Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Παιδάκια, σας εύχομαι καλές γιορτές :) Αύριο φεύγω για διακοπές, οπότε για λίγο καιρό θα με χάσετε. Αν και δε βλέπω πολύ πιθανό να αντισταθώ στην 3mbit cable της αδερφής μου :p

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 00:06]

Παιδάκια, σας εύχομαι καλές γιορτές :) Αύριο φεύγω για διακοπές, οπότε για λίγο καιρό θα με χάσετε. Αν και δε βλέπω πολύ πιθανό να αντισταθώ στην 3mbit cable της αδερφής μου :p

Καλα να περάσεις ρε συ... εγω πάλι ψάχνω να βρω ανθρακορυχείο για τις γιορτές... δεν νομιζω οτι θα αντέξω φέτος να βλέπω γυρω μου ΠΑΛΙ πουλιες, χάντρες, παγέτες, καλογυαλισμένα αυτοκίνητα, γραβατες, πουκάμισα, μαυροντυμένο κόσμο, τιμές για τα μέλη του ΣΕΒ, και με το ζόρι το ξεσαλωμα "λογω εορτών".... :hehe:

εγω παλι γιατι τις βαριεμαι τις γιορτες πολυ κινηση πολη βαβουρα και πολυ εφφε για το τιποτα

@μηπως να την ψαξω για καναν αλλο πλανητη?:hehe:

πω ρε παίδες, τώρα που έχω ρευστό υπάρχει παγκόσμια έλλειψη σε 8800 ...ffs! γύρισα τη μισή Αθήνα και δε βρήκα τπτ σε λογική τιμή..Αύριο στο κέντρο μου είπε ένα παλικάρι ότι θα φέρει 8800gts αλλά...ποιος τρέχει κέντρο...:(

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 01:50]

@μηπως να την ψαξω για καναν αλλο πλανητη?:hehe:

Πάντως για τον πλανήτη Αρη κάτι σου βρήκα... http://www.physorg.com/news2321.html

PS: Το κακό ειναι οτι θέλουν γυναίκες... (πάει και ο Αρης.... θα γεμίσει με τσαντάκια Louis Vuitton :hehe: )

New posters/ mods & admins μην τεμπελιάζετε ορε ...βαλτέ κανένα νέο.. από ένα να βάλει ο καθένας μια χαρά θα είναι

:D

οτι δεν ακουγεται,δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει

καλημερα, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει φορματ μετά από recovery ώστε να μην ξαναφαίνονται τα δεδομένα?

Όπως λέει και ένας φίλος

"Το μέγεθος της εξυπνάδας σε κάθε πλανήτη είναι το ίδιο. Ο πλυθησμός της γής αυξάνεται..

To TIP της ημέρας

Paintball !:D

Στα 26 μας επιασε...6 χρονια αφου απολυθηκαμε...χαχαχα

Πολυ φαση ομως !

Κοιτα, στα 2m αν ριξεις σε γυμνο δερμα κανει τρελη πληγη...

τωρα θα μας παλαβωσουν τα ατομα τελειως.. ειναι δυνατον?

Πτώση στο κενό από τον 47ο όροφο ουρανοξύστη έκανε 37χρονος αμερικανός και επέζησε.

με ταχυτητα 124 μιλια την ωρα φουνταρε το ατομο

http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/USA/180254.html

Αρχική απάντηση από gbak

τωρα θα μας παλαβωσουν τα ατομα τελειως.. ειναι δυνατον?

Πτώση στο κενό από τον 47ο όροφο ουρανοξύστη έκανε 37χρονος αμερικανός και επέζησε.

με ταχυτητα 124 μιλια την ωρα φουνταρε το ατομο

http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/USA/180254.html

Aν δεν μπορουν να καταλαβουν πως επεζησε ...προτεινω να επαναληφθει το πειραμα!!!

(νομιζω προς καλοκαιρι μερια ..ηταν αλλος ενας που εκανε πτωση απο αεροπλανο και δεν ανοιξε το αλεξιπτωτο.Την ιδια καταληξη ειχε......επεζησε.)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.