perp Νοέμβριος 25, 2007 #32441 Νοέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 18:47] Αν θέλει κόσμο, θα πρότεινα να μείνει προς βόρεια προάστια, μόνο και μόνο για την Αττική Οδό. Βέβαια, δεν ξέρω τι γίνεται προς τα νότια, και τι δρόμους έχει προς ΕλΒενιζέλο EDIT : Βρες το λάθος... Μην ξεχνάς τα 2,7Χ2 = 3,4 για το πηγαινε ελα... αντε 3 μέσω e-pass.... 3 X25 μέρες = 75 Χ12 μήνες = 900.... η ασφάλεια του αυτοκινήτου πχ ή τα νοίκια 2 μηνών ....
Κωστάκης Νοέμβριος 25, 2007 #32442 Νοέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Borg βρε παιδια τι σκ@τ@ τρεχει συνεχεια ο σκληρος στα vista x64 ??σας εχει συμβει και σε εσας? Κ εμένα τρέχει συνέχεια ο σκληρος στα 32μπιτα συνέχεια
astrolabos Νοέμβριος 25, 2007 #32443 Νοέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 19:10] Μην ξεχνάς τα 2,7Χ2 = 3,4 για το πηγαινε ελα... αντε 3 μέσω e-pass.... 3 X25 μέρες = 75 Χ12 μήνες = 900.... η ασφάλεια του αυτοκινήτου πχ ή τα νοίκια 2 μηνών .... Μετεξεταστέος στα μαθηματικά. Αύριο με τον κηδεμόνα σας
perp Νοέμβριος 25, 2007 #32444 Νοέμβριος 25, 2007 Καλα το έχω κάψει μου φαίνεται.... 2στα2 το εχω αυτο το ΣΚ.... Πάμε πάλι.... 2,7Χ2 = 5,4 για το πηγαινε ελα....άντε 5 μέσω e-pass.... 5 X 25μέρες = 125 Χ 12 μήνες 1500.... Μεικτή ασφάλεια αυτην την φορά 1 χρόνου ή τα νοίκια 3 μηνών... Το ξέρω δεν υπάρχω..... :hehe:
cptkoulis Νοέμβριος 25, 2007 #32445 Νοέμβριος 25, 2007 Αν και δεν τρελαινομαι για Αττικη Οδο και την αποφευγω οσο μπορω...Σε 1 χρονο,θα πεσεις σε τουλαχιστον 100 μποτιλιαρισματα και θα ξοδεψεις τα ιδια χρηματα σε συντηρηση αυτοκινητου,καυσιμα,χαμενο χρονο και στον ψυχιατρο
def Νοέμβριος 25, 2007 #32446 Νοέμβριος 25, 2007 καταρχην να σας ευχαριστησω για της απαντησεις σας,ο αδελφος ειναι ησυχος δεν του αρεσει να βγαινει και προτιμαει την ηρεμια,εξαλου θα λειπει και 2-3 μηνες Ισπανια γιατι η εταιρια ειναι Ισπανικη (SwiftAir)και θα μενει και Μαδριτη,τωρα θα ερχομαι και γω συχνα να τον βλεπω,αλλααπο Αθηνα δεν σκαμπαζω πολλα πραγματα,και θελω νας σας γνωρισω και απο κοντα,πιστευω οτι θα ειναι ευκολο να κατεβαινω στην πολη
perp Νοέμβριος 25, 2007 #32447 Νοέμβριος 25, 2007 Κορωπί τότε Λευτέρη.... μικρότερα ενοικια και πάρα πολυ κοντα στον LGAV... Eναλλακτικά πάντως και Παιανία ειναι ωραία και κοντα, Γλυκά Νερά ή και Πόρτο Ράφτη, Λουτσα... το 80% των εργαζομένων στον ΑΙΑ, αεροπορικές κτλ εκει μένει... απο αυτες τις περιοχες γλυτωνεις την κινήση για Βενιζέλο, τα διόδια και μένεις και κοντα και κυρίως ΟΧΙ στο μπαχαλο του Λεκανοπεδίου....
