Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

σε αυτην την ιστορια με τους φιλους και τους φανταστικους φιλους τους...

..ελπιζω να εχουν πληρωθει τα απαραιτητα δικαιωματα στον sln που το πρωτοξεκινησε :hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από deninho

Ευχαριστώ για το λινκ που μου έδωσες κι ας μη με συμπαθείς που πήρα Canon :p

Canon? αυτή που βγάζει και φρυτέζες? :hehe:

™ Zarras, some time long ago in the far west :p.

τι ηθελα και πηρα το θεμα ασφαλεια πληροφοριακων συστηματων για εργασια σε 1 βδομαδα εχω γινει mitnick να πουμε. τι κρυπτογραφιες, τι αλγοριθμοι....

ο φανταστικός μου φίλος λέει ότι όλη η ελλάδα είναι κόκκινη. και μάλιστα επιμένει, οτι η σημαία πρέπει να γίνει ερυθρόλευκη. εγώ βέβαια του λέω να αφήσει τις τσουκαλιές και να χαλαρώσει.

:p Ο φανταστικός σου φίλος να χαλαρώσει μην επανέλθει ασχημα στην πραγματικότητα :p
Αρχική απάντηση από deninho

:p Ο φανταστικός σου φίλος να χαλαρώσει μην επανέλθει ασχημα στην πραγματικότητα :p

Αλλωστε ολοι ξερουμε πως ο ουρανος ειναι ασπρομαυρος..

Καλημέρες και απο μένα.... :hehe:

Ωραία ώρα να ξεκινάς την μέρα σου τελικά... κρύο έξω, τρελή ζέστη μέσα, ησυχία στην γειτονια, μουσικαρες και καθαρο μυαλο.... ι can do magic now... :)

Καλημέρες και απο εμένα...

Αυριο πρωι πρωι έχει δικαστήριο με ενα παλιό τρακάρισμα, μπας και πάρουμε και αυτα που δικαιούμαστε..

Τρελό άγχος, και ας είναι αστικό. Εχει κανεις εμπειρία; Να περιμένω ειρωνία απο τους δικηγόρους του κόπανου η αυτα γίνονται μόνο στο Μπολυγουντ;

Αν πάρω εστω και τα μισα απο αυτα που διεκδικώ το φαγοπότι του Σαββατοκύριακου είναι on the house...

Wish me luck

Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 01:54]

Καλημέρες και απο εμένα...

Αυριο πρωι πρωι έχει δικαστήριο με ενα παλιό τρακάρισμα, μπας και πάρουμε και αυτα που δικαιούμαστε..

Τρελό άγχος, και ας είναι αστικό. Εχει κανεις εμπειρία; Να περιμένω ειρωνία απο τους δικηγόρους του κόπανου η αυτα γίνονται μόνο στο Μπολυγουντ;

Αν πάρω εστω και τα μισα απο αυτα που διεκδικώ το φαγοπότι του Σαββατοκύριακου είναι on the house...

Wish me luck

Το λοιπόν...ναι να περιμένεις 2-3 ορχιδέες απο τον διικηγόρου του άλλου...και εγω είχα αγχος περισσότερο για την δικαίωση μου και την αποζημίωση που ζήτησα...

Πριν κανα 8αρι χρόνια στην Αγ. Παρασκευή (Αγ. Ιωάννου Ακη) βρίσκα σμπαραλια το αυτοκίνητο μου απο ενα μαμάκα επαγγελματία οδηγο με φορτηγάκι... εν τέλει κάποιος μου ειχε αφήσει ενα σημείωμα με τις πινακίδες και απο εκει μέσω Τροχαίας τον εντόπισα, πηγα και σπίτι του και μετα απο 2 χρονια εγινε το δικαστήριο οπου και πηρα τα λεφτα μου + κατι extra, εφαγε και αυτος κατι μηνάκια εξαγοράσημενα....μια χαρά κοστουμάκι του βγήκε, δεν τον χάλασε.... να περιμένεις να ακούσεις ορχιδέες απο τους δικηγόρους και βέβαια υφάκι...αγχος κλασικά....σε δικαστήριο εισαι.... αλλα ολα ΟΚ... dont worry man.. ;) Καλη επιτυχία....

Αρχική απάντηση από Borg

καλημερα και περαστικα μου :p

σε περασε κανεις που εχει κοφτη στις 8,400? :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.