Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

ποιος παει και βγαζει τέτοια Chains....τι να πεις ...μην παω και πιάσω αυτον που τα φτιάχνει...

είναι αλήθεια και ε?ένα ?ου είρθε ?ια επιταγή 16000 ?

και ?ετά ?ου έστειλαν και άλλη!

From: ειρηνη ?πουκη < mailto:******@*******.gr>

To: *****@*********.gr < mailto:******@********.gr>

Sent: Monday, April 23, 2007 2:11 PM

EGW EKANA TO LATHOS KAI TO ESTEILA MONO SE DYO ATOMA THN PRWTH FORA KAI MOY ESTEILAN EKEI POY DEN TO PERIMENA (META APO EPIKOINWNIA) EPITAGH 733E!!!

ETSI APOFASISA NA TO KSANASTEILW, SE ARKETOYS AYTH THN FORA.... KAI OTI PROKYPSEI....

ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΕΓΩ ΗΔΗ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ 6.440 ΕΥΡΩ !!!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!

_____

GIA NA MIN POUME OTI DEN DOKIMASAME !!!

H epistoli auti erxetai apo mia Germanida nomiko-dikigoro, fili mou, kai

fainetai endiaferousa. An auti epimenei oti to systima leitourgei, tote

leitourgei. Se kathe periptwsi den mporei na xathei tipote?!

Mou eipe ta parakatw:

? Egw eimai dikigoros kai gnwrizw ton nomo. Auto einai

pragmatikotita. Mi gelieste, AOL kai INTEL kratane tis yposxeseis tous

me to fovo na min tous pane sta dikastiria kai xasoun ekatommuria!!!

Opws ekane prosfata i PEPSI COLA me tin GENERAL ELECTRIC.

Agapitoi filoi mi theorisete auto san ena xazo asteio. O Bill Gates

ftiaxnei tin periousia tou. An s'auto den antidrasete mporei argotera na

metaniwsete.

Ta Windows akomi einai to programma pou xrisimopoieitai pio syxna. Oi

Microsoft kai AOL peiramatizontai me ti voitheia autou tou

email-keimenou.

An autin tin epistoli tin steilete stous filous sas, i Microsoft tha

mporesei na akolouthisei ta ixni tis 2 vdomades. Kathe atomou sto opoio

tha stalei auti i eidopoiisi i Microsoft plirwnei 245 eur. Gia kathe

atomo sto opoio steilate kai to opoio esteile tin epistoli parapera sas

plirwnei 243 eur. Gia to trito atomo sti seira i

Microsoft sas plirwnei 241 eur. Meta apo 2 vdomades tha sas zitithei apo

tin Microsoft me aitisi, vevaiwsi me tin dieuthinsi sas gia na sas

steiloun epitagi.

Egw auto to elava san apati, alla 2 vdomades meta, afou asxolithika

kai esteila tis epistoles, i Microsoft mou zitise tin dieuthinsi mou kai

elava epitagi ypsous 24.800 eur! Eseis prepei na apantisete se auto,

prin teleiwsei auto to test. An kapoios apo sas exei ti

dynatotita, prepei na tin xrisimopoiisei.

Gia ton Bill Gates auta einai eksoda gia mia ypopsifiotita.

Parakalw steilte autin tin epistoli se oso perissotera atoma mporeite.

Tha eprepe na lavete to ligotero 10.000 eur. Egw den tha estelna autin

tin epistoli parapera an den eixa kerdos !!

Mia gnwsti tou patera mou, pou teleutaia metakomise edw, mou edeikse,

tin teleutaia fora pou tin episkefthika, tin epitagi tis. To ypsos

eftane ta 4.324,44 eur. H theia enos kalou mou filou, i opoia

ergazetai stin INTEL, gia tin apostoli autis tis epistolis se allous,

elave epitagi ypsous 4.523,23 eur.

Oi AOL kai INTEL gia na epivevaiwsoun oti to programma tous einai to pio

syxna xrisimopoioumeno programma, efarmozoun auto to test.?

Afou metafrasa tin epistoli kai sas tin esteila, elpizw oti kai eseis

tha tin prowthisete se allous, kai pisteuw oti den einai ena analato

asteio !!!

Egw dokimasa, dokimaste kai eseis twra..

Eseis den xreiazetai na kanete tipote, apla patiste PROWTHISI (FORWARD)

Xairetismous

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Παίδες... ψάχνοντας για πιθανά προβλήματα του Mafia the game, με τα Βίστα, είδα μια είδηση που με συγκίνησε πραγματικά: Θα βγει Mafia 2 :happy2: :jump: :jump:

PS ξέρει κανείς αν θα παίζει σε βιστα το μάφια;

εδιτ: the bad news: κάααααποτε μέσα στο 2009 θα βγει :( :cry:

Αρχική απάντηση από SirDiman [Σήμερα, στις 16:43]

ποιος παει και βγαζει τέτοια Chains....τι να πεις ...μην παω και πιάσω αυτον που τα φτιάχνει...