def Νοέμβριος 25, 2007 #32448 Νοέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από perp Κορωπί τότε Λευτέρη.... μικρότερα ενοικια και πάρα πολυ κοντα στον LGAV... Eναλλακτικά πάντως και Παιανία ειναι ωραία και κοντα, Γλυκά Νερά ή και Πόρτο Ράφτη, Λουτσα... το 80% των εργαζομένων στον ΑΙΑ, αεροπορικές κτλ εκει μένει... απο αυτες τις περιοχες γλυτωνεις την κινήση για Βενιζέλο, τα διόδια και μένεις και κοντα και κυρίως ΟΧΙ στο μπαχαλο του Λεκανοπεδίου.... ευχαριστω πολυ
Tsakonas Νοέμβριος 25, 2007 #32449 Νοέμβριος 25, 2007 οριστε...κατι τετοια κυκλοφορουνε και μας λενε καμμενους .... ακου e-girl utility στο softpedia (επειδη ειναι λιγο για ενηλικους φανταζομαι,λινκ μονο με πμ
ΝTG Νοέμβριος 25, 2007 #32450 Νοέμβριος 25, 2007 Διαβαζω κατι ποστ του kingpin .. "but charles is more like a stunt car driver and bill is more like a demolition derby driver" Τι του κανατε του καημενου και σας μνημονευει??? Περι labi .... ενα δευτερολεπτο scrollarisma εδειξε αυτην εδω τη σελιδα
AN7 OverClocker Νοέμβριος 25, 2007 #32451 Νοέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από ΝTG Διαβαζω κατι ποστ του kingpin .. "but charles is more like a stunt car driver and bill is more like a demolition derby driver" Τι του κανατε του καημενου και σας μνημονευει??? Του έχει μείνει σαν αναμνηση για την Ελλάδα... Όπου και αν αναφερθεί για την ελλάδα...σίγουρα θα πεί για τον τρόπο οδγησης Ποιος ξέρει τι του έκαναν ο Τάσος και ο Βιλλ Την tellas μου μέσα... Παρασκευή μεσημέρι μου έκοψαν το τηλέφωνο...για αγνωστους λόγους ακόμα...... Ελπίζω αύριο να έχω τηλ τουλάχιστο
Snips Νοέμβριος 25, 2007 #32452 Νοέμβριος 25, 2007 Γιατί στο γήπεδο το 90% είναι λεχρίτες, άπλυτοι, κουτσοδόντηδες , αμόρφωτοι, με το παντελόνι να ξεκινάει από την μέση του κώλου, και νομίζουν πως τους δίνουν σημασία διαιτητές, επόπτες, προπονητές, παίχτες, επειδή αυτοί ξελαρυγιάζονται για 90+ λεπτά; Πόση μαμακία συμπυκνωμένη υπάρχει τελικά; Λοιπόν! Αγαπάτε το ποδόσφαιρο; ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. Μόλις γύρισα από Λάρισα-Παναθηναικός. Εϊπα να κάνω και γω το χατήρι του πεθερού μου. Από πέρυσι με παρακαλόυσε να πάμε να δούμε κανένα παιχνίδι. Σιχάθηκα το ανθρώπινο είδος. Να γελάς και να κλαις συνάμα.. Εϊχε ένα πιτσιρικά 8 χρονών πίσω μου που το βρισίδι που έριχνε ήταν απερίγραπτο. Ο πατέρας του δίπλα καμάρωνε τον κανακάρη του. Τον έβλεπε να γίνεται "άντρας" ο άθλιος. ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ λέμε!
