LevelOne Δεκέμβριος 1, 2007 #32681 Δεκέμβριος 1, 2007 Ανοιξε μια κονσόλα σαν administrator και δώσε "slmgr -rearm" χωρίς τα εισαγωγικά... Ανοιξε τον internet explorer ο οποίος ακομα και κλειδωμένα να είναι τα βίστα δουλεύει κανονικά.. Στο address bar βάλε c:\windows\system32\cmd.exe και θα σου ανοίξει ενα command prompt. Εκεί βάλε το slmgr -rearm και λογικά θα σου δώσει μια παράταση 30 ημερών μεχρι να βρεις μια λιγο πιο μονιμη λύση..
gbak Δεκέμβριος 1, 2007 #32682 Δεκέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από LevelOne Είναι θέμα drivers... Είχα την ίδια ακριβώς απορία οταν το έτρεξα..Αναμένεται να διορθωθεί, και όταν διορθωθεί με το καλό, έχω την εντύπωση πως θα πετάει στα x64... με τους 169.12 το τρεξα φιλαρακ....και ειλικρινα ηταν λες και μπουκωσε η ultra..η ετρεχα αλλη καρτα πανω....ξαναβαλα τα xp πανω...και βρηκα παλι τα παλια καλα μου φρειμς...βεβαια ισχυει και αυτο που λες καποια στιγμη θα γινει...
LevelOne Δεκέμβριος 1, 2007 #32683 Δεκέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από gbak με τους 169.12 το τρεξα φιλαρακ....και ειλικρινα ηταν λες και μπουκωσε η ultra..η ετρεχα αλλη καρτα πανω....ξαναβαλα τα xp πανω...και βρηκα παλι τα παλια καλα μου φρειμς...βεβαια ισχυει και αυτο που λες καποια στιγμη θα γινει... I know what you mean, και εγω ειχα απογοητευτεί πλήρως... ακριβως οπως το είπες.. σαν να το έτρεχα με αλλη κάρτα... Και με τους 163.75 καμία διαφορά...
gbak Δεκέμβριος 1, 2007 #32684 Δεκέμβριος 1, 2007 ρε σεις κατι ασχετο την 2407 την καταργησε η dell δεν την βλεπω στον καταλογο...??
Zarras Δεκέμβριος 1, 2007 #32685 Δεκέμβριος 1, 2007 level1 το κανα και:Error 0xC004F025Access denied. The requested action requires elevated privileges (<- lol)Δηλαδη πρεπει να ειμαι ο παπας της ρωμης για να το τρεξω?ενας απλος αντμιν δεν φτανει ?thanx anyway level1
LevelOne Δεκέμβριος 1, 2007 #32686 Δεκέμβριος 1, 2007 Τότε στο address bar γράψε σκέτο c:\windows\system32Θα σου ανοίξει ενας file explorer, ψάξε βρές την εντολή cmd.exe και δεξι κλικ -> Run As Administrator...Μετα τα κλασικά... slmgr -rearm μπλα μπλα
Zarras Δεκέμβριος 1, 2007 #32687 Δεκέμβριος 1, 2007 command completed, pls restart the system κανω restart, και παλι το ιδιο απλα τωρα μου βγαζει αντι για την εντολη "use computer with minimal fuctionality" λεει "buy serial No online" γαμωτ γαμωτ.... δε τη γλυτωνω thnx ξανα l1
LevelOne Δεκέμβριος 1, 2007 #32688 Δεκέμβριος 1, 2007 Κανενα πρόβλημα ρε μαν, σορρυ που δεν μπόρεσα να βοηθήσω... δούλεψε για μένα κάποτε..Υπομονη... σκέψου ολα τα προτερηματα ενος φρεσκοφορμαρισμένου συστήματος...
perp Δεκέμβριος 1, 2007 #32690 Δεκέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 17:20] ρε σεις κατι ασχετο την 2407 την καταργησε η dell δεν την βλεπω στον καταλογο...?? Σκεψου και την 27αρα ως εναλλακτικη που ειναι πιο μουρατη, ξεφευγει τελείως....
gbak Δεκέμβριος 1, 2007 #32691 Δεκέμβριος 1, 2007 θα στραβωθω ρε...αντε μετα θα χω αλλα πανυγηρια sli mobo...dual ultra και παει λεγοντας...μου φαινεται θα τον κλεισω τον pc και θα παω στο αγιο ορος για καμια βδομαδα να χαλαρωσω..
