YDinopoulos Νοέμβριος 24, 2007 #32401 Νοέμβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από DJD Ποιο cartoon ρε Έναν θεόμουρλο μπάτσο.. http://www.sho.com/site/dexter/home.do Αμα σουτ λεω οτι ειμαι καμμενος... http://www.cartoonnetwork.com/tv_shows/dexter/index.html :baby:
perp Νοέμβριος 24, 2007 #32402 Νοέμβριος 24, 2007 Χρειάζομαι επειγόντως μετακόμιση σε αλλη περιοχη, σε άλλο σπίτι σε άλλη πόλη.... Απο σήμερα το πρωι προσπάθησα να κοιμηθω 4 φορές... και τις 4 φορες ... 2-3 μηχανάκια με τις γνωστες εξατμίσεις, κατι 2 σκυλια pitbull που υπάρχουν φάτσα κάρτα, εναs γείτονας, κάτι μαρμαράδες/ηλεκτρολόγοι δεν ξέρω...ΔΕΝ λένε να με αφήσουν να κλείσω ματι... :alien: Πριν αρχίσω να ψάχνω για μετακόμιση στις κεραίες του Υμητου... γνωρίζει κάποιος αν οι ωτοασπίδες που πουλάνε τα φαρμακεία κάνουν δουλεια???
def Νοέμβριος 24, 2007 #32403 Νοέμβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από perp Χρειάζομαι επειγόντως μετακόμιση σε αλλη περιοχη, σε άλλο σπίτι σε άλλη πόλη.... Απο σήμερα το πρωι προσπάθησα να κοιμηθω 4 φορές... και τις 4 φορες ... 2-3 μηχανάκια με τις γνωστες εξατμίσεις, κατι 2 σκυλια pitbull που υπάρχουν φάτσα κάρτα, εναs γείτονας, κάτι μαρμαράδες/ηλεκτρολόγοι δεν ξέρω...ΔΕΝ λένε να με αφήσουν να κλείσω ματι... :alien: Πριν αρχίσω να ψάχνω για μετακόμιση στις κεραίες του Υμητου... γνωρίζει κάποιος αν οι ωτοασπίδες που πουλάνε τα φαρμακεία κάνουν δουλεια??? ελα να μεινεις στο χωριο μου,θα μουρλαθεις απο την πολυ ησυχια
Dem Νοέμβριος 24, 2007 #32404 Νοέμβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 21:35] Πιο sad ακόμα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που τα παλεύουν αυτά με 3ψήφιους μισθούς.. και πιο sad ακομα είναι ότι με την έλλειψη λύσεων και διεξόδων έρχεται η απογοητευσηκαι απαξιωση, που οδηγεί στην συνηθεια και στην παγίωση της καταστασης.Αλλά που καιρός για τέτοια, όταν ο άλλος την παλευει με 700 και σπιτι.
perp Νοέμβριος 24, 2007 #32405 Νοέμβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 22:37] ελα να μεινεις στο χωριο μου,θα μουρλαθεις απο την πολυ ησυχια Ασε μαν και εμένα μου εχει λειψει ο υπνος που κάνω στο χωριο μου.... Σαπισμα, βουιζουν τα αυτια μου απο την ησυχία.... Μα να μην μπορεις να κλεισεις μάτι στο ίδιο σου το σπίτι? Και φαντάσου οτι γενικά κάνω ευκολο υπνο... δεν με πειράζουν φώτα και μουσικές, με δυνατους/raw ήχους νομίζω οτι ολοι εχουν πρόβλημα... λεω να δοκιμάσω πάντως ωτοασπίδες σαν πρώτη λύση αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν θα κάνουν δουλειά... Μετά ειναι η λύση του Θόδωρου με το δίκανο... αλλα έχω μόνο sniper οπλο.... Αρχική απάντηση από Dem [Σήμερα, στις 22:40] και πιο sad ακομα είναι ότι με την έλλειψη λύσεων και διεξόδων έρχεται η απογοητευση και απαξιωση, που οδηγεί στην συνηθεια και στην παγίωση της καταστασης. Και φαντάσου να εχεις δώσει μια περιουσια για σπουδες και απειρα ξενυχτια και διαβάσματα... Και καλά να τα εχουν δώσει μόνο οι γονεις ή γενικά να μην εχεις επιβαρύνει και άλλους για "ενα καλύτερο μέλλον"... Οταν τα δινεις απο την τσέπη σου και τώρα σκέφτομαι οτι θα μπορουσα να ειχα χτυπησει μετρητα κιόλας ενα 350Z και να αλητεύω...εεεε ριχνεις καντήλια....
