Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 10:29]

@LevelOne: Εδώ εμείς, για διαφορετική περίπτωση, περιμέναμε κανένα 2μηνο 3μηνο για να ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση του δικαστηρίου (την οποία την ξέραμε όλο αυτόν τον καιρό :p) Απ'ότι έχω καταλάβει τα δικαστήρια είναι "τα ζα μου πιο αργά κι απ'το δημόσιο"...

*Η υπόθεση αυτή μας πήρε >20χρόνια για να τελειώσει :p

η αποφαση πρεπει να καθαρογραφει και να δημοσιευθει....και επειδη ολα τα δικαστηρια εχουν τρελλο φορτο εργασιας τηρειται μια σειρα προτεραιοτητας...μην ξεχνατε οτι πριν απο εσας περιμενουν τοσοι αλλοι...:)

btw¨:για αυτο με τα 20 χρονια...το ξερετε το ανεκδοτο με το δικηγορο πατερα και τον δικηγορο γιο ε?"πατερα πατερα,βγαλαμε αποφαση για την υποθεση του Πιρπιριδη που κρατουσε τοσα χρονια!!!!!" πατερας:"ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ,εγω με αυτην την υποθεση σε μεγαλωσα,σε σπουδασα,σε στα εξωτερικα και σου πηρα κι αυτοκινητο....ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕΣ?"

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Tsakonas [Σήμερα, στις 15:36]

....

btw¨:για αυτο με τα 20 χρονια...το ξερετε το ανεκδοτο με το δικηγορο πατερα και τον δικηγορο γιο ε?"πατερα πατερα,βγαλαμε αποφαση για την υποθεση του Πιρπιριδη που κρατουσε τοσα χρονια!!!!!" πατερας:"ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ,εγω με αυτην την υποθεση σε μεγαλωσα,σε σπουδασα,σε στα εξωτερικα και σου πηρα κι αυτοκινητο....ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕΣ?"

:D :D :D :D :D :D :clap:

Ρε παιδιά του καλιμπρατιριού, δώστε 15€ ή το καλιμπρατήρι στον alambi να τελειώνουμε έλεοC.

Αρχική απάντηση από jpavly

Ρε παιδιά του καλιμπρατιριού, δώστε 15€ ή το καλιμπρατήρι στον alambi να τελειώνουμε έλεοC.

ορίστε;

@Tsakonas: Ορίστε; Και τι με νοιάζει εμένα αν έχουν κι άλλες υποθέσεις; Αν πάω εγώ στο δικαστήριο σε μια δίκη που γίνεται επειδή χρωστάω, και τους πω "ρε παιδιά, επειδή χρωστάω και σε μερικούς άλλους, αφήστε μου κανένα δίμηνο καιρό" θα με αφήσει ο δικαστής; Πληρώνονται για να βγάζουν δουλειά, ας φροντίσουν να βγαίνει (ας ζητήσουν προσλήψεις και να φροντίσουν να γίνουν οι προσλήψεις. Όχι μόνο να κουνάνε τον πωπουδάκο τους όταν ζητάνε αυξήσεις)

Όσο για τους δικηγόρους, τους ξέρω τι φάρα είναι (δε βρίζω γτ είσαι εν δυνάμει δικηγόρος :p), αλλά και το δικαστικό σύστημα φταίει για αυτό το πρόβλημα... Ας υπήρχαν δικλείδες ώστε να μην έρχονται αναβολές επί αναβολών... Αλλά και τους δικαστικούς τους συμφέρει αυτή η κατασταση...

είχε μια διαφημισάρα στο metrorama το πλαίσιο

ο ταχύτερος προσωπικός υπολογιστής του κόσμου λέει

πιστωποιημένα απο την futuremark στην εκδήλωη του the mall είναι κάποιος turbo-X

έπαιξε κάτι τέτοιο στο event ή απλά (παρα)πληροφορούν όσους δεν ήταν?

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 16:07]

Ρε παιδιά του καλιμπρατιριού, δώστε 15 ή το καλιμπρατήρι στον alambi να τελειώνουμε έλεοC.

Προσφέρθηκα μεχρι και απο την τσέπη μου να τα δώσω...

Ας όψεται...

Αρχική απάντηση από DarkSaga

είχε μια διαφημισάρα στο metrorama το πλαίσιο

ο ταχύτερος προσωπικός υπολογιστής του κόσμου λέει

πιστωποιημένα απο την futuremark στην εκδήλωη του the mall είναι κάποιος turbo-X

έπαιξε κάτι τέτοιο στο event ή απλά (παρα)πληροφορούν όσους δεν ήταν?

http://www.yougamers.com/benchmarkticker/

καλη φαση η 8800gt

734/1850/2100 καπου εκει απο οσο θυμαμαι τα ρολογια..

16191 στο 3dmark06 :)

Πολύ καλά πήγε. Βέβαια την Ζμπρώχνουν και τα 4g του q αλλα οπως και ναχει ειναι πολύ καλα

@ Kαλημέρες αλάνια :laughing: :flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.