SirDiman Δεκέμβριος 1, 2007 #32661 Δεκέμβριος 1, 2007 Προς mods/admins Μερικες εικονες (των ειδησεων πχ) δεν εμφανιζονται ουτε σε firefox ουτε και σε internet explorer
.38-.45 Δεκέμβριος 1, 2007 #32662 Δεκέμβριος 1, 2007 http://www.thelab.gr/forumdisplay.php?s=&forumid=69από μια πρώτη ματιά, όλα μια χαρά φαίνονται, άλλα κάνε ένα καινούργιο thread και δώσε Link.
o polonos Δεκέμβριος 1, 2007 #32663 Δεκέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 14:01] έχεις τη συγκεκριμένη κάρτα και παίζει καλά; :...: Οχι βρε ! Εχω την onboard της ΑΒΙΤ και ο ηχος σε συγκριση με τα σβηστα ειναι ΠΟΛΥ καλυτερος
Dem Δεκέμβριος 1, 2007 #32664 Δεκέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 14:33] Οχι βρε ! Εχω την onboard της ΑΒΙΤ και ο ηχος σε συγκριση με τα σβηστα ειναι ΠΟΛΥ καλυτερος σε συγκριση με τα XP θελεις να πεις ...γιατί τα Vista κάνουν καλυτερο digital signal processing, περισσοτερα bits/sec και εκμεταλλευονται καλυτερα το αντιχτοιχο h/w και τα drivers. ο gbak το χει κανει fidelity Τωρα τελευταια και δεν μου κανε εκπληξη ότι άκουσε διαφορά Αλλα δεν πίστευα ότι θα ακουγεται η διαφορά με ηχεια για pc και onboard καρτα και κυρίως στην αναπαραγωγή μουσικής. ακομα και με onboard ακουγεται η διαφορά ...μαλιστα..
deninho Δεκέμβριος 1, 2007 #32665 Δεκέμβριος 1, 2007 ναι ρε Τόμυ.. Με την onboard Κι εγώ είχα δει διαφορά.. Αλλά η s/b live 5.1 δεν έπαιζε σωστά σε βίστα. Αυτό λέω
perp Δεκέμβριος 1, 2007 #32666 Δεκέμβριος 1, 2007 Πες το μου και αυτο τώρα.... οτι πρεπει να βάλω VISTA για να εχω καλύτερο ήχο.... Εντάξει 1000λογους εχει καποιος να τα βάλει και αλλους τόσους να μην τα βάλει και κολλήσαμε στον ήχο? Εκτος πια αν ειναι η μέρα με την νυχτα (που επειδη τα εχω βάλει ΔΕΝ ειναι) οποτε.... μαλλον placebo effect μου κάνει.... EDIT Προς admins/mods: Αυτο το thread σε κάνα χρονο θα εχει 3000σελιδες. οπως παει.... μέχρι στιγμής για το 2007 εχει προχωρήσει γυρω στις 530 σελίδες χοντρικά και εχουμε και 1 μήνα ακόμα, το 600αρι θα το πιάσει........ μηπως ειναι καλη ιδέα να "σπάσει" αυτο το thread ανα χρονια?? ΠΟΘ 2003, 2004, etc... το λεω επειδη σε κανα μήνα θα μπει και το 2008 και ισως έτσι ειναι και πιο οργανωμένο και πιο βολικο και στις αναζητήσεις... αν βέβαια συμφωνει και ο δημιουργος του ΠΟΘ και βεβαια ειναι εφικτο... (εφαγα το φλασακι μου τώρα)....