DarkSaga Νοέμβριος 25, 2007 #32453 Νοέμβριος 25, 2007 ρε παιδιά υπάρχει λίστα με τις συχνότητες των τηλεοπτικών καναλιών???http://tv.pathfinder.gr/infoαυτό ήταν το πληρέστερο σε στοιχεία χωρίς συχνότητες όμως...damn απο ενισχυτές κλπ γνωρίζει κανείς?
jpavly Νοέμβριος 25, 2007 #32455 Νοέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga ρε παιδιά υπάρχει λίστα με τις συχνότητες των τηλεοπτικών καναλιών???http://tv.pathfinder.gr/infoαυτό ήταν το πληρέστερο σε στοιχεία χωρίς συχνότητες όμως...damn απο ενισχυτές κλπ γνωρίζει κανείς? http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=26352
perp Νοέμβριος 25, 2007 #32456 Νοέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 22:10] Γιατί στο γήπεδο το 90% είναι λεχρίτες, άπλυτοι, κουτσοδόντηδες , αμόρφωτοι, με το παντελόνι να ξεκινάει από την μέση του κώλου, και νομίζουν πως τους δίνουν σημασία διαιτητές, επόπτες, προπονητές, παίχτες, επειδή αυτοί ξελαρυγιάζονται για 90+ λεπτά; Πόση μαμακία συμπυκνωμένη υπάρχει τελικά; Λοιπόν! Αγαπάτε το ποδόσφαιρο; ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. Μόλις γύρισα από Λάρισα-Παναθηναικός. Εϊπα να κάνω και γω το χατήρι του πεθερού μου. Από πέρυσι με παρακαλόυσε να πάμε να δούμε κανένα παιχνίδι. Σιχάθηκα το ανθρώπινο είδος. Να γελάς και να κλαις συνάμα.. Εϊχε ένα πιτσιρικά 8 χρονών πίσω μου που το βρισίδι που έριχνε ήταν απερίγραπτο. Ο πατέρας του δίπλα καμάρωνε τον κανακάρη του. Τον έβλεπε να γίνεται "άντρας" ο άθλιος. ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ λέμε! Ρε μαν επειδή εχω χρόνια να πάω σε γήπεδο (σε κερκίδα)...σε τι τιμές κυμαίνονται τα εισητήρια? το χω απορία.....
perp Νοέμβριος 25, 2007 #32458 Νοέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 00:08] 20+++ Euro το φθηνοτερο. Αισχος. Μου κάνεις πλάκα αυτην την στιγμη....20 ευρω minimum?????? για να βλεπω 20-25αρηδες συνήθως που δεν μπορουν να αρθρωσουν λέξεις πέρα απο το "μ@λ@@@", που πληρώνονται όσο το ΑΕΠ της Ελλάδας, και τελείωνουν την καριέρας τους στα 40 τους max για να απολαύσουν με την εκάστοτε Λίλη τους κόπους μια ζωής σε σπιτάκια με πισίνα και Ferrari?? Εντάξει νόμιζα οτι ηταν πολυ πιο φτηνά τα εισητήρια, σαν σινεμά κάτι... τουλάχιστον για την Ελλάδα και οχι σε αγώνες οπως τελικους κτλ...Εξωφρενικα ακριβα θα έλεγα...αν σκεφτει κανένας οτι ενας οπαδος συνηθως δεν χάνει παιχνίδι που λεμε...
Dem Νοέμβριος 25, 2007 #32459 Νοέμβριος 25, 2007 Παιδια μόνο μην συνεχίζετε τα posts για το ποδοσφαιρο , γιατι θα πάθω κανα εγκεφαλικο μ αυτα που διαβάζω .... είναι πέρα για πέρα άστοχα.
deninho Νοέμβριος 25, 2007 #32460 Νοέμβριος 25, 2007 perp εξαρτάται από το παιχνίδι... Βασικός στόχος των μεγάλων ομάδων είναι να έχουν γεμάτο γήπεδο, κι ας έχουν χαμηλά έσοδα από τα εισητήρια (γτ το γεμάτο γήπεδο ανεβάζει τα ποσά από τους χορηγούς και τα τηλεοπτικά). Οπότε μπορεί να δεις ματς και με 10, μπορεί να δεις και με 50 Minimum @Dem: η αστοχία των παιδιών που ήταν;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.