Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από astrolabos

Τα παραλές

δε φταιει ο F117 αν δε μπορεις να καταλαβεις:p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Η hol μου εβαλε 3Mbps σημερα ...επειδη ειμαι καλος πελατης:p

Οποτε εχουμε:

φοιτητικο ιντερνετ=9,90ευρω/μηνα+3Mbps

...ΤΡΕΛΟ VALUE

Αναβαθμηση δυκτιου FTW!!!:jump: :jump:

προσπαθησα να καταλαβω για πιο λογο τοση βαβουρα σημερα στη γειτονια.ενα νταβαντουρι ξεκινησε πριν κανα 20λεπτο....παπακια να μαρσαρουν και αμαξια με μουσικες σε ενταση συναυλιας.......κορναρισματα κλπ κλπ.

κατεβηκα λοιπον κατω και ειδα νεολαια μαζεμενη στο γνωστο σημειο που ημουνα και γω 1 χρονο πριν την ιδια ωρα

Αρχική απάντηση από greekfragma [01-12-2006 01:56]

πριν λιγο 2 παιδια πανω σε ενα παπακι σκοτωθηκαν εξω απο το σπιτι μου...............ετρεχαν και δεν φοραγαν κρανος.......εχασαν τον ελεγχο καβαλησαν τη μεσοτοιχια απο τα 2 ρευματα χτυπησαν σε μια κολωνα και καρφωθηκαν στο απεναντι ρευμα πανω σε ενα διερχομενο ταξι........

ευχομαι κανεις σας να μην δει τετοια σκηνη απο κοντα.δυστυχως για μενα το ειδα την ωρα που εγινε.

Τι λάθος κάνατε σήμερα?

(νομιζω ειναι καλη ιδεα και για thread :D)

...ειχα ξεχάσει το θέμα με τα παρκόμετρα, θέσεις μονίμων κατοικων κτλ... και βρέθηκα Κολωνακι με το αυτοκίνητο προσπαθώντας να βρω να παρκάρω νόμιμα σε ώρα που τα καταστήματα ήταν ανοιχτα... ποσο σπαστικα που φερθηκα σαν Ελληνάρας αλλα ταυτοχρονα χάρηκα που βρηκα parking εξω απο το BigApple...

Κεντρο και αυτοκίνητο σε ώρες καταστημάτος = BIG MISTAKΕ

(και ως δια μαγείας με το που εκλεισαν τα καταστήματα, οι δρόμοι άδειοι....)

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 01:27]

Τι λάθος κάνατε σήμερα?

...ειχα ξεχάσει το θέμα με τα παρκόμετρα, θέσεις μονίμων κατοικων κτλ... και βρέθηκα Κολωνακι με το αυτοκίνητο προσπαθώντας να βρω να παρκάρω νόμιμα σε ώρα που τα καταστήματα ήταν ανοιχτα... ποσο σπαστικα που φερθηκα σαν Ελληνάρας αλλα ταυτοχρονα χάρηκα που βρηκα parking εξω απο το BigApple...

Κεντρο και αυτοκίνητο σε ώρες καταστημάτος = BIG MISTAKΕ

(και ως δια μαγείας με το που εκλεισαν τα καταστήματα, οι δρόμοι άδειοι....)

Έπρεπε να ανεβάσω μέχρι σήμερα στο e-class εργασία και δεν το έκανα...με φάγαν οι γυναίκες....γαμώτεν...

Δεν πειράζει όμως....Health:D

Αρχική απάντηση από perp [Χθες, στις 23:27]

Τι λάθος κάνατε σήμερα?

do it. do it now.
Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 02:07]

do it! do it now!

I sure do then!!!

Να πω και καλο μήνα σε όλους μας ... αλλα πέρα απο αυτο ειναι και 1η Δεκεμβριου... ...WORLD AIDS DAY... και αν και αυτες οι "παγκόσμιες μέρες" για το οτιδήποτε μου την δινουν τρελά... σήμερα και μόνο για σήμερα το AVATAR μου θα αλλαξει...ετσι σαν reminder για όλους μας... ;)

ασε φιλε, μην το πιάσουμε το θέμα αυτο γιατι εχω φίλους ;) :flower: εξάλλου το ειπα....και εγω χαζες τις βρισκω αυτες τις ημέρες,... αλλα ποτε δεν ξέρεις και ποτε μην κοροιδευεις κάτι... ουτε για αστειο...no offence πάντα....

Εναλλακτικά, πάντως τραβα και κανα αντικαρκινικο νοσοκομειο Αγ. Σαββα, να δεις πως αλλαζει ο τρόπος σκέψης σου σε dt χρονο... 50μέτρα απο την Λ. Αλεξάνδρας και τα λέμε...; )

Η αγνοια σκοτώνει και οχι το HIV/AIDS

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 02:33]

Dedicated :hehe:

Τι ταινιάρα και αυτή... :hehe:

λοιπον εχω την εντυπωση τα βιστα εχουν καλυτερο ηχο ...για να δουμε τωρα τι φρειμς χασαμε

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 04:29]

λοιπον εχω την εντυπωση τα βιστα εχουν καλυτερο ηχο ...για να δουμε τωρα τι φρειμς χασαμε

Μe too. [οσον αφορα τον ηχο.]

Καλημέρες.

Αρχική απάντηση από Hohenstaufen [Σήμερα, στις 02:01]

Έπρεπε να ανεβάσω μέχρι σήμερα στο e-class εργασία και δεν το έκανα...με φάγαν οι γυναίκες....γαμώτεν...

Δεν πειράζει όμως....Health:D

e-class? Τει Αθηνας?

Αρχική απάντηση από gbak

ναι, εκτός αν έχεις soundblaster live 5.1, οπότε ο ήχος είναι σα μπουκωμένος :p

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 13:13]

ναι, εκτός αν έχεις soundblaster live 5.1, οπότε ο ήχος είναι σα μπουκωμένος :p

Κανεις λαθος

Και σε μενα ο ηχος στα vista μου ακουγεται πολυ καλυτερος ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.