είναι αλήθεια και ε?ένα ?ου είρθε ?ια επιταγή 16000 ?

και ?ετά ?ου έστειλαν και άλλη!

From: ειρηνη ?πουκη < mailto:******@*******.gr>

To: *****@*********.gr < mailto:******@********.gr>

Sent: Monday, April 23, 2007 2:11 PM

μπλα....μπλα... μπλα...

Μου ηρθε δις (απο φιλες) αλλα το εσβησα επιτοπου.Αν συνεχιζα την αλυσιδα τωρα θα ημουν εκατομμυριουχος :tomato:

ΥΓ. υπαρχει κοσμος που εν ετει 2007 ελπιζει να του στειλουν λεφτα απο το πουθενα...

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 16:13]

Σορρυ για το 2ο πόστ αλλα εδω και 2 μέρες δεν μπορώ να βγάλω άκρη....

Γνωρίζει κάποιος το email ή εστω το φαξ του γραφείου του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών ή της γραμματείας του? Γνωρίζω από πρώτο χέρι οτι σε άλλα υπουργεία οταν κάποιος πολίτης στείλει ενα έγγραφο αυτο απευθυνόμενος στον ίδιο τον Υπουργό μεταβιβάζεται στον ίδιο αφού περάσει ενα τυπικό έλεγχο.

Ευχαριστώ :flower:

http://www.blogger.com/profile/01827357295276163425

http://www.yme.gr/index.php?getwhat=1&oid=163&id=&tid=163

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 14:50]

Βλάσφημε - ο Texas Ranger έπρεπε να σαρώσει τα Oskar αλλά τον φάγαν τα κυκλώματα :D

Και αφού τα σαρώσει, να τους ρίξει και ένα σφουγγάρισμα : )

Αρχική απάντηση από cptkoulis

ΥΓ. υπαρχει κοσμος που εν ετει 2007 ελπιζει να του στειλουν λεφτα απο το πουθενα...

H απαξίωση της αξίας της εργασίας και η υποτίμηση του παραγόμενου έργου φέρουν τα παραπάνω αποτελέσματα. Ποιός πιστεύει σήμερα ότι μπορεί να ζήσει μια άνετη ζωή απλά και μόνο δουλεύοντας; με 700 €; Όλοι αρχίζουν και πιστεύουν την παραμύθα του εύκολου κέρδους, από όπου και να έρχεται αυτό.

@astrolabos

καλα τα λες εσυ και οντως υπαρχει σοβαρο οικονομικο-κοινωνικο προβλημα

Αυτο που ηθελα να πω,ειναι οτι τετοια mails κυκλοφορουν εδω και 10+ χρονια και σημερα ακομα καποιοι αναρρωτιουνται οταν τα διαβαζουν αν ειναι αληθεια ή ψεματα

Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος.

Ο μισθός μου είναι 1100 € στα καθαρά. Τα μικτά είναι ασύλληπτο ποσό και δεν σας το αναφέρω μην πάθετε τίποτα.

Ωραία μέχρι εδώ. Πολύ καλά. Δεν είναι πολλοί που παίρνουν τέτοιο μισθό σαν ανειδίκευτοι εργάτες. Επίσης είμαι 27 στα 28 και όπως είναι πολύ λογικό θέλω να μείνω μόνος μου γιατί πέρα από τα άλλα, έχω και σχέση και πως να το κάνουμε, θέλουμε να μείνουμε λίγο μόνοι μας με την κοπέλα. Καλά μέχρι εδώ; Καλά.

Αρχίζει λοιπόν η αναζήτηση στέγης. Τι; Τι είπατε; Γιατί δεν μου δίνουν οι γονείς μου ένα σπίτι να μείνω; Γιατί δεν έχουν, απλά τα πράγματα. Κι αυτό που μένουμε τώρα που είναι δικό μας, αίμα φτύσαμε να το αποκτήσουμε.

Κατά τη διάρκεια του σαρώματος των εφημερίδων, του Internet (άλλωστε τα περισσότερα έντυπα είναι πλέον και ηλεκτρονικά) και ίσως και των δρόμων πιο σπάνια, συναντάω δυσκολίες. Είτε είναι πολύ ακριβά τα σπίτια, είτε δεν προλαβαίνω τα φτηνότερα γιατί υπάρχουν πολλοί σαν εμένα εκεί έξω, είτε, εδώ είναι το καλύτερο, αντιμετωπίζω τις παραξενιές του κάθε σπιτονοικοκύρη που δεν θέλει έναν εργένη να του κατεδαφίσει το σπίτι.

-Μα είμαι σοβαρός. Δουλεύω, έχω αμάξι, κοπέλα και όλα τα καλά. :)

-OXI!!

-Καλά ρε Μεταξά.

