Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Τωρα κανονικα δεν πρεπει να ποσταρω κατω απο τον Θοδωρα, αλλα δεν μαμιεται...

Φιλοσοφικου περιεχομενου ερωτηξης

Εχει ο κλασσικος φιλος μου μια Χ1900ΧΤ 256 που του τρεχει το crysis ok και παρουσιαστηκαν οι εξης δυνατοτητες

Χ1950ΧΤΧ με 30 ευρω ή

8800GT με τα γνωστα 200-τοσα ευρω.

Μην αναλυσουμε τα γνωστα για διαφορες επιδοσεων. Απλα ετσι ρε παιδι μου με το "gut-feeling" πως το βλεπετε το ζητημα???

Μην πεταχτει κανα αστρο-πελεκι/jpavly και πει οτι τετοια διαμαντια-θεματα "θαβονται" στο π.ο.θ.??? Σιγα μην κανω και poll... :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SLN

Εχει ο κλασσικος φιλος μου μια Χ1900ΧΤ 256 που του τρεχει το crysis ok και παρουσιαστηκαν οι εξης δυνατοτητες

Χ1950ΧΤΧ με 30 ευρω ή

Μην αναλυσουμε τα γνωστα για διαφορες επιδοσεων. Απλα ετσι ρε παιδι μου με το "gut-feeling" πως το βλεπετε το ζητημα???

Μην πεταχτει κανα αστρο-πελεκι/jpavly και πει οτι τετοια διαμαντια-θεματα "θαβονται" στο π.ο.θ.??? Σιγα μην κανω και poll... :p

**** ειχα γράψει και κειμενο S:S.........

΄΄πππ΄΄πλλλοολ

δεν ξέρω.........πάντως εγώ από x1900GT(κατώτερητές που είπες) είναι μέρα με την νύχτα.....άξιζε τα λεφτά για την μετάβαση σε 8800gt.......τέλος

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 10:15]

Σήμερα δεν είμαι Πέμπτη, προπαρασκευή είναι.

Kαι τι ακριβώς φτιάχνουμε ? :p

edit. Την διαθεσή μας για αυριο ????? ????? :laughing:

Αρχική απάντηση από SLN

Χ1950ΧΤΧ με 30 ευρω ή

black hole plz? ;p

Λοιπον το δικαστήριο έγινε, ολα καλά...

Το μόνο που δεν κατάλαβα ειναι για ποιο λόγο θα πρεπει να περιμένουμε τουλάχιστον 3 μήνες για την απόφαση...

Anyway, αφου δεν μας κλείσαν μεσα, ολα καλά...

Και επειδη δεν βλεπω να απαντάει κανεις στο 3Dmark06 thread... ας το ρωτήσω και εδω....

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 02:58]

Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι...επειδη έτυχε να ανοιξω μερικά links τωρα.... οταν οι drivers ΔΕΝ ειναι approved...ισχύει κανονικά το score?

So?

@LevelOne: Εδώ εμείς, για διαφορετική περίπτωση, περιμέναμε κανένα 2μηνο 3μηνο για να ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση του δικαστηρίου (την οποία την ξέραμε όλο αυτόν τον καιρό :p) Απ'ότι έχω καταλάβει τα δικαστήρια είναι "τα ζα μου πιο αργά κι απ'το δημόσιο"...

*Η υπόθεση αυτή μας πήρε >20χρόνια για να τελειώσει :p

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 13:14]

Τι κάνουν οι τύποι για να πουλήσουν τα honda :hehe::tomato:

:inlove: :inlove: :inlove: honda :inlove: :inlove: :inlove:

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 13:09]

8800gt in da office .

dsc01039sj7.th.jpg

6600gt you biatch ,, get lost * and take away your bios too :hehe:

το ερωτημα που μας βασανιζει ολους ομως ειναι εαν πηρε κ ο ξαδερφος albatron ή αν εσυ πηρες τη μοναδικη που ειχαν και τωρα εμεινε ο δολιος με το π***** ανα χειρας

ειδικα αμα εχουν τελιωσει κ ολες οι 8800gt να δω τι 8α καμει :tomato: :tomato: :tomato:

καλημερες :flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.