def Δεκέμβριος 6, 2007 #32882 Δεκέμβριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Yπάρχουν και ελικόπτερα.. ελικοπτερα,ΜΠΛΙΑΧ:tongue: ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗ
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 6, 2007 #32883 Δεκέμβριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από def αντε με το καλο Ακη Ευχαριστώ Λευτέρη Τετάρτη με Πέμπτη λογικά θα είναι ready
Tsakonas Δεκέμβριος 6, 2007 #32884 Δεκέμβριος 6, 2007 edit: Μπορεί κάποιο παιδάκι να μου εξηγήσει τι είναι το ERP σε απλά ελληνικά? αμα στο ζητησε κοπελα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ! http://en.wikipedia.org/wiki/Erotic_Role-playing :hehe: εδιτ:χμμμμ...μην τρομοκρατηθεις απαραιτητα...εγω ειδα αυτα που ηταν γραμμενα κατω και μου ηρθε καπως...αν δεν εχει αυτα μεσα μπορει και ναναι τπτ καλο :p
gbak Δεκέμβριος 6, 2007 #32885 Δεκέμβριος 6, 2007 παιλοτ το κακο με τα ελικοπτερα ειναι..ετσι και σου κατσει μια στραβη...πεφτει σαν σκατο...δεν εχεις καμια ελπιδα...ουτε εγω τα παω...ασε που ειναι και αργα
deninho Δεκέμβριος 6, 2007 #32886 Δεκέμβριος 6, 2007 lol ρε Tsakona Αν και κοπέλα μου το είπε, μου ξεκαθάρισε ότι έχει σχέση με οργάνωση επιχειρήσεων κλπ Αλλά δεν κατάλαβα πολλά
cptkoulis Δεκέμβριος 6, 2007 #32887 Δεκέμβριος 6, 2007 ERP= εφαρμογη τιμολογησης και διαχειρισης αποθηκης με 2 λεξεις
GoMaR Δεκέμβριος 7, 2007 #32888 Δεκέμβριος 7, 2007 καλημερες παιδες... Τι ωραια που ειναι η δουλεια..Θα μου φερουν για εκπαιδευση ενα 19χρονο ξανθο με γαλανα ματια..Το εκπαιδευσα και χθες..Πωπω..ερωτευθηκα
Hohenstaufen Δεκέμβριος 7, 2007 #32889 Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 09:53] καλημερες παιδες... Τι ωραια που ειναι η δουλεια..Θα μου φερουν για εκπαιδευση ενα 19χρονο ξανθο με γαλανα ματια..Το εκπαιδευσα και χθες..Πωπω..ερωτευθηκα Τι δουλειά κάνεις ρα? Πιπινο-εκπαιδευτής? 'Η αυτή έιναι δουλειά του φράγμα? :hehe:
greekfragma Δεκέμβριος 7, 2007 #32890 Δεκέμβριος 7, 2007 καλημερα....οντως ειναι ωραια μερα για εκπαιδευση
SLN Δεκέμβριος 7, 2007 #32891 Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 10:43] καλημερα....οντως ειναι ωραια μερα για εκπαιδευση E ναι η Παρασκευη παντα ειναι καλη για εκπαιδευση... Εχεις την καβατζα του Σ/Κ απο διπλα για την μετ-εκπαιδευση.
deninho Δεκέμβριος 7, 2007 #32892 Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από cptkoulis ERP= εφαρμογη τιμολογησης και διαχειρισης αποθηκης με 2 λεξεις thanx mate Καλημέρες παίδες... Έπρεπε να είχα φύγει για σχολή πριν από 75 λεπτά... Κάτι μου λέει ότι πάλι έχασα μία ώρα μάθημα (Είν'απαλό το κρεβάτι, αφήστε με να κοιμηθώ, στον ύπνο μου βλέπω ένα κόσμο χωρίς ξυπνητήρια, φανταστικό )
gbak Δεκέμβριος 7, 2007 #32893 Δεκέμβριος 7, 2007 Gomarπαιδο..που να σουνα οταν εκπαιδευα 50 κομματια στα σωστικα στην aegean...και μου χαν ερθει ολα με 8ποντο τακουνι και φουστακια...για να πηδηξουν απο την τσουληθρα....αντε γεια το σκηνικο....ωραια μωρα αλλα χαζα Αρχική απάντηση από SLN E ναι η Παρασκευη παντα ειναι καλη για εκπαιδευση... Εχεις την καβατζα του Σ/Κ απο διπλα για την μετ-εκπαιδευση. καλο..χαχα
Athens2004 Δεκέμβριος 7, 2007 #32894 Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 12:36] Gomarπαιδο..που να σουνα οταν εκπαιδευα 50 κομματια στα σωστικα στην aegean...και μου χαν ερθει ολα με 8ποντο τακουνι και φουστακια...για να πηδηξουν απο την τσουληθρα....αντε γεια το σκηνικο....ωραια μωρα αλλα χαζα καλο..χαχα Να τις ξαναφωνάξεις όλες για επιστρατευση , να τις........... φωτογραφήσεις και να ποσταρεις PIcs απο τις πιο ομορφες στο αντιστοιχο post her picz
JaguarOne Δεκέμβριος 7, 2007 #32895 Δεκέμβριος 7, 2007 παιδιά να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κανεις.... σήμερα τράκαρα με το αυτοκίνητο, (ευτυχώς δεν έπαθε κανείς τίποτε)στο ατύχημα τυπικά φταίω εγώ μιας και είχα στοπ. Εγώ σταμάτησα αλλά ορατότητα δεν είχα επείδη υπήρχαν οχήματα παρκαρισμένα πάνω στην γωνία και αναγκάστικα να προχωρήσω λίγο για μπορέσω να δώ, στην οποία κίνηση πέρασε αυτόκίνητο, την ακούμπησα και προκλήθηκε το ατύχημα. Ζημιά μεγάλη δεν έχω πάθει (μόνο λίγο ο προφυλακτήρας) αλλά θέλω ευθύνη να πάρουν τα οχήματα που εμποδίζανε. Τι μπορώ (αν μπορώ) να κάνω?
