Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

ο φανταστικός μου φίλος, λέει ότι θα πιάσει βοριάς σε λίγο, και κάποιους θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.

Ειδα τις αξιες της ελευθερι3ς του λόγου και γενικότερα της Δημοκρατίας να χάνοντε.... :p [τελος για σήμερα , κατα τις 4 το βράδυ θα ποστάρω ξανα οποτε θα μετράνε για αυριο τα ποστΣ]

Εξαπύρηνος με τρία ΜΒ Λ2 ανά ζευγάρι πυρήνων, και δεκαέξι ΜΒ Λ3, μοιρασμένη στους έξι πυρήνες. Προσεχώς (στους επόμενους 3-4 μήνες) κοντά σας...

Αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα ή να δώσω φωτό, γιατί

[Dagalidis]

είμαι σε εν-ντι-έι!

[/Dagalidis]

Αρχική απάντηση από Chosen

Εξαπύρηνος με τρία ΜΒ Λ2 ανά ζευγάρι πυρήνων, και δεκαέξι ΜΒ Λ3, μοιρασμένη στους έξι πυρήνες.

Πιο πολύ σε πρόβλημα αριθμητικής μου φέρνει. Το μόνο που λείπει είναι "Πόσα Mb L2 cache έχουμε σε κάθε πυρήνα;"

βρε παιδια εχω μια απορια..

λοιπον αμα βαλω στα βιστα ντιρεκτΧ10 θα μπορω να παιξω παιχνιδια που υποστηριζουν μονο ντιρεκτΧ9 ???????????????????

Σας ευχαριστω..

Αρχική απάντηση από jim_600v [Σήμερα, στις 12:51]

βρε παιδια εχω μια απορια..

λοιπον αμα βαλω στα βιστα ντιρεκτΧ10 θα μπορω να παιξω παιχνιδια που υποστηριζουν μονο ντιρεκτΧ9 ???????????????????

Σας ευχαριστω..

εννοειται :)

Πως μου ήρθε τώρα, εκείνο το νησί-παράδεισος του piratebay τι απέγινε;Βούλιαξε;Να υποθέσω μαζί με τα λεφτά από τις δωρεές για να αγοραστεί; :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.