Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

καλημερα και καλο Σαββατοκυριακο,θα σας επισκεφτω συντομα στην Αθηνα:)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DJD

To ξέρατε ότι στο υπουργείο παιδείας με κάθε τέσσερις ώρες υπερωρίες (πασιέντζας δηλαδή) έχουν μία μέρα ρεπό...;

Καλημέρα....

:hehe:

Επιτηδες το εχουν κανει ετσι ωστε να παιζουν και αλλοι,

και να μην περιμενουν στη σειρα μεχρι να βαρεθει αυτος που εκανε καταληψη στη θεση.

παιδια μια ερωτηση οποιος γνωριζει.Ο Frost που χαθηκε?

παιδια ...να πω κατι ασχετο???(λες και εδω λεμε ολα τα σχετικα)

Οι οτετζηδες δοκιμαζουν στα καφαο αριμθωντας απο το 1 εως το 5...η το 8??

Το παραδοξο της υποθεσης ειναι το εξης...

Τους ακουω απο τα ηχεια μου!

Συντονιστηκαν στο τερμα χαμηλο...εχω και βιντεακι...

Οταν ανεβασω την ενταση χανονται οι ομιλιες και οταν το χαμηλωσω (τερμα κατω) ακουω σχεδον κανονικα!(με αρκετουτσικο 8ορυθο ...αλλα καταλαβαινεις τι λενε)

Ισως ετσι να εξηγουνται και οι χαμηλες ταχυτητες 2-3 μερες τωρα..

(Υποθετω ηρθαν να ελεγξουν και οχι να συνεχισουν να μιλανε)

Αρχική απάντηση από ΝTG

παιδια ...να πω κατι ασχετο???(λες και εδω λεμε ολα τα σχετικα)

Οι οτετζηδες δοκιμαζουν στα καφαο αριμθωντας απο το 1 εως το 5...η το 8??

Το παραδοξο της υποθεσης ειναι το εξης...

Τους ακουω απο τα ηχεια μου!

Συντονιστηκαν στο τερμα χαμηλο...εχω και βιντεακι...

Οταν ανεβασω την ενταση χανονται οι ομιλιες και οταν το χαμηλωσω (τερμα κατω) ακουω σχεδον κανονικα!(με αρκετουτσικο 8ορυθο ...αλλα καταλαβαινεις τι λενε)

Ισως ετσι να εξηγουνται και οι χαμηλες ταχυτητες 2-3 μερες τωρα..

(Υποθετω ηρθαν να ελεγξουν και οχι να συνεχισουν να μιλανε)

Lol, σε ένα φίλο πιάναμε police radio με κάτι ηχεία που είχε πάρει. Σβηστά ηχεία, σβηστό pc, ξαφνικά άνοιγαν, ακούγαμε κάτι του στυλ: "είχε σβηστά φώτα αυτός ρε" και έκλειναν πάλι.

X-Files λέμε :D

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

να κανω και γω μια άσχετη ερώτηση?

Πόσο είναι το όριο στα πμ?

250 :)

Καλημερα σε ολους...μπας και ξερει κανεις να μου πει...το enemy territory-quake wars υποστηριζει 7.1 ηχο?η μονο 5.1?επισης το quake 4 ver 1.4 υποστηριζει 7.1 με EAX ADVANCED HD?η παλι μονο 5.1?ευχαριστω :)

Μετα απο σχεδόν 1 χρονο πριν λίγες μέρες συνειδητοποίησα οτι το CITY University ΔΕΝ μου έστειλε ποτε την μεταπτυχιακή μου εργασια, δεμένη με τα logo και της ιστορίες ΑΝ και ειχα καταθέσει extra pounds για αυτο το λόγο... (τόσο κόπο ειχα κάνει....) Στέλνω emails κτλ...

Και η κατάληξη ?????

.... Στα αρχεία τους ΔΕΝ φαίνεται ποτε οτι κατέθεσα αυτα τα λεφτά, παρα μόνο τα δίδακτρα.... Και πρεπει να ξαναπληρώσω καθώς ουτε εγω όπως φαίνεται δεν κράτησα την συγκεκριμένη αποδείξη....

Τι ηθελα και εκανα ξεσκαρτάρισμα?? :wall:

τι θα γινει με αυτους τους πακιστανους στα φαναρια..εχουν αρχισει και μου τι δινουν αφανταστα...μα σε οποιο φαναρι και να σταματησεις στην πεφτουν δυο τρεις και σου αρχιζουν τα κολπα...ημαρτον..

Προπονούνται για τις πωλήσεις χάρτου όταν με το καλό πάρουν κάρτα παραμονής... :hehe:

τώρα τελευταία παίζει πολύ μαντηλάκια, χαρτάκια και είδη αυτοκινήτου... να θέλεις να σου καθαρίσουν το παρμπριζ και να μην βρίσκεις.... :D

κατι ασχετο προς τους hwbot-ers :p , στο pcmark.. ποσο "legit" εναι αν τρεξεις με ramdisk? , γιατι ειδα κατι πολυυυ ωραια νουμερα στο winxp test :D , να ανεβαασω στο hwbot ? ή θα με κυνηγανε?

edit : ok... just googled it...:(

Το ηξερα οτι το ιντερνετο (που το ελεγαν και στο Ναυτικο) καποια μερα θα εκανε κατι χρησιμο στην κοινωνια...

MyFreeImplants.com

Gents...

Help the girl of YOUR dreams, get the body of her dreams.

Develop a connection with a girl of your choice and help her earn Free Breast Implants!

Learn about how to help girls earn free boob jobs.

Δεν υπαρχουνε αυτα ρε παιδια!!! Ημαρτον και βοηθεια και help ολέ! ταυτοχρονα!!

Αρχική απάντηση από DJD

Έχω αποβλακωθεί.. Έχω δει 8 επεισόδια Dexter στην σειρά.. :toomuchne :o

Το cartoon λες ? Δοκιμασε Ed,Edd & Eddy....Μax-out καψιματος...:hehe:

παιδια τα θεματα στην κεντρικη σελιδα, γιατι δεν τα εμφανιζει στα δεξεια?Η μονο σε μενα δεν φενονται?

Αρχική απάντηση από DJD

Sad but true.

Πιο sad ακόμα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που τα παλεύουν αυτά με 3ψήφιους μισθούς..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.