def Νοέμβριος 24, 2007 #32406 Νοέμβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από perp Ασε μαν και εμένα μου εχει λειψει ο υπνος που κάνω στο χωριο μου.... Σαπισμα, βουιζουν τα αυτια μου απο την ησυχία.... Μα να μην μπορεις να κλεισεις μάτι στο ίδιο σου το σπίτι? Και φαντάσου οτι γενικά κάνω ευκολο υπνο... δεν με πειράζουν φώτα και μουσικές, με δυνατους/raw ήχους νομίζω οτι ολοι εχουν πρόβλημα... λεω να δοκιμάσω πάντως ωτοασπίδες σαν πρώτη λύση αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν θα κάνουν δουλειά... Μετά ειναι η λύση του Θόδωρου με το δίκανο... αλλα έχω μόνο sniper οπλο.... Και φαντάσου να εχεις δώσει μια περιουσια για σπουδες και απειρα ξενυχτια και διαβάσματα... Και καλά να τα εχουν δώσει μόνο οι γονεις ή γενικά να μην εχεις επιβαρύνει και άλλους για "ενα καλύτερο μέλλον"... Οταν τα δινεις απο την τσέπη σου και τώρα σκέφτομαι οτι θα μπορουσα να ειχα χτυπησει μετρητα κιόλας ενα 350Z και να αλητεύω...εεεε ριχνεις καντήλια.... σε καταλαβαινω απολυτα
cptkoulis Νοέμβριος 24, 2007 #32407 Νοέμβριος 24, 2007 @perp Η λυση στο προβλημα σου λεγεται πεζοδρομος.Απο καποια ωρα και μετα,μονο deliver-αδες πηγαινοερχονται εδω που ειμαι
perp Νοέμβριος 24, 2007 #32408 Νοέμβριος 24, 2007 Αυτο που ξέρω ειναι οτι οταν μετακομίσω με το καλο... θα περάσω απο scanner το δρόμο/πεζόδρομο και θα κάνω stakeout να παρακολουθω κινήσεις, γειτόνους και γενικα το νταλαβέρι του σημείου... εγω και οι μπάτσοι του FBI... και μένω και σε στενό, στην "ήσυχη" (και καλά) πλευρα του μοσχάτου...αν εμενα επι της Κηφισίας θα το καταλάβαινα.... Ιδέα..... Λιγα τα ψωμια σας γειτόνοι... αυριο θα πάρω την εκδίκηση μου με πριόνια/ηλεκτρονικές μουσικες και CRYSIS.... 425W total RMS....
cptkoulis Νοέμβριος 24, 2007 #32409 Νοέμβριος 24, 2007 Εχεις ψαξει καθολου το θεμα "σπιτι" να δεις τι γινεται?Γιατι κι αλλοι ελεγαν οτι θα ψαχνουν μεχρι να βρουν το τελειο μερος και μολις βρηκαν κατι απλα καλο,μετακομισαν. Αν καταλαβα καλα,θελεις κατα βαθος να μεινεις μονος σου(περα απο το θορυβο) που σημαινει πολλαααααα εξοδα
perp Νοέμβριος 24, 2007 #32410 Νοέμβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 23:44] Εχεις ψαξει καθολου το θεμα "σπιτι" να δεις τι γινεται?Γιατι κι αλλοι ελεγαν οτι θα ψαχνουν μεχρι να βρουν το τελειο μερος και μολις βρηκαν κατι απλα καλο,μετακομισαν. Αν καταλαβα καλα,θελεις κατα βαθος να μεινεις μονος σου(περα απο το θορυβο) που σημαινει πολλαααααα εξοδα Με πιάνεις... Εχω μια μικρή εμπειρία απο πολυ χειρότερες καταστάσεις βλέπε UK με νοικία αντε γεια και σπίτια επίσης... θεωρω οτι απλα θελει ψαξιμο... ευκολα δεν φευγω αν δεν βρω αυτο που θέλω να με καλύπτει ενα 80% δηλαδη, τι μας λες τώρα θα μου πεις... σωστο...αλλα λόγω υπομονης εεεε δεν θα χαριστώ σε αυτο το θέμα........τα εξόδα οταν μένεις μόνος σου ειναι πολλααααααααα αλλα αξίζουν.... τώρα χαλάω περισσότερα για να μην ειμαι εδώ οταν ΠΡΕΠΕΙ να μενω σπίτι μου....βλέπε ταξίδια, βόλτες, ποτάκια, σινεμα, βενζίνες άσκοπες, κτλ... Και με μικρή βοήθεια βέβαια... κλασικα Ελληνικά πράγματα δηλαδη... Εκτος αν μου την σβουρίξει πάλι και παρατήσω τα πάντα για έξω που εκει τουλαχιστον εχω να κάνω με επαγγελματίες στον χώρο μου που τον επέλεξαν συνειδητα να μείνουν και οχι επειδη βρέθηκαν απο σπόντα ή απο βυσματική τύχη.... Και ναι το ξέρω υπάρχει και MSN και τα PMs EDIT: @DarkSaga Thanks ρε μαν... Αν βρω αυριο καλώς... αλλιως απο Δευτέρα... τουλάχιστον ενα καλον υπνο τον δικαιούμαστε όλοι μας.....
