Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

πάνω στο ζαπ - ζαπ έπεσα στο τηλεάστυ. είναι ένας τύπος που έχει ανοίξει μια σεντούκα και πάιζει φοβερά βιντεοκλίπ σε στύλ VH1 Classic. εχω κολλήσει.

Αντε να δούμε τι ώρα θα μας στείλει για νάνι....

Αρχική απάντηση από colt3003 [Σήμερα, στις 02:10]

πάνω στο ζαπ - ζαπ έπεσα στο τηλεάστυ. είναι ένας τύπος που έχει ανοίξει μια σεντούκα και πάιζει φοβερά βιντεοκλίπ σε στύλ VH1 Classic. εχω κολλήσει.

Αντε να δούμε τι ώρα θα μας στείλει για νάνι....

Ο "τυπος" που λες ειναι ο Θοδωρης Ρακιτζης.Ειναι μαλλον ο πιο παλιος VJ στην ελληνικη TV(απο τις εκπομπες του εχουν ξεκινησει ονοματα οπως Γ.Μαζωνακης ή Π.Ζηνα)

Ξερει πολλα πραγματα για τη μουσικη και τον σεβομαι γιατι κανει αυτη τη δουλεια απο μερακι,ασχετως αν δεν τρελαινομαι για αυτα που παιζει

Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 03:06]

Ο "τυπος" που λες ειναι ο Θοδωρης Ρακιτζης.Ειναι μαλλον ο πιο παλιος VJ στην ελληνικη TV(απο τις εκπομπες του εχουν ξεκινησει ονοματα οπως Γ.Μαζωνακης ή Π.Ζηνα)

Ξερει πολλα πραγματα για τη μουσικη και τον σεβομαι γιατι κανει αυτη τη δουλεια απο μερακι,ασχετως αν δεν τρελαινομαι για αυτα που παιζει

Εγω πάλι δεν τρελαίνομαι για αυτο που λεει... ωρες ωρες ξεφευγει πολυ στα μεσημεριανα... τι κανει ο ανθρωπος για να βγάλει το ψωμι του ξέρω και λέω...

Πριν μπλεξει με τα μεσημεριανα,εκανε πρωινη δουλεια για 600Ε max.Κι ετσι ετυχε να τον γνωρισω κι ηταν πολυ ενταξει τυπος.

Στα μεσημεριανα πρεπει με καποιο τροπο να δικαιολογησει αυτα που παιρνει,οποτε λεει οτι να'ναι

Αρχική απάντηση από ReaperX

Mπα..Απλά πλέον θα αντικατασταθεί με την HC που έχει true color και μάλλον δεν υπάρχει απόθεμα ακόμα..

Αφού ίδια ανάλυση έχουν...:p

για ριξε κανα λινκ βρε φιλος...μην με αφηνεις ετσι...:D

Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 03:17]

Πριν μπλεξει με τα μεσημεριανα,εκανε πρωινη δουλεια για 600Ε max.Κι ετσι ετυχε να τον γνωρισω κι ηταν πολυ ενταξει τυπος.

Στα μεσημεριανα πρεπει με καποιο τροπο να δικαιολογησει αυτα που παιρνει,οποτε λεει οτι να'ναι

Ε καπως έτσι καταλήγουν οι περισσότεροι... δυστυχως στην Ελλάδα οι καλοι δεν πάνε μπροστά..... πχ βαλανε και μια modela απο οτι πηρε το ματι μου να παρουσιάζει το MEGA STAR απο οτι ειδα... το οτι να ναι εχουν γινει ολα....

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 03:18]

για ριξε κανα λινκ βρε φιλος...μην με αφηνεις ετσι...:D

μηπως εναλλακτικα ειναι καλυτερο να σου βρισκαμε τα δρομολογια για το Αγ. Ορος που ελεγες?:hehe:

Παίδες, έχει δει κανείς κανένα review για το LG KS 20? Νομίζω ότι ερωτεύθηκα :wub::p

PS Για το Αγ. Όρος, μην το κοροϊδεύετε.. ηρεμείς αφάνταστα εκεί :)

Πόσο μου αρέσουν τα Σαββατόβραδα........

7 T-Shirts + 7 CK underwears = 264.74 (AKA 19 το κομμάτι....)

sorry αλλα οι τιμες των κανονικών καταστημάτων ειναι απλησίαστες πια... :TD:

Ζητω το online shopping!!! :T::hehe:

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 04:12]

PS Για το Αγ. Όρος, μην το κοροϊδεύετε.. ηρεμείς αφάνταστα εκεί :)

Πλάκα κανω ρε.... Εννοειται οτι βρισκεις την υπερτατη ηρεμία που μας λειπει στις μέρες μας... το πως, που και γιατι τα εχω ψαξει.... την απόφαση δεν παίρνω... :D

Αρχική απάντηση από DarkSaga

on line shopping για ρούχα?

και πιθανό RMA πως αντιμετωπίζεται?

Mε τον παραδοσιακο τροπο..

Eσυ τα καις..τα πας πισω ..εκεινος τα δοκιμαζει επιτοπου ..και αν κρινει οτι χριζουν αλλαγης σου δινει αλλα.:hehe:

'μερες...

Ερώτηση:

Παραγγελνει κάποιος ένα pc σεταρισμενο απο το μαγαζί

και η 22αρα οθόνη με 7 pixel εγγυηση έχει ένα καμενο Pixel

δεν έχει δικαίωμα να την γυρίσει πίσω την πρωτη μέρα?

με την δικαιολογία ότι δεν τον καλυπτει το προιον?

'μερες...νο.2

@gbak

Mάλλον TV ψάχνεις και δεν το έχεις καταλάβει.... :p:D

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 09:20]

on line shopping για ρούχα?

και πιθανό RMA πως αντιμετωπίζεται?

Το πιο πιθανο προβλημα οταν ψωνίζεις ρουχα online ειναι το μέγεθος...αν αρχισεις να βγάζεις μεζουρες και τα σχετικά, εισαι σε καλο δρομο, ποσο λαθος να γινει πια? :hehe:

Τωρα για τα εσώρουχα...συνήθως τα ιδια παίρνω και σε νουμερο και σε σχεδιο οποτε μετα απο τόσες αγορες ξερεις τι περιμένει να ερθει... ο κωδικος δεν αλλάζει ;)

Τωρα αν κάτσουν ολα στραβα υπαρχει και το email αναλυτικής παραγγελίας και οι επιστροφές και refund...

Πάντως για καλο και για κακο... τσεκάρε και τις αγγελία στις πωλήσεις σε καμια βδομαδα... μπορει να βρεις πολυ ωραια κομματια σε τιμή ευκαιρίας..... :hehe: :hehe: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.