Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Αύριο θα την πάρουν λογικά, οπότε στις 27 πάλι ;)

Αν δεν κάνω λάθος 26 είναι αργία.

Αρχική απάντηση από jpavly

Αύριο θα την πάρουν λογικά, οπότε στις 27 πάλι ;)

Αν δεν κάνω λάθος 26 είναι αργία.

ποοοοοο.........ηθελα να παρω μνημες και η νονα μου ηρθε πριν λιγο.....καλα την κανω τωρα την παραγγελεια και οποτε ερθει....tnx παντως

:D:D

Ρε αφήστε τα γλυκά και αρχίστε τα κοψίδια.... σημερα το βράδυ εκανα την αρχή με balcony barbeque... και αυριο η συνέχεια.... πολυ μπριζολίδι λέμε.... :hehe:

Αρχική απάντηση από nickstamat

εγώ τα μελομακάρονα!

μελομακάρονο ftw! :p

και γω με αυτα ξεκινησα και πηγα στα τσουρεκια...:hehe:

ΕΝΑ μονο εχω να πώ...

Η Πάντειος μπάζει απο παντου... :p:P

Καλα ρε επιτήδειε, δεν σου έφτανε το εγχώριο?

Τωρα και με το Ανατολικό Μπλόκ??? Με τα PSSh σε βλέπω να σε κυνηγάνε... Ουαί και αλοίμονο!

Τι λέω... μάκαρι να ηταν PSSh... Μάλλον για Intercontinental Ballistic Missile σε βλέπω να λοκάρει το καρκάλι σου...

Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΡAAA ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑ :p:P

Καλημέρες :)

Γιατί αυτό* μου θυμίζει ΕΡΤ του '80 : "Διακοπή προγράμματος λόγω τεχνικού προβλήματος." :hehe: :hehe: :hehe:

* 2 σελίδες προϊόντα αναμένονται σύντομα. Μόνο 3850 και 8800GTX διαθέσιμες.

Καλημερε παίδες!!!!...

Λιγοι βλεπω μειναμε...

Καλα να περασετε όλοι, καλα Χριστουγεννα και καλες γιορτες-μάσες!!!!...

(θα σας ελεγα και τα κάλαντα αλλά είμαι βραχνιασμένος...-:wassat: :blink: :blink:

Πολύ κρύο στη Ζυρίχη... πάρα πολύ... παίζουμε υπό το μηδέν, ενώ έχουμε φτάσει και τους -9... Τα συντριβάνια παγώσανε :p

Από γυναικείο πληθυσμό δε λέει και πολλά στις ηλικίες κάτω των 22-24... 24-32 πετάει η ομάδα, και από εκεί και πάνω δεν παρατηρούμε καν :hehe:

Τέλος, έχω ξεποδαριαστεί... (εξ ου και η πρωινή βόλτα στο Λάμπη σήμερα)

Καλημέρες σε όλουςςςς :)

μετα απο 7+ μηνες και 3 αιτησεις διακοπης η forthnet μας ενεργοποιησε το ιντερνετ.............

μπραβο στην εταιρια που ηταν τοσο τυπικη απεναντι μου (30μερες ελεγε).......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.