Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 15:30]

Κι εγω την ιδια απορια ειχα... αλλα τελικα γινεται! Οποτε φυλαμε τα ρουχα μας απο δω και στο εξης.

Καλά και εσύ το "made in taiwan" δεν το είδες;...

Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 17:01]

Καλά και εσύ το "made in taiwan" δεν το είδες;...

Αστα Νιονιος, πολλα δεν ειδα. Τωρα εχω αρχισει να... τα βλεπω ολα μαζεμενα και κωλυομενα.:boxed:

τελικά εκείνο το πρόβλημα που είχα με το δίσκο, που είχε σκάσει η πλακέτα(εχει ποσους μήνες, ο δίσκος ήταν στο ράφι), τον έβαλα πανό στην abit και τον είδε. τον τραβάω φορματ, και με το easy recovery τώρα παίρνω πίσω τα 270gb

Ε ρε τι κανει η abit!!! :hehe: :hehe:

στην dfi που να προσκυνούσα δεν έβλεπε το δίσκο.

edit ο δισκος κανει ενα περιεργο θορυβο παντως. το hd tune δεν βγαζει τπτ..

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 12:08]

Σωπα ρε... Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα πιστευω. Απλα εχουμε περασει πολλα και φοβομαστε το ισκιο μας. Εδω απο την Ρ5Β* (965) που πηγα σε Ρ5W* (975) και ουτε φορματ, ουτε τιποτα σε vista** + XP** και μιλαμε για αλλο chipset & southbridge.

Νταξει αν χρειαζοταν θα το πατουσα το φορματακι, αλλα 3 μηνες μετα δεν εχει κανει κιχ το συστημα οποτε το τραιναρω.

* Original τις εχω παρει παιδια τις μητρικες!

** Κι αυτα original τα εχω παρει!

ελα ρε , ωραιος

:D

Αυτό το GPU-Z ανάθεμα κι αν μου έχει παίξει μία φορά, 3 setups έχω αλλάξει αυτό δεν γουστάρει :p

Παιδια, τελικα τι παιζει με το νεο και το παλιο ΙΝΚΑ? Κατι ειδα μερικες σελιδες πριν αλλα δεν ενοιωCα. Τεσπα, το τηλεφωνο επικοινωνιας ποιο ειναι? :p

Το 11721 ισχυει?

http://www.mydigitallife.info/2007/11/11/download-windows-vista-sp1-beta-rc-build-600117036-v652-via-webupdater/el/

Οδηγίες για εγκατάσταση του Vista SP1 απο μηχανή μεταφρασης στα Ελληνικά, δεν μπορώ να κρατηθώ λεμε απο το γέλιο!!!!

3. Διορθώστε τον κρότο στο αρχείο sp1_rc_17036_v652_web_updater.cmd και χτυπήστε σε Ρuν ως Administrator.

4. Κούτσουρο μακριά από vista το σύστημα και έπειτα κούτσουρο πάλι.

5. Ανοικτή αναπροσαρμογή και έλεγχος παραθύρων για τις αναπροσαρμογές.

Εγκαταστήστε την αναπροσαρμογή για vista παραθύρων (KB935509) - v1.005, και ξαναφύγετε το σύστημα.

LOL!! Προσέξτε ειδικά το 4 γιατι αν δεν κάνετε κουτσουρο μακρια απο βιστα και επειτα κουτσουρο παλι θα έχετε σοβαρό πρόβλημα με το τζάκι σας.. AXXAXAXAXAXAXAXAXA

Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 01:59]

Οχι δεν είμαι τρελός... ξέχασα το λίνκ...

http://www.metacafe.com/watch/974594/nick_vujicic_no_arms_no_legs_no_worries_part_1_of_3/

"Cigarettes.... " πολυ γελιο λέμε....και οσο σκέφτομαι οτι συνήθως μου φευγει το τηλέφωνο απο το αυτι.... :hehe:

Δεν μπορώ να καταλάβω ρε γμτ...

Όταν λένε αυτοί βεντούζα απο δώ...βεντούζα απο κεί...δεν τους λέει κανείς τπτ...

Γιατί όταν λέμε εμείς κάτι τέτοιο γίνεται πανικός?

Και αρχίζουν τα κομπλεξ...αρχίζουν οι ιστορίες...

Ώχου ρε γμτ...βαρετό έχει καταντήσει...

Καλύτερα να μην μιλιόμαστε καθόλου....καλύτερα θα είναι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.