Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Kαλημερες ....

Χιονιζει στη λαρισα.:D

Oσοι μενετε σε "ευπαθεις" περιοχες παρτε προμηθειες ...θα αποκλειστειτε..:p

Για να δω τι λεει το corsaki σε snow καταστασεις.:D

ξανακαλημερες..

Ο αποκλεισμος θα αργησει λιγουλακι...

Μεχρι να ντυθω και να φυγω σταματησε (να χιονιζει)

Δε βαριε....τουλαχιστον ευελπιστουμε σε 4-5 βαθμους το απογευμα για μερικα run στα 4200++

παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους σας,ειναι ενα συναισθημα που ξυπνησε μετα απο 5 χρονια,ειμαι πολυ χαλια

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ,ΣΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ:flower:

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 09:19]

οχι ρε με τα μουτρα μην τον ακους....χαλαρα θελει μην σε παρει γραμμη

σωστόςςς... δεν ακούς ποτέ το φρέσκο κρέας.

Ερωτας = βάζεις τον/την αλλη πανω απο σένα...

Τωρα τι λετε να το παιζουμε κυριες στις αλλες και καλα "δεν θελω", "δεν αισθάνομαι" ειναι κλισε και καλα για να κολλησεις τον αλλο, και λιγο γκομενιστικο να το παιξεις δυσκολος.... το θέμα ειναι να ειναι αμοιβαίο κάτι... και βεβαια ο ερωτας προυποθετει και να φας και τα μουτρα σου.... αμα ερωτευτω και το παιζω ιστορια και ερωτευτει και η αλλη και το παιζει ιστορια...πολυ απλα δεν θα γινει τιποτα...τι μου λετε τώρα... τον ενθουσιασμο πρεπει να κρύβεις, ο ερωτας αν οντως νιωθεις ετσι...δεν κρυβεται, προδίδεσαι θες δεν θες... :hehe:

Περαστικά σε όλους τους ερωτευμένους.... :D

Αν οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι μια απέραντη θάλασσα, τότε η γυναίκα είναι δελφίνι και ο άνδρας ρινόκερος .

Έρωτας είναι, θα περάσει :p

Αρχική απάντηση από perp

Ερωτας = βάζεις τον/την αλλη πανω απο σένα...

Αν το "Ερωτας" το έκανες "αγάπη", θα συμφωνούσαμε... ;)

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Αν οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι μια απέραντη θάλασσα, τότε η γυναίκα είναι δελφίνι και ο άνδρας ρινόκερος .

Χαχαχαχα, τρομερό :hehe:

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 13:13]

Αν το "Ερωτας" το έκανες "αγάπη", θα συμφωνούσαμε... ;)

Κατάλαβα τι εννοεις.. εσυ μαλλον εννοεις τον ερωτα που εξελισσεται σε αγαπη....πάντως σημειολογικά η αγαπη μπορει να υπαρχει και σε ενα καρο αλλες σχέσεις με ανθρώπους χωρις ομως να εχεις περάσει πρώτα απο την φάση του έρωτα....Μπορει να αγαπας καποιον χωρις να υπάρχει πρωτα ερωτας... Δεν ειναι η ιδια αγαπη θα μου πεις ή οτι παιζω με τις λέξεις... και εγω θα σου απαντήσω οτι αγαπες μπορει να υπαρχουν πολλων μορφων... ερωτας ειναι ενας όμως... ;)

σαν το NOYNOY....:hehe:

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 13:23]

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_sport_1_14/12/2007_252396

Υπάρχει κόσμος που θέλει κρέμασμα ανάποδα ρε γμτ...

Και ποσοι πατεράδες να δεις που μεγάλωνουν ετσι τα παιδια τους..... ;)

EDIT: Και τωρα... και παλια.... θυμαμαι τα απιστευτα σκηνικά οταν ημουνα παιδάκι στον στιβο στον Ολυμπιακο...που οι πατεράδες ορισμένων νομιζαν οτι στον στιβο πρεπει πάντα να κερδίζεις... εκει να δεις σκηνικα...ο προπονητης cool και οι πατέραδες ορισμένων λες και χάθηκε η σεζόν...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.