deninho Νοέμβριος 24, 2007 #32421 Νοέμβριος 24, 2007 Υπ'όψιν, τα εισητήρια για Ελβετία, για 3 άτομα πήγανε ~850
.38-.45 Νοέμβριος 25, 2007 #32423 Νοέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από perp [Χθες, στις 20:32] γνωρίζει κάποιος αν οι ωτοασπίδες που πουλάνε τα φαρμακεία κάνουν δουλεια??? πριν σου κατεβάσει ότι έχει, πες ότι ψάχνεις για γερμανικές, 5-6 ζευγάρια σε κουτάκι, πολύχρωμες. στη συσκευασία (χαρτόνι) γράφουν πόσα db κόβουν (NRR). για τη μηχανή, έχω 30+. πλένονται.http://www.ohropax.de/31-1-sound-attenuation--product-info.html
perp Νοέμβριος 25, 2007 #32424 Νοέμβριος 25, 2007 Καλημέρες... αν και μάλλον καληνύχτες πρέπει να πω στον ευατο μου επειγόντως κιόλας γιατι πάλι χρέωμα μου βρωμάει..... γιατί οσο την ψάχνεις τόσο βρίσκεις κάτι καλύτερο απο αυτο που έχεις???? ....λέγεται "βαριέμαι ευκολα αυτα που έχω" ή "αυξανόμενες απαιτήσεις - ανάγκες" ?
perp Νοέμβριος 25, 2007 #32426 Νοέμβριος 25, 2007 Το παρήγορο ειναι οτι ΔΕΝ εχει να κάνει με αναβάθμιση Η/Υ κτλ..... και όντως σκεφτόμουνα την κάλυψη ανάγκης....1 βημα πριν το CHECK OUT βρέθηκα...αλλα με συγκράτησε η ακούσια αγκύλωση στον δείκτη της δεξιας παλάμης... Ρε μηπως παιζει πανσέληνος κάπου εδω κοντα? Τοτε μου έρχονται όλα... εγω και ο Jack Νιckolson στο WOLF....
Chessman Νοέμβριος 25, 2007 #32429 Νοέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από perp [Χθες, στις 20:32] Χρειάζομαι επειγόντως μετακόμιση σε αλλη περιοχη, σε άλλο σπίτι σε άλλη πόλη.... Απο σήμερα το πρωι προσπάθησα να κοιμηθω 4 φορές... και τις 4 φορες ... 2-3 μηχανάκια με τις γνωστες εξατμίσεις, κατι 2 σκυλια pitbull που υπάρχουν φάτσα κάρτα, εναs γείτονας, κάτι μαρμαράδες/ηλεκτρολόγοι δεν ξέρω...ΔΕΝ λένε να με αφήσουν να κλείσω ματι... :alien: Πριν αρχίσω να ψάχνω για μετακόμιση στις κεραίες του Υμητου... γνωρίζει κάποιος αν οι ωτοασπίδες που πουλάνε τα φαρμακεία κάνουν δουλεια??? Γεια χαρά perp ! Μια πρακτική λύση που λύνει το πρόβλημα αλλά κοστίζει (αν είναι δικό σου σπίτι το προχωράς, αν όχι συμφωνείς με τον ιδιοκτήτη...), είναι να βάλεις εκεί που κοιμάσαι κουφώματα αλουμινίου με διπλό τζάμι (λέω αλουμινίου, γιατί στα απλά κουφώματα δεν μπαίνουν εύκολα). Το διπλό τζάμι είναι πολύ θερμομονωτικό αλλά κυρίως η χ ο μ ο ν ω τ ι κ ό. Όσοι έχουν παρόμοια προβλήματα και το δοκιμάσουν (ιδιαίτερα εάν δεν μπορούν να αλλάξουν τόπο κατοικίας) θα βελτιώσουν π ά ρ α πολύ την κατάσταση. Σε παράθυρο ή/και μπαλκονόπορτα.
Maximus Νοέμβριος 25, 2007 #32430 Νοέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Chessman Και μη χειρότερα ! (σαν αυτούς) !!! Καλά με έστειλες αδιάβαστο τώρα... Δεν περίμενα να έχουν εξελιχθεί ΤΟΣΟ αυτές οι στολές...Ακόμα θυμόμουν τις δοκιμάζαν για τα πόδια ή τα χέρια μόνο, full στολή και τόσο λειτουργική δεν πίστευα θα φτιάξουν τόσο σύντομα... Είναι ίδια εντωμεταξύ, ΙΔΙΑ, με την Exoskeleton του S.T.A.L.K.E.R. Έπαθα πλάκα λέμε, όταν μπορέσω θα σου ανεβάσω κανα screenshot να δεις. here:
gbak Νοέμβριος 25, 2007 #32431 Νοέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Chessman Και μη χειρότερα ! (σαν αυτούς) !!! πολυ καλο
DarkSaga Νοέμβριος 25, 2007 #32432 Νοέμβριος 25, 2007 μετά τα διπλά παράθυρα και προκειμένου να μονώσεις το σπίτι απο τον απο πάνω ή τους διπλανούς τι προτείνετε?εκτός απο το να αλλάξεις σπίτι που δεν παίζει...κοίταζα για "πλωτά" δάπεδα και πραγματική ηχομόνωση πριν εγκατασταθεί ο διάολος αλλά δεν συμφώνησε....Τον μαμείς ή δεν τον μαμείς?πραγματικά νοιώθω ξένος στο σπίτι μου πλέον.
