Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Δεν μιλάω γιατί θα γίνομαι μαλλιοκούβαρα πάλι....

Αλλά απο την φύση τους οι γορίλες, είναι ανώτεροι :hehe:

Κομμάτια να γίνει...:hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

σεταρα και γω τα vista... αντε να δουμε ποσο θα τα κρατησω.

Παλι καλα που ειναι και το msdn της ms και παιρνουμε vista,xp κτλ γνησια! :D

Ερχομαι τωρα σπιτι, κουραστικη μερα....

Ανοιγω το RapGet και βαζω να κατεβασεθ. Κοιταζω και τι βλεπω: 90, 101, 184 κλπ κλπ και φωναζω: Ηρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε (τα 2mb του ΟΤΕ).

Μια φωνη απο μεσα απανταει: Εισαι σιγουρος ;

Κοιταζω και βλεπω οτι το speed ειναι 80..... τοση ωρα κοιτουσα τα kbts που ληφθησαν...!

Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που κάποιοι μπαίνουν πλέον σε αυτό το forum μόνο και μόνο με σκοπό την διαφήμιση(πράγμα που έκραζε έτσι) ή το να αρπαχτεί με κάποιο μέλος ή να ποστάρει μόνο σε thread από συγκεκριμένα άτομα.

Κατα τα άλλα έριξα έναν ύπνο απ τις 9 μέχρι τώρα...και πάω να την ξανά πέσω....βέβαια χθές κοιμήθηκα 6 και ξύπνησα στις 9...

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 01:59]

Κατα τα άλλα έριξα έναν ύπνο απ τις 9 μέχρι τώρα...και πάω να την ξανά πέσω....βέβαια χθές κοιμήθηκα 6 και ξύπνησα στις 9...

Αστα Ακη...γυρισα απο αεροδρόμιο στις 5 και ξεράθηκα μέχρι τις 10.30 τωρα το βράδυ και ακόμα πινω φραπέ... και οχι τιποτα αλλο αυριο θέλω να ειμαι φρεσκαδουρα μπας και κάτσει επιτέλους μια δουλεια που προέκυψε σήμερα ... :)

def ηρεμησε man , γιορτινες μερες...οχι μαυρες στιγμες τετοιες μερες...

Καλη δυναμη

θα τρελαθω ας με βοηθησει καποιος ..........

λοιπον εχω ενα Ε4300 εχει μυλτι 9 οκ? οκ

το καινουργιο cpu z μου βλεπει μυλτι 6 και δειχνει και την αναλογη συχνοτητα ενα παλιο cpu z που εχω μου δειχνει μυλτι 9 αλλα δεν βλεπει συχνοτητα στιν μνημες.............

αλλα το περιεργο ειναι εδω....τωρα εχω βαλει μυλτι 7 ...

το ποστ το βλεπει σωστα το old cpu z βλεπει ακομα 9 το new cpuz βλεπει 6 το my computer 9 και το wprime επισεις 9.....................

το μονο κοινο που εχουν ειναι το fsb

HELP ME.............................

Τι φοβερη μέρα και η σημερινή....

ελπίζω να καταφέρω να τελειώσω απο τις δουλειες στο Βενιζέλο μέχρι τις 2.....να προλάβω να αράξω για ενα proper φραπεδάκι στην παραλία... :p:D

Αρχική απάντηση από perp

Τι φοβερη μέρα και η σημερινή....

ελπίζω να καταφέρω να τελειώσω απο τις δουλειες στο Βενιζέλο μέχρι τις 2.....να προλάβω να αράξω για ενα proper φραπεδάκι στην παραλία... :p:D

Τυχερουλη.....:)

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που κάποιοι μπαίνουν πλέον σε αυτό το forum μόνο και μόνο με σκοπό την διαφήμιση(πράγμα που έκραζε έτσι) ή το να αρπαχτεί με κάποιο μέλος ή να ποστάρει μόνο σε thread από συγκεκριμένα άτομα.

’μα δεν καταλαβαίνεις τις σχέσεις μερικών ανθρώπων καλύτερα να μην μιλάς ;)

Επίσης, ορισμένες φορές καλύτερα να ασχολείσαι με μία Trident.

Γειά σας και απο μένα, σας διαβάζω ΠΟΛΥ καιρό (σαν να σας ξέρω) αλλά τώρα γράφτηκα για ένα προβλημα που έχω. Όποια βοήθεια δεκτή.

Αρχική απάντηση από ChSin7

Γειά σας και απο μένα, σας διαβάζω ΠΟΛΥ καιρό (σαν να σας ξέρω) αλλά τώρα γράφτηκα για ένα προβλημα που έχω. Όποια βοήθεια δεκτή.

Καλώς όρισες λοιπόν ενεργά στην παρέα μας :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.