοημα απο το τζαμι να ερθει διπλα και κατεβαζω παραθυρο

σταματαει και μου λεει τι θες μαγκακο?......

την απαντηση του την εδωσε το 6λιτρο ντεποζιτο απο τους υαλοκαθαριστηρες μου που τον εκανε λουτσα

:hehe:

Μολις ελαβα email απο 19χρονη γαλλιδα(ζει στην Ακτη Ελεφαντοστου) που εχει χασει τους γονεις της.Της εχει αφησει ο πατερας της 4,7 εκ $ και θελει να της δωσω το λογαριασμο μου γιατι οι τραπεζες εκει δεν ειναι ασφαλεις.Θα τα καταθεσει στο λογαριασμο μου για να βγουν απο τη χωρα και μετα θα κανει επενδυσεις

Τι αλλο θα δουν τα ματια μας???

EDIT δεν τη γνωριζω την "κοπελα"

Αρχική απάντηση από cptkoulis

Μολις ελαβα email απο 19χρονη γαλλιδα(ζει στην Ακτη Ελεφαντοστου) που εχει χασει τους γονεις της.Της εχει αφησει ο πατερας της 4,7 εκ $ και θελει να της δωσω το λογαριασμο μου γιατι οι τραπεζες εκει δεν ειναι ασφαλεις.Θα τα καταθεσει στο λογαριασμο μου για να βγουν απο τη χωρα και μετα θα κανει επενδυσεις

Τι αλλο θα δουν τα ματια μας???

φωτογραφιες της 19χρονης γαλλιδουλας??

Mιας και ειναι ενηλικη ...αποκαλυπτικες??:p

Αρχική απάντηση από Borg

ta filia mou sthn Ellada! oeo :D (soz alla den pezei ellinika)

Δώσε φιλιά στα γαλλάκια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.