perp Νοέμβριος 25, 2007 #32433 Νοέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Chessman [Σήμερα, στις 09:23] Γεια χαρά perp ! Μια πρακτική λύση που λύνει το πρόβλημα αλλά κοστίζει (αν είναι δικό σου σπίτι το προχωράς, αν όχι συμφωνείς με τον ιδιοκτήτη...), είναι να βάλεις εκεί που κοιμάσαι κουφώματα αλουμινίου με διπλό τζάμι (λέω αλουμινίου, γιατί στα απλά κουφώματα δεν μπαίνουν εύκολα). Το διπλό τζάμι είναι πολύ θερμομονωτικό αλλά κυρίως η χ ο μ ο ν ω τ ι κ ό. Όσοι έχουν παρόμοια προβλήματα και το δοκιμάσουν (ιδιαίτερα εάν δεν μπορούν να αλλάξουν τόπο κατοικίας) θα βελτιώσουν π ά ρ α πολύ την κατάσταση. Σε παράθυρο ή/και μπαλκονόπορτα. Ευχαριστώ.... μπορει να γινει και εδω αυτη η λύση αλλα την σκέφτομαι μόνο σαν μέρος μια γενικότερης ανακατασκευής του σπίτιου (= γκρεμίζω, χτίζω, ανακαινίζω κτλ)....πάντως ήδη απολαμβάνω αυτα τα προνόμια στο εξοχικο μου αλλα δυστυχώς όχι εδώ.... pity... πάντως χτες δοκίμασα με αεροπορικού τύπου ωτοασπίδες που ειχα πάρει για τα ταξίδια μου με αεροπλάνο και κοιμήθηκα σαν άνθρωπος...απο αυριο θα πάρω πιο καλές πάντως.... όντως καμία σχέση Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 16:18] μετά τα διπλά παράθυρα και προκειμένου να μονώσεις το σπίτι απο τον απο πάνω ή τους διπλανούς τι προτείνετε? εκτός απο το να αλλάξεις σπίτι που δεν παίζει... κοίταζα για "πλωτά" δάπεδα και πραγματική ηχομόνωση πριν εγκατασταθεί ο διάολος αλλά δεν συμφώνησε.... Τον μαμείς ή δεν τον μαμείς? πραγματικά νοιώθω ξένος στο σπίτι μου πλέον. Αυτο που το πας......ειναι στους άνθρωπους.... εχουμε ξεχάσει να σεβόμαστε τους άλλους... ειναι ο εγωισμός του πηρα το δικο μου σπίτι και κανεις δεν με διώχνει...κάνω οτι θέλω.... Ελληνάρες.... Αρχική απάντηση από Chessman [Σήμερα, στις 09:11] Και μη χειρότερα ! (σαν αυτούς) !!! Αντε.... τι μένει...να μπει και ενας τύπος ανθρώπινου δέρματος απέξω και νατος ο Βιονικός Ανδρας.... ....Καλά πάμε πάντως.....
def Νοέμβριος 25, 2007 #32434 Νοέμβριος 25, 2007 καλησπερα παιδια,το κοροπι ειναι καλη περιοχη?Μαλλον εκει θα μενει ο αδελφος ,μια και ειναι κοντα στο αεροδρομιο
ΝTG Νοέμβριος 25, 2007 #32435 Νοέμβριος 25, 2007 αν δεν κανω λα8ος ..πριν λιγα λεπτα..(κα''να 20λεπτο ) o labis βγηκε στον αερα.Εδειξε μια σκηνη στον Αlpha..(δεν αφορουσε ευχαριστο γεγονος)"7 ημερες" νομιζω η εκπομπη..Να δω και το επιμαχο thread να τσεκαρω ..(αν εξαιρεσουμε καποια αθλητικα γεγονοτα, καποιες διασπαρτες ειδησεις ...και ακατασχετου ζαπινγκ 2-3 λεπτα πριν κοιμηθω ,εχω να δω TV πανω απο 16μηνες..)
DJD Νοέμβριος 25, 2007 #32436 Νοέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από def καλησπερα παιδια,το κοροπι ειναι καλη περιοχη?Μαλλον εκει θα μενει ο αδελφος ,μια και ειναι κοντα στο αεροδρομιο Μια χαρά είναι κι ήσυχα. Αρκετά μακριά από το κέντρο της Αθήνας.. αλλά για μερικούς αυτό είναι καλό
Borg Νοέμβριος 25, 2007 #32437 Νοέμβριος 25, 2007 βρε παιδια τι σκ@τ@ τρεχει συνεχεια ο σκληρος στα vista x64 ??σας εχει συμβει και σε εσας?
perp Νοέμβριος 25, 2007 #32439 Νοέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 16:43] καλησπερα παιδια,το κοροπι ειναι καλη περιοχη?Μαλλον εκει θα μενει ο αδελφος ,μια και ειναι κοντα στο αεροδρομιο Θα συμφωνήσω με τον DJD... (Απελπιστικά) κοντα στον ΑΙΑ.... 1 τσιγάρο δρόμος αλλα χωριο απο την αλλη... ολιγον βαρετά και απομονωμένα.... Αν ο αδερφός σου ερχεται για να μεινει αρκετο καιρό και ειναι και μόνος του, ας κοιτάξει απο Ελληνικο και κάτω επίσης, Γλυφαδα, Βουλα, Βαρη, Βαρκιζα κτλ... μην τον πάρει και απο κάτω το μέρος... γιατί καλα να μένεις κόντα στην δουλειά σου αλλα να έχεις και κοντινές επιλογές για ενα ποτάκι, καφε, ψώνια....
deninho Νοέμβριος 25, 2007 #32440 Νοέμβριος 25, 2007 Αν θέλει κόσμο, θα πρότεινα να μείνει προς βόρεια προάστια, μόνο και μόνο για την Αττική Οδό. Βέβαια, δεν ξέρω τι γίνεται προς τα νότια, και τι δρόμους έχει προς ΕλΒενιζέλο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.