Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Μολις γυρισα απο τον γαμο που δεν ηθελα να παω...

......Αλλα που ευτυχως .... πηγα... εστω και αργοπορημένος :hehe: :hehe:

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Τελικα γι αυτο λενε οτι ολα ειναι σχετικά...

"Να καταληγεις να εισαι 15λεπτα υπο καταρακτώδη βροχη και ειλικρινα ουτε που να σε νοιαζει οτι εχεις γινει παπι μεχρι και στις καλτσες... " = priceless

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 04:52]

καμια νυφη underground ειχε?:hehe:

Μπα...ολες του ΠΑ.ΠΕΙ ηταν και απο ναυτιλιακες....ξερεις Louis Vuitton, Tods και ιστοριες.... :hehe:

ΠΑ.ΠΕΙ = ΠΑνεπιστημιο ΠΕΙραια

ε μα ναι το γνωστο σεναριο...το αγαπημενο μου στυλακι..ερεε στριμωγμα που τους χρειαζετε σε καμια αποθηκη...:hehe:

Γι αυτό τον πάω τον ΟΤΕ...

Μπορεί να πληρώνω τα 8mbit σαν τα "εως 20" των άλλων, αλλα αυτο που πληρώνω το παίρνω και με το παραπάνω...

post-4482-1416073300,0864_thumb.gif

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 05:02]

ε μα ναι το γνωστο σεναριο...το αγαπημενο μου στυλακι..ερεε στριμωγμα που τους χρειαζετε σε καμια αποθηκη...:hehe:

ΚΟΛΛΗΤΑ σου λεω ρε.... :hehe:

@LevelOne

Ποσο πληρωνεις δηλαδη για τα 8mbit?

πολλα οπως και γω με την καθαροτατη 4αρα...αλλα εχει και ησυχη την κεφαλα του...

39,50 Ευρώ...

Και αυτό παίρνω...

210264116.png

Και πάλι είναι ουτοπικό το νούμερο... φίλος με 2play που του συγχρονίζει στα 12.000κάτι, στο ίδιο τεστ έχει 5.549dl/412up

Μου κάναν προσφορά λόγω αναβάθμισης... και επειδή ήμουν καιρό στα 2mbps με.. 45 ευρώ το μήνα (το είχα κάνει το πακέτο οταν είχε πρωτοβγεί)

Anyway... καληνύχτα (καλημέρα) παιδάκια...

Sleep tight, and don't let 'em bed bugs bit :hehe:

Παιδιά μην τα κοιτάτε και πολυ αυτά...

Το καλύτερο τεστ της γραμμής είναι πρωινές ώρες απο ftp.ntua.gr ή απο microsoft για το download.

Για το upload απο τορρεντ :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.