Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Χθες, στις 23:05]

btw

Αν κανένας έχει καμιά ιδέα για αυτό εδώ(http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=641764#post641764) ας την ρήξει γραπτώς.

Είναι πράγματι OMAP 2420 της Texas Instruments

model : Nokia N95-1

type : RM-159

processor type : TI OMAP 2420

architecture : ARM-11

frequency : 330 MHz

model : Nokia N95-5

type : RM-245

model : Nokia N95-2 (8GB)

type : RM-320

Ψάχνεις κάτι διαφορετικό, γιατί πιθανώς να μην κατάλαβα ;

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από daemon13 [Σήμερα, στις 02:15]

ρε σεις ποια είναι η ιστορία του thelab.gr????

(ξέρετε... από ποιους φτιάχτηκε,ποτε κλπ κλπ...)

Αααχ ωραιες εποχες... Ημασταν ολοι μια παρεα κλπ κλπ :p

κατι για τις ειδήσεις

heroes σύντομα κοντά σας

και

πως να ξοδέψετε το δώρο αυτών των Χριστουγέννων των επόμενων και των επομένων κτλπ δηλαδη 3-way SLI

καμιά politically correct λέξη για τα "Ελγίνεια", δεν υπάρχει;

το "Greece" δε μας άρεσε και το κάναμε "Hellas", άλλα οι ραγιάδες ακόμα τον όρο "Ελγίνεια" χρησιμοποιούμε.

Πελατης : Κολτσιδας στη Λαρισα..

Εγω : μαλιστα , μικρο ονομα γνωριζουμε ; Διευθυνση ξερουμε ;

Πελατης : Κυριε μου αν τα γνωριζα αυτα δε θα σας επαιρνα τηλεφωνο..

Ποσο ηλιθιος μπορει να γινει ο κοσμος ; Πειτε μου...Βεβαια τσακωθηκαμε και σιγα μην εδωσα τηλεφωνο..Αφηστε και το αλλο..υπηρχαν καμια 50αρια κολτσιδας

Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 09:17]

Πελατης : Κολτσιδας στη Λαρισα..

Εγω : μαλιστα , μικρο ονομα γνωριζουμε ; Διευθυνση ξερουμε ;

Πελατης : Κυριε μου αν τα γνωριζα αυτα δε θα σας επαιρνα τηλεφωνο..

Ποσο ηλιθιος μπορει να γινει ο κοσμος ; Πειτε μου...Βεβαια τσακωθηκαμε και σιγα μην εδωσα τηλεφωνο..Αφηστε και το αλλο..υπηρχαν καμια 50αρια κολτσιδας

που να δεις εμενα,πουμειχε παρει μια και μουλεγε για τη γειτονισσα της,πουχει καιρο να δωσει σημεια ζωης και ηθελε σωνει και καλα να την παρω εγω τηλεφωνο για να δω οτι ειναι καλα...(στο 11888 του ΟΤΕ λεμε)

Αρχική απάντηση από Chessman

Είναι πράγματι OMAP 2420 της Texas Instruments

model : Nokia N95-1

type : RM-159

model : Nokia N95-5

type : RM-245

model : Nokia N95-2 (8GB)

type : RM-320

Ψάχνεις κάτι διαφορετικό, γιατί πιθανώς να μην κατάλαβα ;

Θενξ m8 :)

Αυτό ακριβώς έψαχνα :)

Αν και έχω την απορία το άλλο το chipaki της ST με την ΑRM τεχνολογία σε τι χρειάζεται.....:hmm:

Τόσο plug&PLay moboίτσα καιρό είχα να δουλέψω. Τα έχωσα όλα πάνω με τη μία και αυτή bootαρε σαν να μη συμβαίνεται τπτ... Πραγματικά απίστευτη.

22350648po7.th.jpg

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Μια ταινία που τελείωσε μόλις τώρα στην ΝΕΤ με τον Σταλόνε πώς λέγεται ρε παιδιά?

Κωμωδία ήταν.

www.in.gt/tv :p

Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 11:55]

Τόσο plug&PLay moboίτσα καιρό είχα να δουλέψω. Τα έχωσα όλα πάνω με τη μία και αυτή bootαρε σαν να μη συμβαίνεται τπτ... Πραγματικά απίστευτη.