tassoss Δεκέμβριος 7, 2007 #32896 Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από JaguarOne [Σήμερα, στις 14:08] παιδιά να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κανεις.... σήμερα τράκαρα με το αυτοκίνητο, (ευτυχώς δεν έπαθε κανείς τίποτε)στο ατύχημα τυπικά φταίω εγώ μιας και είχα στοπ. Εγώ σταμάτησα αλλά ορατότητα δεν είχα επείδη υπήρχαν οχήματα παρκαρισμένα πάνω στην γωνία και αναγκάστικα να προχωρήσω λίγο για μπορέσω να δώ, στην οποία κίνηση πέρασε αυτόκίνητο, την ακούμπησα και προκλήθηκε το ατύχημα. Ζημιά μεγάλη δεν έχω πάθει (μόνο λίγο ο προφυλακτήρας) αλλά θέλω ευθύνη να πάρουν τα οχήματα που εμποδίζανε. Τι μπορώ (αν μπορώ) να κάνω? άμα τελειώσατε με φιλική τώρα πια τίποτα.νομίζω πως πρέπει να φωνάξεις τροχαία να καταγράψει συμβάν και συνθήκες (μαζί με οτιδήποτε εμποδίζει την ορατότητα σου) και από κει και πέρα αν έχεις και νομική κάλυψη με την ασφάλεια σου συνεχίζεις με αυτούς αν όχι βρίσκεις δικηγόρο.
perp Δεκέμβριος 7, 2007 #32897 Δεκέμβριος 7, 2007 @ GoMar + gbak Το αποτέλεσμα μετράει σε αυτες τις περιπτώσεις... Διαφορετικά ειναι σαν τις εμπειρίες των backstage boys στα καλλιστεία... Πολλα βλέπουν αλλα λιγα κάνουν
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 7, 2007 #32898 Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από JaguarOne παιδιά να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κανεις.... σήμερα τράκαρα με το αυτοκίνητο, (ευτυχώς δεν έπαθε κανείς τίποτε)στο ατύχημα τυπικά φταίω εγώ μιας και είχα στοπ. Εγώ σταμάτησα αλλά ορατότητα δεν είχα επείδη υπήρχαν οχήματα παρκαρισμένα πάνω στην γωνία και αναγκάστικα να προχωρήσω λίγο για μπορέσω να δώ, στην οποία κίνηση πέρασε αυτόκίνητο, την ακούμπησα και προκλήθηκε το ατύχημα. Ζημιά μεγάλη δεν έχω πάθει (μόνο λίγο ο προφυλακτήρας) αλλά θέλω ευθύνη να πάρουν τα οχήματα που εμποδίζανε. Τι μπορώ (αν μπορώ) να κάνω? Τράβηξες photo τα αυτοκίνητα?Να φαίνονται και καθαρα οι πινακίδες?Αν ναι...και το τραβήξεις στα δικαστήρια..ακόμα και να σε πληρώσουν γίνεται
perp Δεκέμβριος 7, 2007 #32899 Δεκέμβριος 7, 2007 Ρε παιδια άσχετο...αλλα απο χτες ΔΕΝ μου ερχεται καμια ειδοποίηση για νεες απαντήσεις στα threads που παρακολουθώ.... το email ειναι της forthnet... τι παιζει? (οι ρυθμισεις ειναι ΟΚ και στο lab και το email λειτουργει μια χαρα)
magicman Δεκέμβριος 7, 2007 #32900 Δεκέμβριος 7, 2007 την δευτερα εχω να δωσω μια εργασια για το λινουξ http://blog.josephhall.com/2006/11/tux-cookies.html σιγουρα το χω το 10αρι. :p :hehe:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.