Το ψάξιμο αρχίζει και μεταλλάσσεται σε κυνήγι. Περνάνε οι μέρες και προκοπή πουθενά δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Στο μεταξύ αρχίζω και υπολογίζω τα νούμερα για να είμαι προετοιμασμένος με το που μπω στο σπίτι να μην τα ψάχνω τελευταία στιγμή.

Για να δούμε:

ενοίκιο 450 (ε τόσο το υπολογίζω πάνω κάτω)

οτε/δεη/νερο 100 (τώρα με τις ανατιμήσεις δεν ξέρω τι θα γίνει, 30% λένε. Είναι και το ρημάδι το pc 24/7. Μια μούρλα την έχω κι εγώ)

κοινόχρηστα 50 (Πετραιλαιάκι μου φτηνό, ΧΑ)

σουπερ μαρκετ 200 (Καλά, λέμε τώρα. Μία έτσι, μία κοκορέτσι από το σουβλατζίδικο της γειτονιάς)

δανειο 100 (Ε ένα μικρό δανειάκι για να βάλω ένα επιπλάκι, που τη κεφαλή κλίνει τεσπά)

βενζίνη 150 (Με το λίτρο να είναι πάνω από το 1 € στα 2000 από τα 1000 πρατήρια; ΧΑ)

σύνολο 1050

Κάτι δεν πάει καλά; Τι μας περισσεύει; Ένα πενηντάρικο; Και να πω και ευχαριστώ;

Ευχαριστώ. Δεν θα πάρω.

Οι γονείς μου θα την φάνε δηλαδή πάλι. Το βάρος το δικό μου. Και τι θα γίνει τελικά; Εγώ μια ζωή την αύξηση του κώλου θα παίρνω, οι ανατιμήσεις των αγαθών θα πηγαίνουν τον κώλο τους. ’ντε γονείς μου, το φάγατε που το φάγατε το παλούκι τόσα χρόνια, φάτε το λίγο ακόμα για μένα. Το γιο σας. :) Ε;

Έτσι θα είναι τα πράγματα εκτός κι αν πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Αγωνιστικά μέσα από ταξικά σωματεία και συνδικάτα.

:)

Το παραπάνω αποτελεί σενάριο φανταστικό όσον αφορά το συγγραφέα του, αλλά εντελώς πραγματικό για όλους.

Από εδώ.

Απο προσωπικη πειρα,τα πραγματα ειναι οπως στο "σεναριο" του quote

Με μερικες αποκλισεις λιγο στα νουμερα(πχ φυσιολογικο σπιτι με 450 εγω δεν βρηκα),αλλα πολυ κοντα στην πραγματικοτητα

τιποτα ρε σεις με 2000 τσεπατα κατι κανεις...ολα τα αλλα ειναι...απο 15 του μηνος ψαχνεσαι

όπως είχε πει κάποιος πολύ εύστοχα: "γτ να μένει τόσος μήνας, στο τέλος των χρημάτων;"

Αρχική απάντηση από tassoss [Σήμερα, στις 18:35]

http://www.blogger.com/profile/01827357295276163425

http://www.yme.gr/index.php?getwhat=1&oid=163&id=&tid=163

Χίλια ευχαριστώ ρε μαν για το 1ο link :T: :T: .... εντάξει το 2ο το είχα βρει και εγώ.... :p

Και μιας που το έφερε στο φως ο DJD... εεεε επειδή η κατάσταση ειναι έτσι όπως σε αυτο που quotaρες.... δικαίωση αν υπάρχει θα βρεθεί μόνο αν αποταθώ τόσο ψηλά... μετά ειναι τα κανάλια και ο Μάκης ...Την banania μου μέσα :p

ΕΔΙΤ

Γιατι σε αυτήν την ζωή δεν παίρνουμε αυτο που αξίζουμε... αλλά αυτο που διεκδικούμε... τάδε έφη

Αρχική απάντηση από deninho

όπως είχε πει κάποιος πολύ εύστοχα: "γτ να μένει τόσος μήνας, στο τέλος των χρημάτων;"

Η παλιά μου υπογραφή! :D:p:D

To ξέρατε ότι στο υπουργείο παιδείας με κάθε τέσσερις ώρες υπερωρίες (πασιέντζας δηλαδή) έχουν μία μέρα ρεπό...;

Καλημέρα....

Κάτι παρόμοιο ισχύει και στον ιδιωτικό τομέα Κωστή...

Με κάθε 4 ώρες υπερωρίες διασφαλίζεις ότι θα έχεις δουλειά και την επόμενη μέρα...

Αρχική απάντηση από RootX

Κάτι παρόμοιο ισχύει και στον ιδιωτικό τομέα Κωστή...

Με κάθε 4 ώρες υπερωρίες διασφαλίζεις ότι θα έχεις δουλειά και την επόμενη μέρα...

Sad but true.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.