ΝTG Δεκέμβριος 1, 2007 #32667 Δεκέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από perp EDIT Προς admins/mods: Αυτο το thread σε κάνα χρονο θα εχει 3000σελιδες. οπως παει.... μέχρι στιγμής για το 2007 εχει προχωρήσει γυρω στις 530 σελίδες χοντρικά και εχουμε και 1 μήνα ακόμα...... μηπως ειναι καλη ιδέα να "σπάσει" αυτο το thread ανα χρονια?? ΠΟΘ 2003, 2004, etc... το λεω επειδη σε κανα μήνα θα μπει και το 2008 και ισως έτσι ειναι και πιο οργανωμένο και πιο βολικο και στις αναζητήσεις... αν βέβαια συμφωνει και ο δημιουργος του ΠΟΘ και βεβαια ειναι εφικτο... (εφαγα το φλασακι μου τώρα).... [admin] Στο χερι σας ειναι να μην το κανετε να μεγαλωνει γρηγορα.. Αντι να κανετε "νεο θεμα" ρωτατε ο,τι να 'ναι μεσα στο ποθ.. Λογικο ειναι να μην βολευεστε στις αναζητησεις.. [/admin] :hehe: (χιουμορακι το παραπανω..-ισως και οχι για τους mods/admins που μονο λεφτα δεν δινουν για νεο θεμα) Παντως σαν αποψη ενος απλου χρηστη ..το προτιμω ενιαιο ..δυνατο..να το δω μεγαλωνει και αλλο. Εξαλλου...και αλλιως να το δεις ...1720posts του eagka δεν ειναι δυνατον να πεταχτουν ετσι.
SLN Δεκέμβριος 1, 2007 #32668 Δεκέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Χθες, στις 21:29] http://bostonherald.com/news/regional/general/view.bg?articleid=1047979 Ρε σεις, εχει ακουσει κανεις αλλος την ιδεα οτι ο Αγ. Βασιλης ειναι διαφημιση της Coca cola?Δεν εννοω φυσικα το προσωπο το θρησκευτικο των 3 ιεραρχων, αλλα ολο το σκηνικο του χοντρου γερακου με την γενειαδα+κοκκινα ρουχα?
perp Δεκέμβριος 1, 2007 #32669 Δεκέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 15:55] [admin] Στο χερι σας ειναι να μην το κανετε να μεγαλωνει γρηγορα.. Αντι να κανετε "νεο θεμα" ρωτατε ο,τι να 'ναι μεσα στο ποθ.. Λογικο ειναι να μην βολευεστε στις αναζητησεις.. [/admin] :hehe: (χιουμορακι το παραπανω..-ισως και οχι για τους mods/admins που μονο λεφτα δεν δινουν για νεο θεμα) Παντως σαν αποψη ενος απλου χρηστη ..το προτιμω ενιαιο ..δυνατο..να το δω μεγαλωνει και αλλο. Εξαλλου...και αλλιως να το δεις ...1720posts του eagka δεν ειναι δυνατον να πεταχτουν ετσι. Δεν λέω το ΠΟΘ 2003 ή του 2004 να μπει στο αρχειο ρε συ...ενιαίο να ειναι πάλι αλλα σαν subthreads το σκέφτομαι.... λεω δεν ξέρω...καταρχην μπορει και να μην γινεται... απλα χρονολογικά καλυπτει 4 χρόνια και στα πλαισια της οργάνωσης και καλυτερης αναζήτησης ισως βοηθησει κάτι τέτοιο... για σκεψου σε 1 χρονο ή σε 2 χρονια απο τώρα... στην τελική λογω της φύσης του thread πολλα απο αυτα που λεγονται ειναι out of season πια... λες να ξαναπιάσουμε κουβέντες οτι ακουγονται φήμες για ενα νέο O/S που θα λεγεται VISTA? με πιάνεις... ειναι ιδιαίτερης φύσης αυτο το thread.... ετσι νομίζω τουλαχιστον
gbak Δεκέμβριος 1, 2007 #32670 Δεκέμβριος 1, 2007 παντως ετσι πληροφοριακα..το crysis σερνεται στα 64αρια βιστα...η διαφορα ειναι απο 5 εως και 10 φρειμς κατω...στα ιδια σκηνικα ακριβως με τον επεξεργαστη ακριβως οπως ηταν πριν και την καρτα ακριβως στους ιδιους χρονισμους...