22350648po7.th.jpg

Σωπα ρε... Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα πιστευω. Απλα εχουμε περασει πολλα και φοβομαστε το ισκιο μας. Εδω απο την Ρ5Β* (965) που πηγα σε Ρ5W* (975) και ουτε φορματ, ουτε τιποτα σε vista** + XP** και μιλαμε για αλλο chipset & southbridge.

Νταξει αν χρειαζοταν θα το πατουσα το φορματακι, αλλα 3 μηνες μετα δεν εχει κανει κιχ το συστημα οποτε το τραιναρω.

* Original τις εχω παρει παιδια τις μητρικες!

** Κι αυτα original τα εχω παρει!

Αρχική απάντηση από jpavly

www.in.gt/tv :p

Μωρή παπαρούμπα...

http://www.in.gr/tv/results.asp?dtmDate=2007-12-12&lngChannelID=261&lngShowTypeID=-2

Βλέπεις να λέει?

Υποτίθεται είχαν απεργία.

Αλλά επειδή είμαι μάγκας :p

Τράβηξα εδώ.

http://tvradio.ert.gr/tv/search.asp?mode=0

Και προς εκπληξή μου το είχε.

ΠΕΜΠΤΗ 13/12/2007 01:00 ΤΑΙΝΙΕΣ / Κωμική

ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ (1991)

Διάρκεια: 105'

Παραγωγή:ΗΠΑ

Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Ορνέλα Μούτι, Κερκ Ντάγκλας,Τζόι Τραβόλτα,Βίνσεντ Σπάνο

Σκηνοθέτης: Τζον Λάντις

http://www.imdb.com/title/tt0102603/

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 12:08]

Σωπα ρε... Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα πιστευω. Απλα εχουμε περασει πολλα και φοβομαστε το ισκιο μας. Εδω απο την Ρ5Β* (965) που πηγα σε Ρ5W* (975) και ουτε φορματ, ουτε τιποτα σε vista** + XP** και μιλαμε για αλλο chipset & southbridge.

Νταξει αν χρειαζοταν θα το πατουσα το φορματακι, αλλα 3 μηνες μετα δεν εχει κανει κιχ το συστημα οποτε το τραιναρω.

Φιλαράκι δεν ξέρω τι λές αλλά εγώ έβαλα πάνω 6 δίσκους με τη μία και οι 2 μόνο ηταν σε raid.

Σε πληροφορώ οτι δεν έχει "μόνο" τα 2 (μαυρα) non-raid sata ports όπως η asus και παίξανε όλα με το πρώτο boot.

Βρήκε τους raid δίσκους και τους non-raid μόνο του και έχω και 4 ports πραγματικά για non raid χρήση. Αν με εννοείς...

Χρειάστικα drivers μόνο για το lan.

Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 12:21]

Φιλαράκι δεν ξέρω τι λές αλλά εγώ έβαλα πάνω 6 δίσκους με τη μία και οι 2 μόνο ηταν σε raid.

Σε πληροφορώ οτι δεν έχει "μόνο" τα 2 (μαυρα) non-raid sata ports όπως η asus και παίξανε όλα με το πρώτο boot.

Βρήκε τους raid δίσκους και τους non-raid μόνο του και έχω και 4 ports πραγματικά για non raid χρήση. Αν με εννοείς...

Χρειάστικα drivers μόνο για το lan.

Χμμ εγω δεν παιζει με raid οποτε για μενα ειναι λιγο πιο απλα τα πραγματα.

Την προηγουμενη εβδομαδα βρεθηκε το κορμι του Δημητρη Κωτσινα. Του μοναδικου που δεν ειχαν βρει απο το ατυχημα στον Λουσιο ποταμο. Η κηδεια σε 30λεπτα :(

Αρχική απάντηση από SLN

Ερώτηση τώρα... άντε, τα Windows να παν στα κομμάτια. Τη mobo πώς μπορείς να μη την πάρεις... original????? :boxed::p

Αρχική απάντηση από geogeoland [Σήμερα, στις 14:51]

Ερώτηση τώρα... άντε, τα Windows να παν στα κομμάτια. Τη mobo πώς μπορείς να μη την πάρεις... original????? :boxed::p

Κι εγω την ιδια απορια ειχα... αλλα τελικα γινεται! Οποτε φυλαμε τα ρουχα μας απο δω και στο εξης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.