Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

καλημερα, ξερει κανεις κανα site που να δειχνει την πορεια του Linux, κανω μια ιστορικη αναδρομη.

οτι εχω βρει λεει τοτε ξεκινησε το λινουξ απο τον τορβαλτς κτλ. δλδ ψαχνω κατι που να λεει τοτε βγηκε αυτο, τοτε κυκλοφορησε το αλλο...

το πηρες ζεστα το θεμα:p

θαρθεις multirama?

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 13:24]

To google ειναι φίλος μας:p

http://www.netneurotic.de/mac/unix/images/UNIX.png

http://www.cyberciti.biz/tips/wp-content/uploads/2007/06/44218-linuxdistrotimeline-7.2.png

το δευτερο τα σπαει! thnks! :T:

@def ναι ρε θα ειμαι!

θελώ να γινει καλη η εργασια ρε, και οτι βρισκω το επαληθευω, ψαχνω extra πραγματα, μην μας πιασουν και αδιαβαστους. ;)

Ηθελα να ηξερα γιατι οι γάμοι δεν γίνονται πρωί ή εστω μεσημέρι ωστε να εχεις και ελευθερο χρονο μετα....... Δεν φτάνει που πρεπει να πας, πρεπει να αφιερώσεις και μια μέρα... :p:D

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 14:18]

Αν γινόταν πρωϊ μετά το γλέντι θα κράταγε μέχρι το βράδυ, οπότε σίγουρα θα έχανες μια μέρα.

χμ.... πρεπει να αρχίσουν να γινονται γάμοι σε συσκευασία βαπτισης τότε...το πρωι, με λιγους καλεσμένους και με ενα τυπικο τραπέζι των 3ωρων...

φαινεται πολυ οτι βαριέμαι να πάω ε? :hehe:

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 14:28]

χμ.... πρεπει να αρχίσουν να γινονται γάμοι σε συσκευασία βαπτισης τότε...το πρωι, με λιγους καλεσμένους και με ενα τυπικο τραπέζι των 3ωρων...

φαινεται πολυ οτι βαριέμαι να πάω ε? :hehe:

πανε μονο στο γλεντι-φαι! :p

Αρχική απάντηση από perp

Ηθελα να ηξερα γιατι οι γάμοι δεν γίνονται πρωί ή εστω μεσημέρι ωστε να εχεις και ελευθερο χρονο μετα....... Δεν φτάνει που πρεπει να πας, πρεπει να αφιερώσεις και μια μέρα... :p:D

κανονικα το πιο σωστο θα ταν afterhours κατι πιο πρωτοτυπο ρε παιδι μου..δεν εχουν βαρεθει...τα ιδια και τα ιδια

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 16:11]

κανονικα το πιο σωστο θα ταν afterhours κατι πιο πρωτοτυπο ρε παιδι μου..δεν εχουν βαρεθει...τα ιδια και τα ιδια

Το πιο σωστο θα ήταν να γινοταν πολιτικος γάμος και μεσα σε 2ώρες θα ειχαμε ξεμπερδεψει ολοι.... και αν θελανε τραπεζι... αντε κανα finger food σε κανα μαγαζί τυπου ΕΝ ΠΛΩ... μπαμ μπαμ :hehe:

και οχι τιποτα αλλο εχω και φοβερο hangover απο χτες...αντε παλι σημερα ξανα μανα τα ιδια... :p

@ΑΝ7

Αντε ακομααααααααα ???????

Αρχική απάντηση από GoMaR [Χθες, στις 09:53]

καλημερες παιδες...

Τι ωραια που ειναι η δουλεια..Θα μου φερουν για εκπαιδευση ενα 19χρονο ξανθο με γαλανα ματια..Το εκπαιδευσα και χθες..Πωπω..ερωτευθηκα :inlove:

και χθες ,και σημερα εκπαιδευση απλως σημερα ειχε και εξοδο για καφε το προγραμμα....

αχ :inlove:

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 21:23]

Yπάρχει κάτι πιο σπαστικό από τις κλισέ ατάκες;

Ναι. Tα χιλιοειπωμένα σκωπτικά αστεία για σωματικές ιδιαιτερότητες .

Βλακείες για ψηλό, κοντό, χοντρό, καράφλα, μαλλιαρό , γυαλάκια κλπ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.