Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από pcfreak111

Γιατί δεν φτιάχνουμε θέμα με max συχνότητες από τις κάρτες γραφικών με απόδειξη το gpu-z;;;

Τσάμπα είναι, ρίξε 1 "nVidia OC Databes" & 1 "ATi OC Database".

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΝTG

Aν δεν μπορουν να καταλαβουν πως επεζησε ...προτεινω να επαναληφθει το πειραμα!!!

(νομιζω προς καλοκαιρι μερια ..ηταν αλλος ενας που εκανε πτωση απο αεροπλανο και δεν ανοιξε το αλεξιπτωτο.Την ιδια καταληξη ειχε......επεζησε.)

Για καλή του τύχη, πέφτοντας άρπαξε ένα κομμάτι της πλατφόρμας το οποίο λειτούργησε σαν σανίδα του σερφ στον αέρα και αυτός ήταν πιθανότατα ο λόγος που σώθηκε.

Δε το πιστεύω. Δε γίνεται αυτό...

Μαυρες γιορτες θα κανουμε παλι...

Ο καλος ο εργολαβος, εφτιαξε τους βόθρους 5 οικογενειων σε ένα σημείο που δεν μπορεί να παει το μηχάνημα. Ειναι πολυ αποτομο το εδαφος και δεν υπαρχει δρομος. Μας ειχε πει τοτε, οτι θα φτιαχτι δρομος αλλα μεχρι τωρα τιποτα. Ο θεμα ειναι οι βοθροι, χαρις εμενα φυσικα, βουλωσαν :p Με αποτελεσμα να πεταγονται νερα στην αυλη ενος γείτονα.

Τι να κανουμε, μπορουμε να παρουμε ασφαλιστικα μετρα κατα του εργολαβου ; ή να δώσουμε 3000 ευρώ η καθε οικογενεια για να αγορασουμε μια σουπερ αντλια ;

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Χθες, στις 22:57]

Μαυρες γιορτες θα κανουμε παλι...

Ο καλος ο εργολαβος, εφτιαξε τους βόθρους 5 οικογενειων σε ένα σημείο που δεν μπορεί να παει το μηχάνημα. Ειναι πολυ αποτομο το εδαφος και δεν υπαρχει δρομος. Μας ειχε πει τοτε, οτι θα φτιαχτι δρομος αλλα μεχρι τωρα τιποτα. Ο θεμα ειναι οι βοθροι, χαρις εμενα φυσικα, βουλωσαν :p Με αποτελεσμα να πεταγονται νερα στην αυλη ενος γείτονα.

Τι να κανουμε, μπορουμε να παρουμε ασφαλιστικα μετρα κατα του εργολαβου ; ή να δώσουμε 3000 ευρώ η καθε οικογενεια για να αγορασουμε μια σουπερ αντλια ;

Αυτή είναι η παπαριά στη περιοχή που μένουμε φιλαράκι...

Πάντως μη σας πιάσουν κότσο και με 100 ευρώ έχει αντλίες για *****ριό. Με 300 πέρνεις turbo :)

Ας πάει κάποιος απο το συγκρότημά σας στον Δημάκη στη Κ.Καραμανλή έχει αντλίες για όλες τις δουλειές.

Το περίεργο είναι οτι δεν μπορείτε να τους αδειάσετε... Και να μην φτάνει το αυτοκίνητο μπορεί να ενώσει σωλήνες και να το ρουφήξει το βαρύ φορτίο :)

Εκτός και αν μιλάμε για καμιά 100 μέτρα απόσταση οπότε άκυρο...

............12 και ένα...................να μασταν απόψε αγκαλιά........τετοιες νυχτεσ πάντα σου ελεγα εγώ χρόνια πολλά...........12 και ένα τόσο απλά.........12 και ενα......... :p

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Ωωωωω ναι !!!

Δευτερα την κανω για Αγγλια 6 μερες...Εψω να δω τα ξαδερφια εκει κοντα 2 χρονια.

Ζηλευωωωωω.....

Γιαννη θα με παρεις και εμενα?

Θα ειμαι καλο παιδι,στο υποσχομαι....:D

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 09:54]

Ωωωωω ναι !!!

Δευτερα την κανω για Αγγλια 6 μερες...Εψω να δω τα ξαδερφια εκει κοντα 2 χρονια.

Ωραίος...με τι εταιρεία πετάς ρε συ?

Το υπερβαρο να προσέξεις John... κερατιάτικα ειναι...8 το κιλο ειναι αν δεν κάνω λάθος....και μην ξεχάσεις στο γυρισμο οτι οι Αγγλοι επιτρέπουν αποκλειστικά 1 χειροποσκευή οταν θα περάσεις security... εγω ειχα αναγκαστει να βάλω το κοστουμι στην τσάντα του laptop (και καλα για να ειναι 1 χειροποσκευή) και το laptop παραμάσχαλα.... δεν εχει να κάνει με την εταιρεία...νομιζω με BA πεταγα εκεινη την μέρα....

Καλα να περάσεις ;)

τουρκοεθνης στη κομοτηνη σε συνεντευξη δημοσιογραφου στο bbc.

Reporter: Do you speak Turkish?

Guy: No.

R: Are you a muslim?

G: No,christian.

R: Have you ever lived in Turkey?

G: No but I was given a Turkish passport 4 years ago.

R: What makes you think you are ethnic Turk?

G: This whole penninsula was owned by Turkey a long time ago!

R: Have even heard of the janissaries?

G: No. Who are they?

R: Christians taken as children and brainwashed to be loyal Ottoman soldiers. It was a practise that was used up until a few centuries ago.

G: I dont care about history!

Πελάτης : Γεια σας, θέλω να κάνω ειδική παραγγελία κάτι.

Πωλητής : Τι θα θέλατε?

Πελάτης : Να μωρέ, ανοίγω ζαχαροπλαστείο και εχω δει πως η Cannon έχει βγάλει εκτυπωτή που εκτυπώνεις τούρτες. Μην γελάτε, αλήθεια λέω, δεν έχει μελάνι, εκτυπώνει με λεπτομέρεια τα πάντα αλλά βγάζει σιρόπι.

Πωλητής : Συγνώμη, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο , αλλά δεν νομίζω να μπορουμε να το φέρουμε, διότι δεν έχουμε στις αποθήκες μας ειδικά ψυγεία για τούτα τα μελάνια που θέλετε

:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.