perp Δεκέμβριος 1, 2007 #32671 Δεκέμβριος 1, 2007 Να υποθέσω οτι μπηκαν/βγηκαν δηλαδη? εεε δεν πειράζει εκανες και format... βγηκε και κάτι καλο
gbak Δεκέμβριος 1, 2007 #32672 Δεκέμβριος 1, 2007 ναι ειναι η τριτη φορα που οπως μπηκαν >> βγηκαν...τεταρτη φορα δεν νομιζω να υπαρξει..μετα απο πολυυυ καιρο....
tasosmos Δεκέμβριος 1, 2007 #32673 Δεκέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 15:59] Ρε σεις, εχει ακουσει κανεις αλλος την ιδεα οτι ο Αγ. Βασιλης ειναι διαφημιση της Coca cola?Δεν εννοω φυσικα το προσωπο το θρησκευτικο των 3 ιεραρχων, αλλα ολο το σκηνικο του χοντρου γερακου με την γενειαδα+κοκκινα ρουχα? Απο την γνωστη-αγνωστη εγκυκλοπαιδεια: "Images of Santa Claus were further cemented through Haddon Sundblom's depiction of him for The Coca-Cola Company's Christmas advertising. The popularity of the image spawned urban legends that Santa Claus was in fact invented by Coca-Cola or that Santa wears red and white because those are the Coca-Cola colors. In fact, Coca-Cola was not even the first soft drink company to utilize the modern image Santa Claus in its advertising White Rock Beverages used Santa in advertisements for its ginger ale in 1923 after first using him to sell mineral water in 1915. Even though Coca-Cola was not the first to do this, their massive campaign was one of the main reasons for why Santa Claus ended up depicted as wearing red and white, in contrast to the variety of colours he wore prior to the campaign."Εν ολιγοις δεν δημιουργηθηκε τοτε, αλλα ειναι απο τους κυριους λογους για την διαδοση της συγκεκριμενης εικονας.
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 1, 2007 #32674 Δεκέμβριος 1, 2007 το δικό μου ιντερνετ σέρνεται η είναι γενικό το θέμα?
SirDiman Δεκέμβριος 1, 2007 #32675 Δεκέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker το δικό μου ιντερνετ σέρνεται η είναι γενικό το θέμα? Μαλλον σε εσένα, εδω με otenet είμαι μια χαρά.
o polonos Δεκέμβριος 1, 2007 #32677 Δεκέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 15:55] ..το προτιμω ενιαιο ..δυνατο..να το δω μεγαλωνει και αλλο. μηπως μιλας για αλλο πραγμα και οχι για το ΠΟΘ ?
deninho Δεκέμβριος 1, 2007 #32678 Δεκέμβριος 1, 2007 εμένα ψιλοσέρνεται στο surfing, αλλά στο downloading πετάει (200+)
LevelOne Δεκέμβριος 1, 2007 #32679 Δεκέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από gbak παντως ετσι πληροφοριακα..το crysis σερνεται στα 64αρια βιστα...η διαφορα ειναι απο 5 εως και 10 φρειμς κατω...στα ιδια σκηνικα ακριβως με τον επεξεργαστη ακριβως οπως ηταν πριν και την καρτα ακριβως στους ιδιους χρονισμους... Είναι θέμα drivers... Είχα την ίδια ακριβώς απορία οταν το έτρεξα..Αναμένεται να διορθωθεί, και όταν διορθωθεί με το καλό, έχω την εντύπωση πως θα πετάει στα x64...
Zarras Δεκέμβριος 1, 2007 #32680 Δεκέμβριος 1, 2007 ΕΦΑΓΑ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΣΤΑ..... δε μπορω να μπω, 8ελουν λεει παλι activation... Τι σκτ, οταν εκανα στην αρχη το activation πριν 3μηνες ηταν οκ το serial ειναι 10000% valid. Εχω ολο μου το βιός εκει πανω Μηπως να ανοιξουμε ενα θρεντ με τιτλο "Πειτε μας τον πονο σας" ? ποιος ξαναστηνει παλι αυτο το διαολο? σκυλοβαριεμαι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.