Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 15:15]

πηγα για σηματα σημερα.......τα περασα ολα με τη πρωτη

ολα σωστα ουτε ενα λαθος....Αχ μου εφυγε ενα βαρος....αφηστε τα.

Τωρα παμε για πορεια....αντε να τελειωνουμε..αρκετα καθεται το αλφα ρομεο :p

GoMaR αν επιτρέπεται ποιά alfa έχεις; :D

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

^ψοφιμι...:hehe:

απο αυτην την σειρα μονο η αμερικανα πηγαινε καλα

@εντωμεταξυ ρε αναρχικε τωρα βγαζεις διπλωμα..??

στην πορεια σκασε κανα παντηλικι αλλα αλφα και παιζει να σε περασουν...:hehe:

όταν έδινα εγώ πορεία, ήταν στον κόσμο τους οι εξατάστριες... Ξεχνάγανε να μου πουν που να στρίψω, δε ενθυμούνταν αν είχα κάνει παρκάρισμα-δεν είχα και με βάλανε σε ανηφόρα... ’σε που δε με αφήνανε να το τρέξω λίγο :hehe: Ότι νά'ναι ήταν :p

Αρχική απάντηση από perp

ρε ξεκολλήστε με τα κάρα σας... "αλλο " μετράει σε έναν άντρα .... :innocent::cool::p :P :D:hehe::rofl:

Καλα σας λεει....

Ποσα cm ειναι το πορτοφολι σας ??? :hehe:

Αρχική απάντηση από alfa156 [Σήμερα, στις 15:53]

GoMaR αν επιτρέπεται ποιά alfa έχεις; :D

Μην ακούσεις εσυ παλιοκάγκουρα για αλφέτα αμέσως:p:D:upside:

ρε συγχωριανοι ...βοηθατε λιγο...

Τουτο εδω το πραμα (old time STACKER STC-T01) ..κανει λογο για ΒΤΧ...

Γινεται ΒΤΧ χωρις να χρειαστει να αγορασω τιποτα αλλο???Παρεχεται με την αγορα του κουτιου??

Οποιος ειναι σιγουρος ..ας κανει ενα κοπο να απαντησει!!

(sotiris νομιζω ειχες-εχεις ενα τετοιο)

εναλλακτικα ...αν ξερετε κανενα φτηνο BTX(<150) ..8α το εκτιμουσα ευχαριστως να μου το λεγατε.:)

BTX δεν υφισταται

inverted ΑΤΧ υπαρχει και ειναι ψευδο-BTX δηλαδη ο CPU στη μεση περιπου,οι VGAs πανω και το PSU στο πατωμα

Επισης,εχεις προσβαση στο εσωτερικο απο τη δεξια μερια και οχι απο την αριστερη(οπως κοιταζουμε την προσοψη του case)

αυτο ..whatever:p

(το ειχα ξαναπετυχει ...οταν το ελεγε ο ea6gka..αλλα ειπα να μην αναφερω κατι)

Ενεκα stacker ..psu ..διαλεγω πανω ή κατω..απλα επειδη με ενδιαφερει μονο και μονο για

την "BTX" δυνατοτητα..ρωταω αν στην τιμη που εχει ..προσφερεται και η δυνατοτητα

αυτη!

το παλιό το στάκερ, έχει τη δυνατότητα να ξεβιδώσεις το m/b tray, και να το βιδώσεις από την άλλη, ώστε να το κάνεις btx style-inverted atx. Αν έχεις κατσαβίδι, το κατάφερες ;)

Προσωπικά δεν είχα δει κάποια βελτίωση ως προς τις θερμοκρασίες, άσε που η ψύκτρα της κάρτας γραφικών (Zalman Vf900) γέμισε σε ένα μήνα τόση σκόνη όση δεν είχε σε ένα 3μηνο :p

οχι ρε μαμωτο ...πρεπει να παρω και κατσαβιδι??? ......kidding :p

εληφθη..οβερ.

(δεν το κανω για τις θερμοκρασιες.)

Ωραια...:hmm:...

Μολις συνειδητοποιησα πως μια 6600gt που εχω καβάτζα [για τις δυσκολες ωρες των πωλήσεων] δεν παιζει !!!!!!!! γαμ0 την pov και τον λακαμα που εγραψε το bios της για να παιζει μονο με το μηχανάκ1 που ερχόταν preinstalled !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί δεν την φλασάρεις με το "τυφλό" σύστημα (όπως όταν δεν δουλέψει το νέο bios) ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.