Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Δεν έχω πρόβλημα με το σκορ, μπράβο στα παιδιά που νίκησαν.. με την καφρίλα που επικρατεί στο αθλητικό ραδιόφωνο, και με την καφρίλα που θα συναντήσουμε αύριο στις εφημερίδες έχω.

ε μη δινεις σημασια...

Εγω γιαυτο εχω παψει να ασχολουμαι με το "κοινο" αθλημα...

αποφευγω τσακωμους λογομαχιες βρισιδια παρεξηγησεις ξυλο αιμα βια....ολα τα καλα :p

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

μαλλον αναφερεσαι σε μενα. το να κανεις ενα λαθος δεν σημαινει οτι δεν ξερεις να γραφεις ή να μιλας.

αν σε ενοχλει ο τροπος που γραφω μην διαβαζεις τα ποστ μου.

Ti λε βρε magicman ...

Oυδεμια σχεση ...

Ετυχε να δω ενα ποστ καπου...αλλο πραμα.Μονο το "και" και καποια αρθρα ηταν σωστα.

Καλυτερα να το εβλεπα σε greeklish εκεινο.

καλημερα στο πληθος...

Στη δουλεια πρωι πρωι...Απεργια ολα σημερα και θα μας βγει ο κ*λος

Kαλημέρες & κάτι ασχετο , στο Crysis στο νεκτροταφείο εκει που πολεμάς με αλλους 3 που φοράνε ιδια στολή με τον χαρακτήρα , τους σκοτώνω αλλα δεν δινει το οκ να προσγειωθει το ελικόπτερο.. Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ? [διαιρέτη , ρευμα στις μνήμες ? :p ]

ρε παιδιά, προσπαθώ να στείλω ένα ζιπαρισμενο αρχείο με το gmail , και δεν στέλνει, ούτε βγάζει κάνα σφάλμα, απλά κοκκινίζει η διεύθυνση πάνω δλδ το www.mail.google.com

Καλημέρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες :D :D

(μετά από πολύυυυ καιρό κοιμήθηκα πάνω από 5 ώρες, εξ ου και η χαρά)

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 12:01]

ακριβώς αυτό. σήμερα και γω ευχαριστήθηκα ύπνο :D :D

Μόλις μου ήρθε αυτό απο το ΙΝΚΑ.

Κατεβάστε το γενικό για 15 λεπτά ...στις 15 Δεκεμβρίου 2007

.

ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ

15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 TO ΜΕΣΗΜΕΡΙ,

ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Από το νέο ΙΝΚΑ

http://newinka.wordpress.com/

Αρχική απάντηση από SirDiman

Μόλις μου ήρθε αυτό απο το ΙΝΚΑ.

Κατεβάστε το γενικό για 15 λεπτά ...στις 15 Δεκεμβρίου 2007

.

ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ

15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 TO ΜΕΣΗΜΕΡΙ,

ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

Από το νέο ΙΝΚΑ

http://newinka.wordpress.com/

Και τι θα γίνει αν κατεβάσουν όλοι τον γενικό για 15 λεπτά; Να μου πεις να ανοίγαν όλοι το θερμοσίφωνο την ίδια στιγμή, να έχει ενδιαφέρον, σπίθες πυροτεχνήματα κλπ...

Αρχική απάντηση από deninho

Και γω ρε παιδιά! 3 βράδυα συνεχόμενα κοιμόμουνα 5 με 5.30 και ξυπνούσα 7.30.

Στανιάραμε λίγο.....

Βασικά, αν θέλουν να κάνουν κακό στη ΔΕΗ ας μαζέψουν, οι χιλιάδες αυτοί bloggers, λεφτά, να πάρουν και καμιά επιχορήγηση από την ΕΕ, και να στήσουν καμιά ιδιωτική εταιρία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ. Εκεί είναι που θα τσούξει τη ΔΕΗ. Αλλά αυτό θέλει λεφτά και να ασχοληθείς σοβαρά, οπότε "που να μπλέκεις τώρα, και να σηκώνεσαι από την καρέκλα του υπολογιστή?" Όλα τα άλλα είναι απλώς για να λέμε ότι κάτι κάνουμε ;)

*Για να προλάβω κάποιους, που μπορεί να πουν "εσύ τι κάνεις?"... Είχα πρόθεση να ασχοληθώ με το θέμα στην Κεφαλονιά, αλλά τα έξυπνα κεφάλια μας δεν έχουν επιχορηγήσεις για τέτοιες εταιρίες στην Περιφέρια Ιονίων Νήσων...

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 11:01]

Βασικά, αν θέλουν να κάνουν κακό στη ΔΕΗ ας μαζέψουν, οι χιλιάδες αυτοί bloggers, λεφτά, να πάρουν και καμιά επιχορήγηση από την ΕΕ, και να στήσουν καμιά ιδιωτική εταιρία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ. Εκεί είναι που θα τσούξει τη ΔΕΗ. Αλλά αυτό θέλει λεφτά και να ασχοληθείς σοβαρά, οπότε "που να μπλέκεις τώρα, και να σηκώνεσαι από την καρέκλα του υπολογιστή?" Όλα τα άλλα είναι απλώς για να λέμε ότι κάτι κάνουμε ;)

*Για να προλάβω κάποιους, που μπορεί να πουν "εσύ τι κάνεις?"... Είχα πρόθεση να ασχοληθώ με το θέμα στην Κεφαλονιά, αλλά τα έξυπνα κεφάλια μας δεν έχουν επιχορηγήσεις για τέτοιες εταιρίες στην Περιφέρια Ιονίων Νήσων...

χμμ...πληροφοριακα για οσους φτιαχνουν νεο σπιτι/εξοχικο,φιλος εχει εξοχικο χωρις παροχη ρευματος απο ΔΕΗ...εχει μονο ανεμμογεννητριες κ μπαταριες..και δεν ειναι τοσο φρικτο και δυσκολο οσο ακουγεται...υπαρχει προοπτικη αποσβεσης..απλα για οσους χρησιμοποιουν ευαισθητες συσκευες θα χρειαστει σταθεροποιηση και για οσους χρησιμοποιουν συσκευες με επαγωγικο φορτιο (χονδρικα οτι εχει μοτερ) θελουν μεγαλυτερα αποθεματα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.