ΝTG Δεκέμβριος 1, 2007 #32693 Δεκέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από Zarras ΕΦΑΓΑ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΣΤΑ..... δε μπορω να μπω, 8ελουν λεει παλι activation... Τι σκτ, οταν εκανα στην αρχη το activation πριν 3μηνες ηταν οκ το serial ειναι 10000% valid. Εχω ολο μου το βιός εκει πανω Μηπως να ανοιξουμε ενα θρεντ με τιτλο "Πειτε μας τον πονο σας" ? ποιος ξαναστηνει παλι αυτο το διαολο? σκυλοβαριεμαι Aν θες συμπαρασταση ... το ιδιο πραμα εκανε και σε μενα ...αλλα με win2003. Ειδα και αποειδα ο ερ΄μος...καποιο απογευμα βρηκα κουραγιο να τα περασω απο πανω.
cptkoulis Δεκέμβριος 1, 2007 #32694 Δεκέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 15:59] Ρε σεις, εχει ακουσει κανεις αλλος την ιδεα οτι ο Αγ. Βασιλης ειναι διαφημιση της Coca cola?Δεν εννοω φυσικα το προσωπο το θρησκευτικο των 3 ιεραρχων, αλλα ολο το σκηνικο του χοντρου γερακου με την γενειαδα+κοκκινα ρουχα? Απ'οτι ξερω ο Αγ.Βασιλης φοραγε πρασινα πριν τον χρησιμοποιησει η Coca-Cola για διαφημιστικους λογουςBTW η σοφη κινεζικη παροιμια "μια εικονα αξιζει οσο χιλιες λεξεις" ειναι μαρκετινγκ τρικ της Kodak(αν θυμαμαι καλα) στις αρχες του 20ου αιωνα.Ποτε δεν ειχε ειπωθει αυτο,αλλα ηταν ενας ωραιος τροπος να προωθησουν τα προιοντα τους
LevelOne Δεκέμβριος 1, 2007 #32695 Δεκέμβριος 1, 2007 Μιας και ξεδιαλύουμε μύθους... Το προσωνύμιο "βαζελος" (=φίλαθλος του Παναθηναϊκου) προήλθε απο μια φάρσα του Τότη Φυλακούρη, όταν άλειψε τα παπούτσια συμπαικτών και αντιπάλων με βαζελίνη, με αποτέλεσμα να μην μπόρεί να σταθεί κανείς στα πόδια του... Εντελως offtopic αλλα οκ... No harm done
Chessman Δεκέμβριος 1, 2007 #32696 Δεκέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 14:56] ...Εχω ολο μου το βιός εκει πανω ... Τελικά αξίζει να δώσουμε 50-60 για ένα δίσκο mirror (με όλα τα καλά επάνω) που θάναι στο ...συρτάρι, παρατημένος. Δυστυχώς έχει αποδειχθεί, ότι τα βγάζει τα λεφτά του. Έχω σωθεί πολλές φορές έτσι.
Dr.Paneas Δεκέμβριος 1, 2007 #32697 Δεκέμβριος 1, 2007 Που πας με τετοιο όνομα ρε καραμητρο .... http://www.geladaris.com/
perp Δεκέμβριος 1, 2007 #32698 Δεκέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 23:05] Που πας με τετοιο όνομα ρε καραμητρο .... http://www.geladaris.com/ Κλασικός μετανάστατης στο Wuppertal από οτι βλέπω... πολλοι θα το δουν, λιγοι θα το καταλάβουν....
sakis_the_fraud1416003252 Δεκέμβριος 1, 2007 #32699 Δεκέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από Chessman [Χθες, στις 22:11] Τελικά αξίζει να δώσουμε 50-60 για ένα δίσκο mirror (με όλα τα καλά επάνω) που θάναι στο ...συρτάρι, παρατημένος. Δυστυχώς έχει αποδειχθεί, ότι τα βγάζει τα λεφτά του. Έχω σωθεί πολλές φορές έτσι. οντως...μετα τρεχεις και δεν φτανεις!<--- παθων!
ReaperX Δεκέμβριος 1, 2007 #32700 Δεκέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από gbak ρε σεις κατι ασχετο την 2407 την καταργησε η dell δεν την βλεπω στον καταλογο...?? Mπα..Απλά πλέον θα αντικατασταθεί με την HC που έχει true color και μάλλον δεν υπάρχει απόθεμα ακόμα.. Αρχική απάντηση από gbak θα στραβωθω ρε...αντε μετα θα χω αλλα πανυγηρια sli mobo...dual ultra και παει λεγοντας...μου φαινεται θα τον κλεισω τον pc και θα παω στο αγιο ορος για καμια βδομαδα να χαλαρωσω.. Αφού ίδια ανάλυση έχουν...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.