Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Κατέβασε το 5.25 από εδώ.

Μην κατεβάσεις άλλη έκδοση γιατί αλλάζουν τα switches !

Φτιάξε boot δισκέτα και βάλε τα αρχεία του zip και το bios που θες να φλασάρεις στην δισκέτα.

Αφού μπουτάρεις από την δισκέτα, τρέξε:

nvflash --list για να σου δείξει ποιους adapters βρίσκει.

nvflash --index=Χ -j -4 -5 -6 bios.rom

όπου X ο adapter(1 ή 2) και bios.rom το όνομα του bios αρχείου.

Καλή τύχη :D

δεν πιστεύω να θες και disclaimer περί αποτυχίας, ε,ε,ε,? :p

μιας και πιάσαμε τα των φλασαρισμάτων καρτών γραφικών.. για να φλασάρω την κάρτα μου, χρειάζεται οπωσδήποτε δισκέτα; ή γίνεται κι από usb stick?

Η δισκέτα είναι για να μπουτάρεις, αν μπουτάρεις από stick, το τρέχεις από stick, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αρχική απάντηση από RootX

δεν πιστεύω να θες και disclaimer περί αποτυχίας, ε,ε,ε,? :p

φοβαται ο βρεγμενος τη βροχη?

:hehe:

προς τους εχοντες στειλει με ΕΛΤΑ δεμα στο εξωτερικο , το δεμα εφυγε τριτη , συστημενο , και στο συστημα των ΕΛΤΑ μου βγαζει μονο το εξης:

IPS - αποδοχη

τι γινεται δεν εχει κανει βημα το δεμα?

o Athens2004 ή που θα πλακώθηκε στα παιχνίδια ή που θα φλάσαρε την pci και θα με μαμω+ιζει :hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 23:22]

προς τους εχοντες στειλει με ΕΛΤΑ δεμα στο εξωτερικο , το δεμα εφυγε τριτη , συστημενο , και στο συστημα των ΕΛΤΑ μου βγαζει μονο το εξης:

IPS - αποδοχη

τι γινεται δεν εχει κανει βημα το δεμα?

Μπα.....σε 5 - 7 μέρες θα είναι εκεί.....Απλά το σύστημά μας εδώ είναι γτπ.... :D

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Χθες, στις 18:21]

Καλα σας λεει....

Ποσα cm ειναι το πορτοφολι σας ??? :hehe:

Λαθος κάνεις...

ποσα έχει μεσα το πορτοφολι σας :hehe:

Αρχική απάντηση από Dem [Σήμερα, στις 00:06]

Λαθος κάνεις...

ποσα έχει μεσα το πορτοφολι σας :hehe:

Μπαααααα δεν εχω ακουσει παράπονα και με άδειο πορτοφόλι... :hehe: αλλο για σχέση, γάμο, εκει σωστο το θέτεις.... ;)

κατα τυχη εχει δοκιμασει κανεις τα Toyo Proxes R888 ???

(Αν μπορει να κανει και συγκριση με Goodyear F1 eagle ακομα καλυτερα.)

Μου φανηκαν μαλακά (με τη μέθοδο της αφής)..Εχουν διαρκεια??

γενικως τα proxes ειναι οντως απιστευτο λαστιχο αλλα οπως ολα τα μαλακά λαστιχα εχουν μειωμενη διαρκεια ζωης.

εαν δεν τα λιωνεις και κανεις συμβατικη οδηγηση το να τα αλλαξεις 3-4μηνες νωριτερα απο οτι θα αλλαζες αλλα κανονικα λαστιχα δεν νομιζω να ειναι προβλημα.

τα σχολια για τα συγκεκριμενα λαστιχα σε φορουμ του εξωτερικου ειναι απο τα καλυτερα

Ρε μάγκες γιατι οταν περνάω τους 169.09, στο Riva Tuner εμφανίζονται κανονικα 3 επιλογές για Core/Shader/Memory ΕΝΩ με τους 163.05 εμφανίζει μόνο 2? Core/Memory? Απο σπόντα το παρατήρησα προσπαθώντας να φτιάξω επιτέλους τα 3 profiles που εχω κατα νου... riva tuner 2.06

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

οι βιδες πανω στην πλακετα των δισκων με τι κατσαβιδι βγαινουν?

Αρχική απάντηση από perp

Ρε μάγκες γιατι οταν περνάω τους 169.09, στο Riva Tuner εμφανίζονται κανονικα 3 επιλογές για Core/Shader/Memory ΕΝΩ με τους 163.05 εμφανίζει μόνο 2? Core/Memory? Απο σπόντα το παρατήρησα προσπαθώντας να φτιάξω επιτέλους τα 3 profiles που εχω κατα νου... riva tuner 2.06

Καλημέρες!

Παίδες, αυτό είναι κλασσικό παράδειγμα πληροφοριών που δεν λέει να χάνονται στο ΠΟΘ. Thread. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.