DarkSaga Νοέμβριος 24, 2007 #32411 Νοέμβριος 24, 2007 @perp oi κεριου είναι μάπα εμένα με βολευουν οι κυλινδρικές κίτρινες όχι οι σφηνωειδείς αυτές κόβουν αρκετά είναι για 2-3χρήσεις και μετά πέταμα κόστος ~1οι σιλικόνης έχουν ~20 και δεν ακούς τίποταπαίζει ενα θέμα λόγω σχήματος αν μπορείς να τις συνηθίσεις.και η πιο μάπα θα σου κόψει αρκετή ένταση που μόλις κοιμηθείς δεν θα σε ξυπνάει τίποτα το ξυπνητήρι το ακούς
spresv Νοέμβριος 24, 2007 #32412 Νοέμβριος 24, 2007 Ρε παιδια, 800 η ταριφα για το διπλωμα????????????????Ποιανου φουστη τα εισητηρια για Ελβετια θα πληρωσω???
perp Νοέμβριος 24, 2007 #32413 Νοέμβριος 24, 2007 για ενα 5ημερο στο NYC θες να πεις (μαζί με το ξενοδοχείο).... κάνε καταγγελία Η αν μπορεις δώστα...αν μιλαμε για διπλωμα οδηγησης αυτοκινήτου... εεεε το πιο πιθανό ειναι να σε κόψουν.... j'adore Grece!
jpavly Νοέμβριος 24, 2007 #32414 Νοέμβριος 24, 2007 και λίγα λες όλο και κάτι άλλο θα προκύψει Αρχική απάντηση από perpκάνε καταγγελία Τι καταγγελία ρα; Τόσο έχουν τα μαθήματα + παραστάσεις, γιατροί κλπ. Το λάδωμα είναι extra Επίσης, ωτοασπίδες έχεις ξαναβάλει; Το ξέρεις ότι θα ακούς τον "ευατό" σου;
DarkSaga Νοέμβριος 24, 2007 #32415 Νοέμβριος 24, 2007 δεν παίζουν ρε perp αυτέ οι τιμές...παίζει 5 μέρες NYC σε αυτή την τιμή????
spresv Νοέμβριος 24, 2007 #32416 Νοέμβριος 24, 2007 Τι λετε ρε παιδια, εχουμε ξεφυγει εντελως ομως... Ζητανε τοσα πολλα και τολμανε να ζητησουν και λαδι? Αλλα τι λεω, η ευθιξια σε αυτη τη χωρα δεν υπαρχει ουτε σε λεξικο...
perp Νοέμβριος 24, 2007 #32417 Νοέμβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 00:38] δεν παίζουν ρε perp αυτέ οι τιμές... παίζει 5 μέρες NYC σε αυτή την τιμή???? Απο ταξιδιωτικό ΝΑΙ... και ειναι μινιμουμ τιμή...σε group πάντα ρε ξέρετε που ειναι το δολλάριο.... τιποτα δεν μας κοστίζει πια...ασχέτως αν το μαρουλι δεν φτάνει στην εγχώρια αγορα μας....
jpavly Νοέμβριος 24, 2007 #32418 Νοέμβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από spresv Τι λετε ρε παιδια, εχουμε ξεφυγει εντελως ομως... Ζητανε τοσα πολλα και τολμανε να ζητησουν και λαδι? Αλλα τι λεω, η ευθιξια σε αυτη τη χωρα δεν υπαρχει ουτε σε λεξικο... Mate, είναι 50+50 οι 2 γιατροί, 150 η παράσταση+εξετάσεις και τα άλλα του δασκάλου αν θυμάμαι καλά. Απλά όλο το πακέτο πάει γύρω στα 800. Αυτοί που παίρνουν λαδάκι δεν έχουν σχέση με όλα τα άλλα. Μια χαρά είναι η τιμή κατ' εμέ. Δίπλωμα παίρνεις.
spresv Νοέμβριος 24, 2007 #32419 Νοέμβριος 24, 2007 Θα το διασταυρωσω και θα σας πω. Δεν ξερω αν ειμαι εγω ο παραλογος, αλλα εξακολουθουν να μου φαινονται πολλα.
perp Νοέμβριος 24, 2007 #32420 Νοέμβριος 24, 2007 Κοιτα αμα σκεφτεις οτι εμενα πριν 11 χρόνια που ειχαν ζητήσει 50.000δραχμές την μέρα της εξέτασης...δηλαδή 150.... μια χαρα τιμή ειναι.... μόνο κανε μια χάρη σε όλους μας και στον ευατό σου... αν τα δώσεις...φρόντισε να ξέρεις να οδηγεις.... μεταξυ αστείου και σοβαρου ειναι πολυ σημαντικό....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.