Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Το thread το μεταφέραμε στο "εσωτερικό" forum.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν έπρεπε να υπήρχε εξ αρχής.

Αρχική απάντηση από dellman

Mαμώ τα πρεζόνια μου μέσα...Χτυπάνε τα κουδούνια μου στις 2 το βράδυ...

Και που είναι το πρόβλημα; Δεν είχες τίποτα να τους δώσεις; :hehe:

Είχα ξεπουλήσει ρα...:p

Πέρα από την πλάκα με την μάνα μου άρρωστη να κοιμάται μέσα, πάλι καλά που δεν τη ξύπνησαν.

Με το ζόρι με συγκράτησαν να μη βγω έξω και γίνουμε τάνα

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 15:30]

Παγακια πετα. Απο ψηλα και με δυναμη κανουν ζημια. Ασε που λιωνουν κ δν αφηνουν δακτυλικα αποτυπωματα ;)

ΠΟια παγάκια με τη σανίδα από το κρεβάτι ήμουν έτοιμος...
Αρχική απάντηση από o polonos

Απο MSN γνωστου labιτη

:hehe:

dellman, μην ασχολείσαι με πρεζάκια.. Βρίσε τους για να φύγουν αλλά ως εκεί. Γτ, για σκέψου την εξής (μικρή, αλλά απόλυτα υπαρκτή) πιθανότητα: Εκεί που πας και τσακώνεσαι, γδέρνεσαι εσύ, γδέρνεται κι αυτός, κι ακουμπάνε οι πληγές σας. Κι αυτός έχει κάποια από τις γνωστές επικίνδυνες αρρώστιες που έχουν τα παιδιά που έχουν μπλέξει με ναρκωτικά... Τι κάνεις τότε; Καλύτερα να δώσεις τόπο στην οργή

Αν ξυπνάγανε τη μάνα μου τόσο απλά δεν θα με συγκρατούσε ούτε και ο Θεός.

Δεν μου αρέσει να τσακώνομαι αλλά χθες είχα γυρίσει τόσο άσχημα....

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Παγακια πετα. Απο ψηλα και με δυναμη κανουν ζημια. Ασε που λιωνουν κ δν αφηνουν δακτυλικα αποτυπωματα ;)

Και μια και η συζήτηση είναι γύρω από μαφιόζικα οικοκυρικά: όταν δένετε ένα πτώμα μέσα σε μια σακούλα, με σκοπό να το πετάξετε στη θάλασσα, να ανοίγετε τρύπες στη σακούλα γιατί τα αέρια που εκλύονται από το πτώμα μετά τον θάνατο, μπορούν να σηκώσουν την σακούλα από τον βυθό στην επιφάνεια.

’λλος; :hehe:

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Κ0λοφυστικια, εσπασα το δοντι μου ΓΑΜ0Τ0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αουτς......Περαστικα man :sick:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.