Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αν αξιωθώ ποτέ και φτιάξω δικό μου σπίτι θα προσπαθήσω να το κάνω όσο πιο οικολογικό γίνεται.Να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή αυτοδυναμία σε ενέργεια επίσης.Οι δικοί μου θέλουν σιγά σιγά να ανακατασκευάσουν το σπίτι τώρα.Σκέφτομαι να τους ψήσω για κανένα κάτοπτρο.

deninho, θα φάμε μεγάλη φόλα σε μερικά χρόνια φοβάμαι.Έλληνες αγοράζουν μεγάλες εκτάσεις σε πρόσφορες περιοχές, μπαίνουν σε επιδοτούμενα προγράμματα για εναλλακτικές μορφές ενέργειας και στο καπάκι τα πουλάνε σε Γερμανούς και Γάλλους.Έτσι είναι, εμείς θέλουμε το άμεσο κέρδος.Εδώ και τώρα να τυλώσουμε την πείνα μας.Το μέλλον δεν το υπολογίζουμε καθόλου.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ποιά η διαφορά του ΙΝΚΑ από το Νέο ΙΝΚΑ

Το ίδιο ρώτησε και μία Mary εδώ αλλά απάντηση δεν :p

Edit: μούφα το Νέο ΙΝΚΑ http://www.inka.gr/EETT_427-037_22-3-07.pdf τους έκαναν καταγγελία για αυτό είναι σε wordpress.com.

@Τσάκονας: Αν δε σου δίνουν και επιχορήγηση από την ΕΕ δεν είναι ότι πιο εύκολο να βάλεις ΑΠΕ... δυστυχώς. Το καλοκαίρι έψαχνα να βρω τι, που, πως κλπ, αλλά στο τέλος έμαθα από τον θείο μου, που είναι στη νομαρχία στην Κεφαλονιά, ότι εμείς δεν συμπεριλαμβανόμαστε στις επιδοτούμενες περιοχές... :TD:

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 12:47]

Και τι θα γίνει αν κατεβάσουν όλοι τον γενικό για 15 λεπτά; Να μου πεις να ανοίγαν όλοι το θερμοσίφωνο την ίδια στιγμή, να έχει ενδιαφέρον, σπίθες πυροτεχνήματα κλπ...

Εγώ θέλω να δω τί θα γίνει όταν ανεβάσουν όλοι μαζί τον γενικό...Θα το αντέξει το δίκτυο της ΔΕΗ;:nuke:

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 12:47]

Και τι θα γίνει αν κατεβάσουν όλοι τον γενικό για 15 λεπτά; Να μου πεις να ανοίγαν όλοι το θερμοσίφωνο την ίδια στιγμή, να έχει ενδιαφέρον, σπίθες πυροτεχνήματα κλπ...

Αρχική απάντηση από .38-.45 [08-12-2007 21:47]

αν δε γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες στο χρονικό διάστημα που είναι διαθέσιμο, η απομάκρυνση μεγάλων καταναλωτών από το δίκτυο μπορεί να το ρίξει.

Επειδή κάπου το έχω χάσει..

Είχα ξεκοιλιάσει το Ν95 και προσπαθούσα να μάθω τι μάρκα επεξεργαστή έχει...

Μόνο 2 στοιχεία είχα...

Αρχιτεκτονική ARM11 και ότι είναι στα ~330ΜΗz

Αφού έψαχνα...και ξανα έψαχνα...

Βλέποντας αυτά

omapyj6.jpg

omap2zc9.jpg

Κατέληξα ότι είναι και τα 2 chip της Texas Instruments αλλα το μεγάλο re-branded

Μετά σκάει το μάτι μου εδώ

starmml4.jpg

Και ότι είχα αρχίσει να βγάζω συμπέρασμα για τον ΟΜΑΡ-2420....μου τα χάλασε πάλι...

Με τα part numbers δεν βρήκα τπτ στο google....

Αρχική απάντηση από spresv

ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας

Ανοιξτε και δειτε με παρα παρα πολλη προσοχη. Δεν συνισταται αν τρωτε ή ξεκινατε τη μερα σας.

Ρε φίλε... Ποιά μέρα και ποιό φαγητό???? Αυτό είναι για πολύ messy χειρούργο (αντέχει δηλαδή τέτοιου είδους θεάματα), που έχει φάει φριγανίτσα και είναι λίγο αλλού...

Πο...

μετά απο εκείνη με το λεωφορείο και την κοπέλα... πο... δε συνέχισα... δηλαδή... :nuke: :nuke: :nuke: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: !!!!!

Τoo much!

Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 00:39]

ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας.

Ανοιξτε και δειτε με παρα παρα πολλη προσοχη. Δεν συνισταται αν τρωτε ή ξεκινατε τη μερα σας.

Μηπως θα ήταν καλύτερο να μας έλεγες να το ανοιξουμε μόνο αν εχουμε κάνει μαθηματα ανατομίας, νεκροτομίας κτλ... τελειως ΩΜΕΣ φωτογραφίες ρε bro... :flower:

Παιδες μην λετε οτι δεν σας το πα. Ειναι μια ευκαιρια για οσους την βλεπουν ιπποτες της ασφαλτου, να νοιωσουν λιγο τι γινεται αμα πεσουν απ' το αλογο.

Εγω παντως δεν καταφερα να δω ουτε την πρωτη...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.